Vindecarea ranilor din relatia cu mama. Workhop dedicat femeilor - Bucuresti - 8 noiembrie 2016

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 26 octombrie 2016, 2224 vizualizari

Vindecarea ranilor din relatia cu mama:

                           Cum sa ai o relatie armonioasa cu tine si cei din jur eliberandu-te de bagajul emotional al trecutului

-workhop dedicat femeilor-

Bucuresti - 8 noiembrie 2016

cu Zoia Zarnescu si Alina Finta

 

“Mi-am dorit sa nu fiu ca mama si chiar daca am evitat sa repet comportamentele ei, sotul meu este identic cu ea. Fara sa vreau, am atras exact un om de care ma feream.”

“Am 37 de ani, o familie frumoasa si o cariera de succes. Simt ca m-am autodepasit in multe privinte, insa am pierdut contactul cu feminitatea mea. Exista ceva ce lipseste in interiorul meu, ceva ce nu pot defini…”

“Mama mea era egoista, dezordonata, rautacioasa si accepta abuzurile din partea tatalui meu. Mi-am promis ca eu voi fi ALTFEL. Culmea e ca sunt exact ca ea, iar anul trecut am divortat tocmai pentru ca nu mai suportam abuzurile sotului meu.”

"Am 28 de ani si o fetita de aproape 6 ani. De multe ori, imi dau seamaca ma port cu ea exact asa cum se purta mama cu mine. Desi imi pare rau, repet aceleasi greseli…”

De ce este important ca femeile sa-si vindece relatia cu propria mama?

Cercetarile stiintifice sustin ca, in intervalul varstei de 6-12 ani, fiica “hotaraste”  in mod INCONSTIENT sa urmeze “modelul mamei”.

Acesta este motivul pentru care foarte multe femei – poate chiar si tu – se intreaba cum au ajuns in situatii de viata aproape identice cu cele ale mamei, desi si-au promis CONSTIENT ca nu vor repeta niciodata greselile ei si chiar si-au autoimpus sa-si construiasca o personalitate diferita de cea a mamei.

Femeie draga, dincolo de experientele si durerile tale, dincolo de experientele si durerile mamei tale, poate ca cel mai intemeiat motiv pentru care merita sa faci ceva pentru vindecarea relatiei voastre este faptul ca aceasta relatie iti oglindeste celelalte relatii din viata ta.

Poti alege sa traiesti in continuare o viata care poarta amprenta tiparelor, alegerilor si comportamentelor mamei tale sau poti alege sa constientizezi darurile si umbrele acestei relatii pentru ca, ulterior, sa traiesti viata la care visezi.

“ Rana materna” despre care iti vorbim nu se reduce numai la legatura dintre mama si fiica, ci si la o multime de alte aspecte regasite la nivel individual si colectiv: nevindecarea ranii materne te determina sa ramai in relatii toxice, sa accepti mai putin decat meriti sa primesti, sa nu iti manifesti viata la adevaratul tau potential.

In cadrul conferintei din 8 noiembrie, Zoia si Alina, isi vor deschide inimile, iti vor impartasi procesul lor de vindecare si iti vor oferi spatiul necesar in procesul tau de vindecare interioara. Vor fi langa tine pentru a  face primii pasi in eliberarea durerilor tale emotionale si asemenea unei mame care isi priveste copilul cum invata sa mearga, te vor sprijini sa mergi mai departe pe cont propriu pe drumul tau.

De ce un workshop dedicat femeilor?

 

Inscrie-te aici!

Cand?

8 noiembrie 2016, orele 18:30 – 22:00

Unde?

Locatia va fi anuntata ulterior femeilor inscrise.

Cat?

Investitia pentru workshop:

 

Data limita de inscriere: 4 noiembrie 2016

!!! BONUS

Pe langa cele 3 ore si jumatate de workshop, in pretul de mai sus sunt incluse urmatoarele:

 

Locurile sunt limitate!  Deoarece nu facem inscrierila fata locului, este important sa te inscrii pe formularul de inregistrare si sa achiti in termen de 3 zile de la inscriere pentru a-ti asigura locul in sala.

Inscrie-te aici!

 

Astro Shop

Cele mai noi articole