Vindecarea ranilor din relatia cu mama ta- workshop dedicat femeilor- Bucuresti -16 februarie sau 21 februarie 2017

Autor: AstroCafe.ro - luni, 30 ianuarie 2017, 3089 vizualizari

                           Descopera procesul de eliberare a bagajului emotional pentru a obtine relatii armonioase cu tine si cu cei din familia ta

-workhop dedicat femeilor-

Bucuresti -16 februarie sau 21 februarie 2017

De ce este important ca femeile sa-si vindece relatia cu propria mama?

Cercetarile stiintifice sustin ca, in intervalul varstei de 6-12 ani, fiica “hotaraste”  in mod INCONSTIENT sa urmeze “modelul mamei”.

Acesta este motivul pentru care foarte multe femei – poate chiar si tu – se intreaba cum au ajuns in situatii de viata aproape identice cu cele ale mamei, desi si-au promis CONSTIENT ca nu vor repeta niciodata greselile ei si chiar si-au autoimpus sa-si construiasca o personalitate diferita de cea a mamei.

Femeie draga, dincolo de experientele si durerile tale, dincolo de experientele si durerile mamei tale, poate ca cel mai intemeiat motiv pentru care merita sa faci ceva pentru vindecarea relatiei voastre este faptul ca aceasta relatie iti oglindeste celelalte relatii din viata ta.

Poti alege sa traiesti in continuare o viata care poarta amprenta tiparelor, alegerilor si comportamentelor mamei tale sau poti alege sa constientizezi darurile si umbrele acestei relatii pentru ca, ulterior, sa traiesti viata la care visezi.

“ Rana materna” despre care iti vorbim nu se reduce numai la legatura dintre mama si fiica, ci si la o multime de alte aspecte regasite la nivel individual si colectiv: nevindecarea ranii materne te determina sa ramai in relatii toxice, sa accepti mai putin decat meriti sa primesti, sa nu iti manifesti viata la adevaratul tau potential.

In cadrul workshop-ului din 16 februarie sau 21 februarie, Zoia si Alina, isi vor deschide inimile, iti vor impartasi procesul lor de vindecare si iti vor oferi spatiul necesar in procesul tau de vindecare interioara. Vor fi langa tine pentru a  face primii pasi in eliberarea durerilor tale emotionale si asemenea unei mame care isi priveste copilul cum invata sa mearga, te vor sprijini sa mergi mai departe pe cont propriu pe drumul tau.

De ce un workshop dedicat femeilor?

Inscrie-te aici!

Aceasta mini-workshop este pentru tine:

 

Cand?

16 februarie 2017 sau 21 februarie 2017 , orele 18:30 – 22:00

Unde?

Rin Central Hotel Bucuresti, str. Traian, nr 55 A

Cat?

Investitia pentru workshop:

Mai multe detalii despre workshop gasesti aici.

Astro Shop

Cele mai noi articole