Vindecare prin iertare. Workshop, 1 martie 2012

Autor: AstroCafe.ro - luni, 20 februarie 2012, 1784 vizualizari
Vindecare prin iertare. Workshop, 1 martie 2012

Nicoleta Svârlefus te invita la o seara de antrenament pentru suflet, un workshop puternic cu tema:

VINDECARE PRIN IERTARE

1 martie 2012, Bucuresti

"Iertarea ne elibereaza de trecutul dureros". (Gerald Jampolsky)

Cata vreme inca mai purtam cu noi un bagaj de resentimente si suntem atasati de experiente trecute dureroase, consideram ca suntem indreptatiti sa fim suparati si sa-i sanctionam astfel pe cei care au gresit fata de noi. Deseori, insa, nu suntem constienti ca cei pe care-i sanctionam suntem noi insine. Continuam sa ne bandajam ranile vechi, generatoare de durere, simtindu-ne din ce in ce mai lipsiti de putere.

Desi nu suntem constienti de tot balastul pe care-l purtam cu noi zi de zi, putem simti acea nefericire de fundal, acel sentiment de lipsa, ca si cand niciodata nu e destul si nu reusim sa ne bucuram de realitatea prezenta. Neiertarea sta la baza neimplinirilor noastre, aruncandu-ne in rolul de victima.

Exista insa o cale pentru a ne vindeca si elibera: iertarea.

Iertarea deschide usa subconstientului si elibereaza emotiile toxice. Iertarea, chiar si atunci cand este indreptata spre altcineva, se refera la noi insine. Prin iertare, eliberam suferinta noastra si aducem lumina iubirii in intunericul mintii care a decis sa nu ierte. Iertarea are loc in inima si dizolva frica in iubire.

Iertarea cere exercitiu permanent. Cand esti constient si alegi sa practici iertarea zi de zi, devii tot mai puternic si ai din ce in ce mai multa incredere in tine si in viata. Dispare obiceiul de a judeca iar in spatiu creat apare acceptarea. Neiertarea are la baza frica. Iertarea aduce tot mai multa iubire in viata ta!

Inscrieri: Daca te inspira sa traiesti aceasta experienta, anunta-ti intentia de participare prin email: workshop@astrocafe.ro sau tel: 0758 088 168 - Isabela Cosneanu (asistent si organizator workshop)

Se pot inscrie doar cei care au absolvit workshopul "Traieste viata pentru care ai fost creat" sau/si "Traieste miraculos" sustinut de Nicoleta Svârlefus.

Ora: 17:30

Locatie: va fi anuntata participantilor

Taxa de participare: 90 ron

Numarul de locuri este limitat. Rezervarea unui loc se face prin anuntarea intentiei de participare.

Te asteptam cu drag!
Astro Shop

Cele mai noi articole