Venus retrograda + Luna plina. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus- 27 iulie 2015

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 22 iulie 2015, 1267 vizualizari
Venus retrograda + Luna plina. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus- 27 iulie 2015

Venus Retrograda in Fecioara si Leu (25 iulie- 6 septembrie)

Relatiile la control!

Venus, zeita iubirii, isi incepe miscarea aparent retrograda pe 25 iulie si o incheie pe 6 septembrie, timp in care suntem invitati sa ne evaluam sentimentele, relatiile trecute si prezente, valorile dupa care ne traim viata. 

25 iulie- 31 iulie: Venus retrograda in Fecioara ne face atenti la detalii, analitici, critici cu noi si cu cei din jur. Este o perioada in care tindem sa privim ceva mai pragmatic relatiile noastre. E timpul sa evaluam beneficiile si costurile unei uniuni, diferentele intre noi si ceilalti... Cu alte cuvinte, intrebarea este: aceasta relatie merita? Merita efortul si implicarea? Este ceea ce am nevoie? Si, de fapt, ce am eu nevoie? Ce-mi place? Ce nu-mi place? Pot accepta diferentele dintre mine si celalalt? Vreau sa merg mai departe pe acest drum? 

Este perioada confruntarii cu deficientele existente deja in relatii. Si a rezolvarii acestora, prin introspectie, evaluare, si mai putin prin actiune concreta. 

31 iulie- 6 septembrie: Venus retrograda in Leu ne aduce atentia in inima noastra, la iubire si tot ceea ce inseamna ea pentru noi. E momentul sa vedem in ce masura ne traim viata in acord cu voia inimii, cu bucuria si curajul de a fi noi insine indiferent ce. E momentul reinvierii unor vechi iubiri sau renuntarii. Dar e si momentul reconcilierii si transformarii unor vechi relatii. 

Venus retrograda in Leu ne aminteste, insa, ca putem primi cu adevarat iubirea, cand ne iubim suficient pe noi insine. Si vom avea suficiente revelatii in acest sens...

Perioada retrogradarii planetei Venus nu este potrivita pentru decizii radicale si definitive, pentru inceputuri relationale noi, nici macar pentru rupturi. Este o perioada excelenta pentru evaluare, observare, vindecare, transformare si constientizare. Pentru recunoasterea adevarului care ne sta in suflet de mai mult timp. Abia dupa acest proces de constientizare, abia dupa ce vom fi parcurs toate stadiile retrogradarii, din septembrie incolo vom sti si vom putea alege directia clara. 

Venus retrograda- alte influente:

- posibilitatea revenirii unor iubiri vechi

- reevaluarea atitudinii fata de bani si a valorilor in general

- repozitionarea in relatii de afaceri sau de colaborare

- intalniri karmice de tip: "atractie irezistibila la prima vedere"

- imaginea de sine, infatisarea, aspectul fizic- dorinta de imbunatatire

Ce e recomandat si ce nu, sa facem in aceasta perioada de retrogradare a planetei Venus? Care este atitudinea potrivita? La ce sa fii atent/a? Cum sa folosesti constient si benefic aceasta energie? Daca vrei sa afli mai multe, te invit la o noua sesiune de Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, luni 27 iulie, de la ora 17:30.

Bonus:

Luna Plina in Varsator, 31 iulie 2015- o Luna plina speciala, generatoare de viziuni, posibilitati noi spectaculoase, surprize si profunde constientizari.

Vom acorda timp si acestui eveniment astrologic si vom vedea ce posibilitati de a folosi cat mai constient aceasta energie exista pentru fiecare participant, in functie de casele activate pe harta sa natala.

Asa cum stiti, lucram cu harta natala in fata, identificam casele astrologice activate de Venus Retrograda si apoi de Luna Plina. Fiecare participant va primi harta natala printata. 

Nu sunt necesare cunostinte de Astrologie.

Cand ne vedem?

Luni, 27 iulie 2015

17:30- 22:30h (ora de incheiere este aproximativa), cu pauze de cafea, ceai...

Unde?

In Bucuresti. Locatia va fi comunicata participantilor.

Inscriere

Daca te inspira sa participi, te asteptam sa te inscrii pana vineri 24 iulie inclusiv.

Solicita formularul de inscriere la workshop@astrocafe.ro sau tel. 0758 088 168- Nicoleta Svârlefus.

Contributia ta: 160 lei

Numar de locuri limitat! Se ocupa in ordinea inscrierilor (prin completarea formularului de inscriere si achitarea taxei de participare).

Te asteptam cu drag si bucurie!
Astro Shop

Cele mai noi articole