Venus in Leu. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 29 iunie 2015

Autor: AstroCafe.ro - sambata, 27 iunie 2015, 1074 vizualizari
Venus in Leu. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 29 iunie 2015

In vara asta, Venus iubeste mult si cu foc, in Leu. Stand mai mult decat de obicei in Leu, cu tot cu perioada in care va fi in mers aparent retrograd, Venus ne incinge inimile, relatiile si... portofelele. 

Venus sta in Leu din 5 iunie pana pe 8 octombrie, dar va avea si o scurta vizita in Fecioara in acest rastimp (18-31 iulie).

Daca stralucire nu e, nimic nu e.

Venus in Leu cauta scanteia, stralucirea, creativitatea, iubirea din fiecare. Pune degetul pe... inima, pentru a ne arata ca viata bate cu adevarat filmul, si nu viata altuia, ci a noastra, a fiecaruia. Ca nu e nimeni banal, de fapt, si ca in fiecare moment ne putem intoarce la bucuria curata de copil, la pasiune, dragoste, seninatate. si putem sa ne cream propria poveste mareata, daca ne vedem si recunoastem maretia.

Jupiter ramane si el in Leu, pana pe 8 august, asigurand tot ce e necesar pentru ca spectacolul sa fie complet, amplificand focul mai ales in jur de 30 iunie, cand cei doi astri se tin de brat si defileaza impreuna spre a ne arata unde este norocul, unde sa privim, care sunt sansele noastre si cum sa le folosim la maximum, astfel incat sa putem spune "cand ne-o fi mai rau, asa sa ne fie!"

Cod galben de bucurie si sansa!

Suntem intr-un moment de mari schimbari, declansate odata cu solstitiul de vara din 21 iunie. Contextul astral ne sprijina, uneori tulburand "apele" interioare, pentru a ne motiva sa inaintam in directia si cu ascultarea Inimii noastre. Spre noi zari, cu noi stari. Cu noi la noi, in manifestari autentice si o viata traita cu tot ce suntem, fara frica, fara ezitare sau compromis.

In functie de casa/casele astrologica/e care corespund/e Leului in harta natala, poti sti cum sa folosesti energia acestui tranzit, precum si a celorlalte care participa la contextul inovator al momentului (Jupiter in Leu, Uranus- trigon cu Venus si Jupiter...)

Vino la sesiunea de Astro-coaching: "Venus in Leu", pe 29 iunie 2015. Intr-o zi de vibrtie 11, cand  Luna se va afla in semnul de foc al Sagetatorului, in crestere, "aproape plina" (2 iulie- Luna plina in Capricorn) si cu dorinta de daruit viziune noua.

Vom vorbi cu harta natala in fata si te voi sprijini sa vezi ce posibilitati de creatie, manifestare a pasiunii si crestere exista pentru tine in aceasta vara. Vei pleca, poate nu cu raspunsuri, dar in mod sigur cu o noua intelegere despre tine si cu intrebari/instrumente puternice care vor crea ulterior experiente noi pe masura.

Fiecare participant primeste harta natala printata.

Nu sunt necesare cunostinte de astrologie.

Luni 29 iunie, orele 18:30- 22:00, Bucuresti (locatia exacta va fi anuntata participantilor)

Inscriere:

Daca te inspira sa participi, te asteptam sa te inscrii pana cel tarziu duminica (28 iunie) ora 17:00h, la workshop@astrocafe.ro sau tel. 0758 088 168- Cristina Ciobanu, responsabil de inscrieri si organizator.

Contributia ta: 120 lei

Doar 12 locuri!

Te asteptam cu drag si inspiratie!
Astro Shop

Cele mai noi articole