Usurinta si Bucurie in Relatii- Workshop, Cluj-Napoca 24 noiembrie 2014

Autor: AstroCafe.ro - joi, 06 noiembrie 2014, 1257 vizualizari
Usurinta si Bucurie in Relatii- Workshop, Cluj-Napoca 24 noiembrie 2014

Nicoleta Svârlefus te invita la:

Ușurință și Bucurie în RELAȚII

24 noiembrie 2014, CLUJ-NAPOCA

Acest  workshop se adreseaza atat celor aflati intr-o relatie. Te ajuta sa capeti o noua viziune, sa transformi perceptia, sa folosesti potentialul relatiei la un nivel mai inalt, sa te desprinzi de trecut in ce priveste relatiile, sa deblochezi si sa cresti iubirea existenta.

O relatie e o entitate vie, care se transforma mereu, odata cu fiecare respiratie a noastra. Ea poate sa adoarma, alunecand in ostilitate, raceala, resentimente sau control, cand noi suntem absenti, sau poate sa creasca si sa se transforme continuu lasand iubirea sa o inalte, cand noi suntem prezenti la rolul ei fundamental si suntem dispusi sa traim fiecare experienta cu recunostinta, chiar si cand trecem prin momente de durere profunda.

Intr-o relatie constienta, iubirea este o cale de transformare, vindecare si crestere personala continua. O relatie constienta este o relatie creata permanent, un spirit treaz.

Relatia este invatatorul, ghidul, care te ajuta sa te vezi pe tine in cat mai multe forme si sa ajungi in straturi tot mai profunde ale fiintei tale. Daca te deschizi catre a primi darurile unei relatii, desi uneori acestea vin la pachet cu durere, daca esti gata sa explorezi programele vechi pe care le duci cu tine, vei invata sa te iubesti si sa-ti iubesti partenerul tot mai mult.

Ne traim relatiile si viata, prea putin din alegeri libere si sentimente, si prea mult lasandu-ne condusi/dominati de povesti trecute, puncte de vedere imprumutate de la altii, limitari, frica, inhibitii... Inclusiv iluziile pe care ni le cream in copilarie/adolescenta, prin mesajele venite din exterior (prieteni, reviste, tv, religie, carti etc), despre dragoste si casatorie, stau in calea fericirii in doi, mai tarziu. Exista definitii clare in mintea fiecaruia, despre iubire si relatii. Iar aceste definitii se constituie in armuri care nu permit iubirii sa fie primite si daruite. Care sunt aceste definitii, in cazul tau?

Relatia inca este privita ca un fel de "taram al fagaduintei". Ne iluzionam adesea, in urma celor citite, auzite sau invatate, ca odata indragostiti, iar mai apoi casatoriti, vom fi fericiti pentru totdeauna. Realitatea insa nu arata deloc asa si, de cele mai multe ori, oamenii care fac aceste proiectii mentale ajungand sa fie mai nefericiti si mai singuri in relatii decat erau inainte. Si asa va fi mereu, pana nu intelegem ca asumarea unei relatii este o alegere constienta de transformare si crestere, un angajament in primul rand fata de propria fiinta, o calatorie a inimii. E necesar sa schimbam perceptia asupra relatiei, sa intelegem sensul ei profund si sa fim gata sa-i primim binecuvantarile. 

Relatia este un spatiu in care fiecare partener vine atat cu iubirea sa, cat si cu frica sa. Ei aleg in fiecare moment daca se deschid sau se apara tot mai mult. Aleg daca sa fie vulnerabili sau, dimpotriva, sa fie mereu in control si sa inchida pe rand toate usile spre inimile lor. Aleg sa fie constienti sau complet absenti in relatiile lor. 

Intr-o perioada cu cele mai profunde transformari interioare la care am asistat vreodata, e firesc ca si relatiile sa fie o sursa de provocari puternice. Vazand ce se intampla cu relatiile, am creat acest workshop pentru a veni in intampinarea oamenilor angajati sa se primeasca pe ei, sa-si primeasca partenerii cu inima deschisa, sa FIE ei insisi in relatiile lor. 

Daca simti ca e momentul sa-ti transformi relatia si sa o primesti cu mai multa iubire, acceptare si bucurie, te astept cu drag!

Program:

Luni, 24 noiembrie 2014 – CLUJ-NAPOCA, 17:30h-22:00h (ora de incheiere este aproximativa)

Unde?

Adresa le va fi comunicata participantilor.

Investitie: 150 lei

Inscriere:

La workshop@astrocafe.ro/ 0758 088 168- Cristina Ciobanu (asistent workshop)

Cuplurile beneficiaza de o reducere de 10%

Te asteptam cu drag!Astro Shop

Cele mai noi articole