Un nou serviciu de consiliere online este disponibil pe AstroCafe. CARTILE ORACOL

Autor: AstroCafe.ro - marti, 08 mai 2012, 5065 vizualizari
Un nou serviciu de consiliere online este disponibil pe AstroCafe. CARTILE ORACOL

Dragii nostri, va anuntam cu bucurie ca, incepand de astazi, un nou serviciu de consiliere online este disponibil pe AstroCafe.

Mary Lou Romedea  te va ghida prin intermediul Cartilor Oracol, te va ajuta sa capeti claritate in anumite situatii de viata sau, pur si simplu, va interpreta pentru tine mesajul oferit de carti, prin diverse etalari.

Mary Lou realizeaza in fiecare saptamana rubrica OracolScop, care a devenit deja una dintre rubricile cele mai citite si apreciate de pe AstroCafe. Pe langa experientele ei uimitoare in aceasta zona, Mary Lou a sprijinit foarte multi oameni si i-a ghidat spre Sinele lor cel mai inalt, pentru a face alegeri optime si a capata claritate in ce priveste scopul calatoriei lor aici. Acum o face si prin intermediul AstroCafe, iar noi suntem recunoscatori si onorati sa o avem in echipa. Deocamdata, Mary Lou ofera servicii de consiliere cu Carti Oracol, insa intentionam sa cream si alte servicii impreuna, pe care suntem convinsi ca le veti primi cu inima deschisa.

Asadar, daca te simti blocat intr-o anumita situatie de viata, daca te afli intr-un punct dificil al existentei, daca ai nevoie de sprijin sau pur si simplu vrei sa primesti un mesaj de la Cartile Oracol, te asteptam cu drag sa folosesti acest serviciu de consiliere.

Despre Cartile Oracol

Aceste carti reprezintă un apel la trezirea interioara, la punerea la unison cu sensibilitatea, compasiunea, receptivitatea, curajul si individualitatea. Cartile oracol nu au legatura cu tarotul traditional. Tarotul a fost folosit timp de mii de ani in scopul prezicerii viitorului si transmiterii cunoasterii oculte. Odata cu tranzitia de la vechile sisteme de cunoastere la cele noi, tarotul a fost inlocuit cu ceea ce numim cartile oracol. Un nou sistem de divinatie care nu este axat pe prezicerea viitorului ci functioneaza mai mult ca o oglinda sau o fereastra inspre prezent. Un joc transcendental, care reda momentul pe care il traim, acel moment prezent care este Aici si Acum, fara judecata si fara comparatii.

Sunt o noua abordare, care insista asupra luciditatii, reprezentand o inovare a modului de gandire si abordare. Cartile oracol moderne sunt bazate pe nenumarate sisteme cu radacini in toate vechile traditii spirituale ale planetei. Folosind simboluri reprezentative ale unui sistem specific, cartile oracol sunt unelte care pot fi folosite pentru o mai buna intelegere a momentului prezent, o noua perspectiva asupra unei situatii, intrebari, domeniu de interes etc. Ele sunt, mai degraba, “busole” care aduc claritate, ghidare, confirmari, decat boluri de cristal in care citim viitorul.

Multe surse de cunoastere ne atrag atentia ca traim un timp in care este esential sa ne focalizam pe prezent, intelegand mecanismele prin care constiinta noastra creeaza de fapt viitorul Acum si Aici. Cu toate ca acceptarea unui anumit grad de predestinare este parte integranta din credinta in divin/supranatural/mister, cartile oracol pot ajuta acea parte din noi care doreste sa isi asume crearea propriei realitati, aceasta creatie, care necesita o conexiune deschisa cu eul interior, eul superior, spiritul si toate energiile benefice conectate cu sufletul, in scopul de a-l ajuta si ghida spre implinire si manifestare a propriului potential.

Ele interactioneaza cu fiecare persoana printr-un sistem de rezonanta. Fiecarui spirit ii pot fi apropiate anumite carti oracol. Aceasta rezonanta este o expresie naturala a vibratiei fiecaruia dintre noi. Unii se vor simti apropiati de ingeri, spiritele naturii, animale, cristale, elemente, zane etc., iar altii vor fi atrasi de sistemele complexe ale i-ching-ului, budismului, shamanismului, kabbala, geometrie sacra, rune, Osho Zen Tarot, maestri ascendenti, zeitati etc.

In esenta, cartile oracol nu sunt altceva decat extensii ale propriei noastre intelepciuni si cunoasteri, care, prin intermediul acestor unelte aparent exterioare, creeaza o punte alchimica prin care comunicarea intre subtil si constient este inlesnita.

ETALARI

Consultatiile constau in etalari, care va pot fi instrumente folositoare pentru o mai buna intelegere a prezentului. Scopul este de a constientiza unde va aflati acum, in minte sau inima. Cartile oracol va ajuta sa dizolvati proiectiile si fricile si va aduce acasa, in inima voastra. Prezentul este momentul autentic din care putem sa ne cream realitatea. Asta ne da puterea si credinta sa ne asumam creatorul din noi. Cand te intorci la tine, se deschid portile spre miracole. Va propun sa descoperim impreuna care sunt obstacolele care nu va lasa sa va manifestati liberi, si sa le transformam in oportunitati.

Carti: Se vor folosi cartile din Tarotul Zen a lui Osho.
Pentru solicitant: La "detalii suplimentare" poti detalia domeniul de interes, o situatie sau o intentie.
Specifica data, ora si locul nasterii.  (Mary Lou Romedea)

Cu drag si recunostinta,

Echipa AstroCafe
Astro Shop

Cele mai noi articole