TU și Garderoba ta Astrală/ Soare și Ascendent. Astro-coaching. 8-9 iulie 2017, București

Autor: AstroCafe.ro - luni, 12 iunie 2017, 12173 vizualizari

TU și GARDEROBA ta ASTRALĂ

Astro-coaching cu Nicoleta Svârlefus, 8-9 iulie 2017

Astrologie practică, pe înțelesul (și pentru înțelegerea) oricui alege să se exploreze și cunoască, prin intermediul ghidului minunat pe care îl avem la îndemână încă de când sosim pe pământ: HARTA NATALĂ (numită și astrogramă).

Un workshop de dezvoltare personală și explorare interioară cu ajutorul Astrologiei, prin descifrarea și armonizarea a două elemente esențiale: SOARELE și ASCENDENTUL.

 

Soarele reprezinta individualitatea, sinele, forta vitala, conexiunea cu Sursa tuturor lucrurilor, puterea interioara, stralucirea, bucuria de viata, creatia, autenticitate/ego, decizia (felul in care faci alegeri)...

Ascendentul este PR-ul Soarelui, costumul nostru astrologic, este cel care, prin energia si forma pe care o dă individualității, construiește un Sine social. 

"In ce zodie esti?" Iata intrebarea pe care o folosim sau primim cu totii. De fapt, ce inseamna ca esti in zodia x? Inseamna ca in acea zodie era Soarele cand te-ai nascut. De aceea, zodia se mai numeste semn solar.

Soarele este cel care centralizeaza "datele" culese de celelalte planete si ia decizii. Este cel care hotaraste pasul urmator, drumul potrivit. Este centrul, sursa, leaderul hartii si vietii tale. Cunoscandu-ti Soarele in functie de pozitia sa in casa si semn, dar si in contextul configuratiilor si aspectelor in care este implicat pe harta ta, vei putea sa-ti recastigi si manifesti individualitatea cu mai multa usurinta si putere. Inveti sa faci alegeri potrivite, din inima.

Expresie de sine. Soarele tău se îmbracă de la... (As)

Se întâmplă ca o persoană să nu se regăsească în caracteristicile zodiei ei sau să nu îi fie la îndemâna să le manifeste. Aceasta se întâmplă deseori din cauza diferenței care există între semnul Soarelui și cel al Ascendentului. Aceste două energii pot sa fie într-o relație armonioasă și atunci ne e ușor să ne exprimăm așa cum suntem, sau pot să fie în relație tensionată și atunci simțim mereu un conflict interior care ne ia din putere și din energie. 

Practic, fiecare ființă e aici cu o anume strălucire, pe care o poate aduce mai ușor la suprafată într-un domeniu de viața sau altul. Iar Ascendentul hotarăște cât din aceasta strălucire ajunge la ceilalți, cât se exprimă ființa, sinele, cât de autentic e omul respectiv, ce forme are la dispoziție pentru a-și turna aluatul...

E esențial să cunoaștem cele două energii pentru a le putea armoniza și a ne face viața mai ușoara, mai împlinită si frumoașa.

Pe ordinea de... explorare:

Nu sunt necesare cunostinte de Astrologie.

Aceste sesiuni sunt destinate oricui doreste sa se cunoasca si sa-si fructifice potentialul cat mai constient, indiferent de semnul solar in care este nascut si indiferent de cunostintele pe care le detine legat de Astrologie. 

VREAU SI EU!

Vei primi harta natala printata si te voi sprijini sa intelegi mai mult despre tine și să primești câteva unelte/informații care să-ți ușureze exprimarea de sine și alegerile în viață.

Sâmbătă si duminică, 8-9 iulie 2017, 10:30-18:30, Bucuresti (detaliile despre locatie le vor fi comunicate celor inscrisi).

Inscriere:

Daca te inspira sa participi, te asteptam sa te inscrii cu un email la workshop@astrocafe.ro sau tel. 0758 088 168/ 0723 385 558- Cristina Ciobanu, responsabil de inscrieri si organizator.

Contributia ta:

 

***Conditie de inscriere: sa fi participat la cel putin un workshop/curs (live sau online) cu Nicoleta Svârlefus

Doar 12 locuri disponibile!

Te asteptam cu drag si inspiratie!

Astro Shop

Cele mai noi articole