TU. Mai Conștient, Mai Fericit. Workshop în premieră, cu Nicoleta Svârlefus, la LONDRA! 7 MAI 2017

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 28 februarie 2017, 20553 vizualizari

TU

Mai Conștient, Mai Fericit

Workshop transformațional, 7 Mai 2017. Cu Nicoleta Svârlefus, pentru prima dată la LONDRA

 

Crezi că ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relație, ca să-ti permiți să te simți bine și să fii fericit. Dar de cele mai multe ori ai nevoie doar să te relaxezi și să respiri. Să trăiești momentul ăsta din viața ta, să-ți tihnesti tu ție, cu tot ce ești acum.

Crezi că e nevoie să lupți, să înveți mai mult, să te străduiești, să reușești, să te iluminezi sau mai știu eu ce. De fapt, probabil ai nevoie să alegi, să fii conștient și să permiți.

Crezi că ai nevoie să devii mai bun, mai slab, mai frumos, mai deștept, mai... cumva. Când, în realitate, ai nevoie să te accepți, să te primești cu tot ce ești acum, să curgi în experiență, îmbrățișând fiecare (po)pas. 

Ți-e dor de TINE? Ti-e dor de BUCURIA de a fi TU?

Pentru toți aceia care s-au simțit prinși în vârtejul unor transformări în ultimii ani, pentru cei care-și explorează sinele, viața, și vor să înțeleagă  rostul călatoriei lor aici...

Pentru aceia care au ajuns să privească și să facă aproape totul cu încordare...

Pentru cei care simț nevoia unui răgaz, a unui oftat zdravăn de eliberare și a unei înțelegeri diferite despre cum pot crea cu ușurință, din relaxare, permițându-și să fie tot ce sunt, respirând, alegând și primind tot ce creează alegerile lor...

Pentru cei cărora le e dor de BLÂNDEȚE si de UȘOR în viața lor, de trăitul/făcutul pe "îndelete"...

Pentru cei care vor să descopere mai mult din ce SUNT și pot FI... am creat acest workshop.

Dacă vrei să-ți amintești ceea ce știi și ai simțit deja, și anume că tu ești SURSA și că nicicând nu ai creat mai ușor decât atunci când ai fost relaxat, dacă vrei să-ți iei o zi de grijă și blândețe, iubire și acceptare, dacă vrei să te relaxezi pur și simplu și să-ți îmbrățișezi viața așa cum e acum, și pe TINE cu totul, te aștept cu drag! Vei primi informație și instrumente pe care să le folosești cu ușurință și să transformi percepția și realitatea ta. Și, cel mai important, vei primi experiența, starea, trăirea de A FI TU și a te conecta cu inima ta. Iar asta nu poate fi învățat. Pentru asta, e necesar să ALEGI să fii PREZENT. CONȘTIENT. Dispus să TE VEZI.

Când?

Duminică, 7 mai (10:00- 18:00h), Londra

(cu pauze de cafea si o pauză de 1 h aprox. la prânz).

Ora de încheiere este aproximativă și se poate modifica, în funcție de dinamica grupului. 

Locație: Centrala. Locatia exacta va fi anuntata in curand.

Cât?

 

Înscriere:

Pentru rezervarea unui loc, aștept intenția ta de participare și solicitarea formularului de înscriere, la:
workshop@astrocafe.ro

Locuri limitate! Rezervarea unui loc este posibilă în urma achitării taxei de participare și a completării formularului de înscriere.

Pentru sâmbătă, 6 mai, voi programa 3 consultații astrologice individuale. Pentru detalii și programare, aștept email.

Pentru orice alte detalii, scrie-mi și te sprijin cu drag!

Astro Shop

Cele mai noi articole