TRANZITE. Curs de Astrologie previzionala cu Nicoleta Svârlefus, 7-8 decembrie 2019, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - luni, 04 noiembrie 2019, 2860 vizualizari

La acest workshop, lucram cu tehnica de bază a oricarei analize astrologice previzionale: tranzitele.

Lucrul cu tranzitele implică înțelegerea modului in care se combina dinamica arhetipală a cerului în schimbare cu povestea din graficul nașterii. 

Pe măsură ce planetele isi schimbă poziția în fiecare zi, ele formează diverse configuratii, puncte înalte și puncte joase, într-o interacțiune dinamică mereu în schimbare, care ne obligă să creștem și să ne repozitionam, ca raspuns si ca alegeri pe care le facem.

Cu astrologia evolutivă, ne propunem să întruchipăm și să lucrăm în mod conștient cu energiile, pentru a participa in mod consistent la producerea rezultatelor, implicandu-ne in mod activ  in dinamica povestii si a vietii noastre.

Acest workshop de doua zile include:

 

***Conditie de participare: absolvirea modulului I Harta Vietii, deci cunoasterea elementelor de baza ale hartii natale + cunoasterea aspectelor.

Cand?

7- 8 decembrie 2019, orele 11:00- 18:00h

Unde?

Bucuresti. Locatia le va fi comunicata participantilor.

Taxa de participare: 500 lei 

***Pretul cursului acopera prezentarea, materialele de curs, cafea + apa.

***Reducere "NOI"5% pentru grup/cuplu 

***Ultima zi de plata si inscriere este 25 noiembrie in limita locurilor disponibile, iar pentru rezervarea ferma a unui loc e necesara plata unui avans de 250 lei.

Pentru rezervarea unui loc, scrie-mi te rog un emai la nico.svarlefus@gmail.com mentionand numele complet, datele nasterii (ziua, luna, anul, ora si localitatea nasterii) si cursurile de astrologie la care ai mai participat.

Numarul de locuri este limitat, asa incat inscrierea se va considera finala in momentul efectuarii platii integrale sau partiale (50%).

Astro-coach: Nicoleta Svarlefus

Te astept cu bucurie!  

Astro Shop

Cele mai noi articole