Transformarea credintelor limitative! Seminar de antrenament pentru avansati! 29.06.2011

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 26 iunie 2011, 691 vizualizari

Miercuri 29.06.2011, Nicoleta Svârlefus te invita la o seara de antrenament.

Ne vom antrena in transformarea credintelor limitative si angajamentelor ascunse. Tema este una puternica, care urmareste sa te sprijine in a identifica si transforma convingerile care te tin pe loc si produc rezultate nedorite in viata ta.

Totul depinde de sistemul tau de convingeri/credinte!

Avand in vedere ca majoritatea credintelor si convingerilor alcatuiesc un sistem prezent in subconstient de foarte multa vreme, de multe ori "traim" pe pilot automat si, in loc sa facem alegeri, suntem doar reactie la ceva, mergem pe drumul ales de sistemul nostru de convingeri, ne invartim in cerc, ajungand mereu in acelasi punct si ne pierdem in justificari, scuze sau plangeri.

Cand credintele limitative aleg pentru tine, cand frica este cea care sta la baza alegerilor tale, e evident ca nu poti produce rezultate diferite de cele pe care le ai in prezent. Pe principiul:

"Fa ce ai mai facut si o sa ai tot ce ai mai avut"

Iata de ce e necesar ca, pentru a iesi din cerc si a crea constient, sa identifici o serie de credinte care te limiteaza si te blocheaza. E necesar sa-ti pui intrebarea potrivita. Aici si acum.


Ora de incepere: 18:00

Locatie: Casa Mărgărit

Taxa de participare: 90 lei

Numarul de locuri este limitat!

Inscrieri: Isabela Cosneanu (asistent si organizator seminar): workshop@astrocafe.ro/ 0758 088 168

Cine se poate inscrie?

Cine a participat cel putin la workshop-ul "Traieste viata pentru care ai fost creat".

Va asteptam cu drag!


(Sursa imagine: setfreefromtheic.wordpress.com)
Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole