Training de formare/ceritifcare in HIPNOZĂ/HIPNOTERAPIE, HIPNOTERAPIE MEDICALĂ ȘI HIPNOTERAPIE SPIRITUALĂ cu Dr. ELENA GABOR, septembrie- octombrie, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 04 septembrie 2020, 2348 vizualizari

Asociația europeană de hipnoterapie medicala și terapia subconstientului (A.E.H.M) prin  președinte, Dr. Elena Gabor, oferă în România un program complex de certificare în hipnoză/ hipnoterapie, în hipnoterapia medicală și în hipnoterapia spirituală (în terapia de regresie în vieți anterioare și în terapia de regresie în viața dintre vieți). Programul este predat în limba română de către Dr. Elena Gabor, instructor internațional de hipnoză și hipnoterapie, cu atestări în hipnoterapie, hipnoterapie medicală, hipno-coaching, terapia de regresii în vieți anterioare și în consiliere de dezvoltare personală.

PROGRAMUL DE FORMARE/ CERTIFICARE - București

 

 

București:

 

DIPLOMELE DE ABSOLVIRE

 

-->> INSCRIERE: Cu email la drelenagabor@yahoo.com 

 

Dr. Elena Gabor este un medic stomatolog român, cu o experiență de treisprezece ani în domeniul hipnoterapiei. Lucrează cu pacienți din întreaga lume și predă studenților programe de certificare în Statele Unite și în Europa.

A.E.H.M este o asociație profesională dedicată promovării și avansării domeniului hipnoterapiei, cu toate ramurile ei: hipnoterapia medicală, stomatologică, hipnoterapia pentru dezvoltarea personală și hipnoterapia spirituală, precum și a terapiei subconștientului (care include toate terapiile și tehnicile care se adresează aspectului subconștient al ființei umane).

A.E.H.M a fost creată pentru a-și aduce contribuția la atingerea unui nivel și mai înalt de performanță al medicinei și al psihologiei printr-o întelegere profundată a conștiinței, prin conștientizarea potențialului dinamicii subconștient-supraconștient și prin stimularea mecanismelor înnăscute de vindecare ale organismului uman.

A.E.H.M sprijină crearea unei noi specialități medicale numită medicina subconștientului, domeniu care actualmente nu este acoperit nici de medicină și nici de psihologie. În termeni simpli, asociația promovează aducerea subconștientului, a sufletului înapoi în medicină.

A.E.H.M se adresează atât teritoriului comun, cât și al celui de graniță dintre medicină, stomatologie, psihologie, terapiile alternative, dezvoltarea personală și spiritulă, oferind o platformă de conlucrare atât între specialiștii din domeniile mai sus menționate, cât și între aceștia și pacienți (populație). Asociația promovează o atitudine de cooperare, de conlucrare și de împărtășire a cunoștințelor și a experienței specialiștilor spre beneficiul pacienților și al populației, precum și a avasării artei vindecării și menținerii unei sănătăți optime.

Dr. Elena Gabor este și autoarea cărții Acasă la Arborele Vieții - Introducere în știința subconștientului precum și a unor manuale de specialitate. De 15 ani locuiește în California, unde predă sub egida a două asociații internaționale de hipnoză cu sediul în Statele Unite.

Fascinată dintotdeauna de întrebările existențiale cum ar fi: cine suntem, care este scopul vieții, ce ar trebui să facem ca să fim fericiți, ce este conștiința, cum se pot vindeca bolile și cum supraviețuim, ca și conștiințe, morții fizice, am ajuns ca, după un drum plin de bucurii și împliniri să aflu aceste răspunsuri prin intermediul pacienților și al clienților mei de terapia subconștientului din Europa și din Statele Unite. Simțindu-mă privilegiată că am avut plăcerea să cunosc și să ajut oameni cu abilități extraordinare de conectare cu nivelurile lor superioare de conștiință și de accesare a înțelepciunii universale care transcende sistemele noastre de crezuri științifice, religioase, filozofice, spirituale și de orice altă natură, mi-a făcut o plăcere deosebită să aștern pe hârtie poveștile traseului de vindecare parcurs împreuna, astfel născându-se cartea mea intitulată - Acasă la Arborele Vieții - (http://hipnoterapie.org/Acasalaarborelevietii.html) precum și manualele din care predau studenților mei în cadrul programelor de certificare în terapiile incluse sub marea umbrela a terapiei subconștientului. - Dr. Elena Gabor.

Pentru informații privind condițiile de înscriere, taxa de participare și tematica programului de certificare, precum și calendarul cursurilor pentru anul 2021, vă rugăm accesați -https://www.hypnosisinmedicine.com/ro/training-de-certificare-hipnoza-regresii-in-vieti-anterioare/.

-->> INSCRIERE: Cu email la drelenagabor@yahoo.com Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole