Traieste viata pentru care ai fost creat! Workshop transformational cu Nicoleta Svârlefus: 31 Aug- 1 Sept 2019, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - joi, 25 iulie 2019, 3446 vizualizari

De peste 10 ani. Workshop transformational:

TRĂIEȘTE VIAȚA PENTRU CARE AI FOST CREAT!

31 August- 1 Septembrie 2019, Bucuresti, cu Nicoleta Svârlefus

Este modulul de bază, fundația, cursul cu care recomand să începi munca cu tine.

Este... transformare pe pâine. Probabil unul dintre cele mai frumoase și valoroase daruri pe care și le poți face, pentru că-ți creează un culoar prin care să ajungi la tine, la cine EȘTI cu adevărat TU.

O cale prin care sa incepi explorarea de sine si schimbarea perspectivei asupra vietii in general. Sau un mijloc prin care sa iti asezi/structurezi mai bine si mai clar ceea ce ai descoperit deja prin diverse demersuri de a ajunge la tine. 

Acest curs este o calatorie puternica in urma careia nu vei mai fi la fel si care poate aduce in viata ta sens, constienta si expansiune. 

Un pas consistent si conștient catre tine. O ușa deschisă unei vieți diferite, cu mai multă putere, conștientă, iubire și... libertate. O viață însuflețita.

Dintre toate cursurile pe care le-am sustinut in aproape 11  ani, online sau fata in fata, acesta s-a dovedit a fi cel mai eficient si valoros, prin "fundatia" sanatoasa pe care o construieste in interior si profunzimea pe care o atinge in lucrul cu sinele, dar si prin rezultatele extraordinare la care am asistat si pe care le-am trait, deopotriva, eu insami.

Spaţiul creat la acest curs a fost şi este, mereu, magic. Cei mai mulţi participanţi au apreciat că a fost una dintre cele mai frumoase experienţe din viaţa lor.

Cursul "Trăieşte viaţa pentru care ai fost creat" este disponibil pentru oricine are angajament să producă transformări în viaţa sa, începând din interior, pentru oricine simte ca pote fi mai mult decat a manifestat pana acum si vrea sa isi traiasca viata cu constienta, creativitate si libertate.

Intentie:

Acest curs îşi propune integrarea a trei teme esenţiale pentru împlinirea şi evoluţia oricărei fiinţe umane:

1. Trezirea/Conştientizarea (acces la cine esti cu adevarat; recunoaşterea programelor de supravieţuire; identificarea cauzelor care stau la baza suferinţei de fundal şi închiderii inimii)

2. Transformarea/Vindecarea (paşi şi instrumente pentru vindecarea, acceptarea şi transformarea poveştilor generatoare de durere şi suferinţă, a punctelor de vedere care limiteaza, a proiectiilor si judecatilor asimilate in timp, care te opresc sa fii tu)

3. Creaţia conştientă/ Accesarea potentialului nelimitat (viaţa dincolo de judecati si suferinta, alegeri conştiente, accesarea potenţialului, manifestarea darurilor şi a mareţiei).

Cursul "Traieste viata pentru care ai fost creat" te ajuta sa identifici povestea pe care ti-ai spus-o despre tine, cum a luat ea nastere, ce rezultate iti aduce. Ofera si instrumentele optime pentru transformarea acestei povesti, pentru vindecare si eliberare de credintele care nu-ti folosesc sau te blocheaza in prezent. 

Este un program complex, care îţi oferă instrumente puternice, clare, cu care sa lucrezi singur si dupa curs. 

Acest workshop este astfel creat, incat să nu necesite cunoştinţe prealabile sau o anumita pregatire, fiind de ajuns angajamentul de a produce o schimbare in viata ta.

Cursul contine exerciţii simple dar puternic transformatoare, astfel încât să constituie un punct de plecare valoros şi consistent pentru cei care aleg sa fie mai mult.

După parcurgerea acestui curs, se poate continua cu altele, live sau online, create pentru avansaţi. Însă aceasta nu este o condiţie sau o necesitate, ci o alegere a fiecăruia.

Cine se poate înscrie?

Oricine are angajament pentru transformare si pentru a aduce cat mai multa constienta in viata sa. E foarte important ca participantul să se angajeze în această călătorie din dorinţa sa şi nu convins de altcineva.

Teoria conform căreia participă la un astfel de curs, de regulă, doar oameni cu probleme, este complet falsă. Acest curs nu este un demers motivaţional inconsistent, ci este unul profund transformator. Prin urmare, le este recomandat tuturor oamenilor care vor să trăiască in deplină conştienţă de sine.

Acest curs este o alegere potrivită pentru tine, dacă:

 

Rezultate posibile:

Mărturiile celor mai mulţi oameni care au trăit această experienţă (online sau live) arată că poate produce rezultate valoroase precum: bucurie de viaţă, încredere în sine, echilibru, pace interioară, putere, armonizarea relaţiilor, claritate etc. Cu alte cuvinte, creează un spaţiu extraordinar, în care te poţi manifesta cu putere şi adevăr. Tu alegi apoi, însă, cum hrăneşti acest spaţiu, cât de des te întorci acolo şi cât de hotarât eşti să aduci tot mai multa constienta in viata ta. Oricum, transformarea este aproape inevitabilă, chiar si prin simpla prezenta. Mai mult, transformarea începe încă din momentul manifestării intenţiei de participare.

Vreau si eu sa particip!

Cu Nicoleta Svârlefus, conscious life coach, astrolog, autor si fondator www.astrocafe.ro... mai mult aici

Nicoleta a lucrat cu mii de oameni din 2006 si pana in prezent. Contribuie permanent in vietile oamenilor prin cine este, prin abordarea sa unica si nonconformista, cu umor, disciplina si profunzime, gasind mereu o cale directa si clara de a transmite mesajul, fie ca e vorba de consiliere astrologica, antrenament si consiliere pentru dezvoltare personala, sau de evenimentele (workshop-uri, tabere, conferinte) pe care le organizeaza de mai bine de 11 ani...

Program:

31 august- 1 septembrie, 10:30h- 18:30h, cu pauze de cafea si o pauza mare la pranz;

Orele de incheiere sunt aproximative, ele putand fi modificate, in functie de dinamica grupului.

Locatie: va fi anuntata participantilor

Investitie

Inscrierea pana la 15 August inclusiv (achitarea integrala si completarea formularului)- 450 lei

Dupa 15 August- 500 lei

*Reducere "NOI": pentru cupluri si grupuri- 5%

*Reducere "din NOU": 20% pentru cei care participa a doua oara!

Reducerile nu se cumuleaza si se aplica in functie de data platii!

Ultima zi de inscriere si plata: 25 August (in functie de locurile disponibile).

*Inscrierea se poate face si prin plata unui avans (200 lei).

 

Inscriere:

Pentru rezervarea unui loc, asteptam intentia ta de participare si solicitarea formularului de inscriere la:

nico.svarlefus@gmail.com - Nicoleta Svârlefus

 

Locuri limitate! Rezervarea unui loc este posibila in urma achitarii taxei de participare si a completarii formularului de inscriere.

Pentru orice alte detalii, scrie-ne si te sprijinim cu drag!

!Acest curs este disponibil si in varianta online.

 

Vio: "Mi-am facut cadou anul trecut o intalnire, cu gandul ca atat va fi: una sigura si atat. Atunci am facut cunostinta si s-a intamplat ceva, ca am tot fost la cate o intalnire, si la alta, si la alta; a devenit o calatorie - pentru ca tot aveam de descoperit si altceva despre mine. Si am descoperit (sau redescoperit) ca imi place sa ma intalnesc cu mine. Mai ales cu asa oameni in jur!
Cuvantul care imi vine in minte este "imputernicire". Si frumos este ca imputernicirea asta poate veni intr-o infinitate de forme.
Te invit sa descoperi ce inseamna pentru tine sa traiesti viata pentru care ai fost creat, fiind insotit in calatorie de un ghid special!" 

Alina M. "De abia de ‘aici’ am simtit ca incep sa traiesc si sa fac primii pasi pe adevaratul drum al destinului meu. Recunostinta profunda, Nico...dincolo de tot si toate"

Elena: "Imi este clar acum ca editia din primul an a acestui workshop a fost pentru mine, dar am intarziat, m-am lasat distrasa si nu am auzit invitatia Universului. Acum, la un an de cand m-am nascut a doua oara, pot recunoaste ca acesta a fost cel mai valoros DAR pe care mi l-am facut vreodata. 
Recomand sa va oferiti 3 minute in care sa parcurgeti prezentarea acestui workshop si, daca total intamplator rezonati cu cele scrise, nu amanati sa deschideti usa catre inima voastra."

Andy: Cum să vă zic eu pe scurt, ca să mă înțelegeți mai bine? Pe scurt nu poci. 
La chestia asta m-am dus pentru că am VRUT să mă duc la unii care să mă învețe fiu ZEN. Simțeam că merg cu frâna de mână trasă și începuse să mă enerveze chestia asta. De la unii am nimerit (ne)întâmplator la una bună în zenuială. Ce am aflat acolo despre mine este subiect de carte. Dacă era doar frâna de mână era simplu. Motor calat, roți descentrate, direcția avea joc... Doar caroseria era cât de cât în firea ei. Altfel, eram aproape de daună totală. Și nici n-aveam CASCO.
După prima zi, eu nu mai prea mai eram eu, iar după a doua, clar n-am mai fost eu. A apărut altul. Ăsta nou, adică eu, e foarte tare. Mult mai tare decât și-ar fi putut imagina ăla vechiul. Ăsta noul știe, vrea, poate, face timp, se distrează și... multe altele. Un titlu pentru "pățanie" ar fi Resurrection (Renașterea). Și pentru asta sunt "supărat" pe doamna din imagine. Și nu o să-mi treacă în nici o existență. Și nici nu vreau să-mi treacă. Unii oameni se păstrează în eternitatea ta. Îi pui și îi lași pe veci în ventriculul recunoștinței, pentru că acolo le este locul meritat prin muncă, pasiune, iubire și cunoaștere de sine. Pentru mine ea e . Altfel își se spune Nicoleta Svârlefus și SUSține Evenimentul de mai jos de ceva ani. Iar asta vorbește de la sine pentru ochii care vor să audă cu inima. Dacă vreți să-l primiți, aveți de la cine. Iar faptul că citiți aceste rânduri este fix "întâmplator".

Madalina I.: "Cursul si omul care te provoaca sa te descoperi, sa te vezi si sa-ti traiesti adevarul! Iti multumesc din inima,Nicoleta Svârlefus, pentru tot ce ai adus bun si frumos in viata mea, prin ceea ce esti si faci!"

Ana O.: "Transformare pe paine..cu miere!! 
Pentru ca asa e Nicoleta Svârlefus... le face pe toate cu atata gratie si usurinta incat iti indulceste orice experienta!
Recomand din toata inima tuturor celor care indraznesc sa traiasca cu adevarat!!!
Nu e MUST HAVE de sezon... E MUSAI !!"

Cristina S.: "Am ajuns la acest workshop ca să văd și eu cam despre ce este vorba și ce să vezi? Am descoperit un drum, drumul spre mine. Am aflat cum să trăiesc conștient, cum să fac alegeri conștiente, cum să fiu pe locul meu. Multumesc Nicoleta Svârlefus pentru îndrumare și susținere! Și drumul continuă" 

Cristian: "Wow! Au trecut 10 ani de la primul wokshop Traieste viata pentru care ai fost creat, 10 ani de cand am facut primul pas pe un drum care m-a transformat pe mine si mi-a transformat viata. Vrei sa descoperi si tu viata pentru care ai fost creat? Fa primul pas si o sa descoperi un drum cu provocari, care te va scoate din zona de confort, care iti va deschide ochii, dar mai ales inima catre o viata altfel. Este o experienta unica si foarte frumoasa. Mult succes!"
 

Alice: "Haideti sa va spun ce a insemnat pentru mine, ce au adus zilele de 20 si 21 mai 2017. Cum zice si titlul, un fel de magazin unde cumperi transformare, dar cu munca, nu chiar cu contemplare. Am avut nevoie de implicare, nu a mers asa cum am crezut eu initial, ca "merg sa vad si eu ce se discuta acolo". Si bine am facut. Nu stiu voi, dar eu la momentul acela simteam ca nu traiesc "viata pentru care am fost creata", eu traiam viata altora, sau cel putin de-a lungul timpului s-au depus pe mine straturi de convingeri, de sentimente, de perceptii care nu erau ale mele. Frici inutile, blocaje enervante, per total o lipsa a bucuriei in tot ceea ce faceam. Cu gandul asta m-am dus, sa gasesc metode din a trai in continuare cu bucurie. Si stiti ce? Am gasit cu mult mai mult. Poate din cele mai importante concluzii pentru mine a fost revelatia faptului ca nu exista un adevar absolut, ca de fapt toti avem dreptate, ca toate sunt de fapt niste puncte de vedere. De aici, a venit o mai multa acceptare a celor din jur, o mai mare imbratisare a asa ziselor probleme care apar, de fapt niste lectii folositoare. Pentru mine, participarea la acest workshop a fost de fapt, punctul zero in noua mea viata. Recunosc ca nu a fost usor, ca nu au venit toate printr-o pocnitura de degete, a fost nevoie de timp, de exersare a unor unelte primite acolo, de rascoliri a trecutului, de invingere a fricii de a trai mai bine, paradoxal, si asta o frica. Vreau sa va spun ca a meritat din plin. Si au mai urmat si alte cursuri, pentru ca, daca vezi ca e bine, vine si curajul de a afla mai mult despre acest bine... Va marturisesc ca sunt in plina schimbare a greului, cu usorul, a tristetii cu bucuria si a mediocritatii cu gloria. Daca vreti sa va reamintiti ca binele ne e de fapt natural si atat de la indemana, recomand din toata inima mea, o inima mult mai mare acum, decat inainte." 

 

Astro Shop

Cele mai noi articole