Traieste viata pentru care ai fost creat! WORKSHOP, 5-7 august 2011, Bucuresti!

Autor: Nicoleta - marti, 12 iulie 2011, 1057 vizualizari

Dr Nicoleta Svârlefus iti propune un workshop de autocunoastere, transformare personala si evolutie spirituala, care a adus lumina in vietile multor oameni:

TRAIESTE VIATA PENTRU CARE AI FOST CREAT- experienta de a fi intreg, complet si perfect!

Bucuresti, 5-7 august 2011

"Workshop-ul "Traieste viata pentru care ai fost creat" a fost una dintre cele mai frumoase experiente din viata mea" (Isabela C)

Daca esti aici, probabil ai inceput sa te intrebi cine esti, ce esti... Ai inceput sa cauti in interior. Si te felicit din toata inima!
Probabil simti, deseori, ca nu e suficient ce esti si ce faci, sau nu mai ai incredere in tine, ti-ai pierdut din vitalitate, bucurie de viata, curaj. Poate ti-e teama sa faci alegeri si chiar sa iubesti. Probabil ai cautat fericirea intr-o multime de surse exterioare (succese, relatii, bani, obiecte). Probabil ai tot sperat ca va veni o zi in care ceva se va intampla si vei fi, in sfarsit, fericit.

Am sa-ti spun ca pentru a trai pacea, fericirea autentica, iubirea, libertatea, e nevoie sa te reintorci la tine. Sa pleci din exterior si sa revii in interiorul tau, acolo unde se afla darurile tale nepretuite. Sa te imprietenesti cu povestea ta, sa o iubesti si sa te iubesti pe tine...Sa inveti sa traiesti dincolo de poveste, dincolo de drame si de neimplinire. Sa accesezi si sa experimentezi maretia din tine!

Ce este?

Un curs dinamic, desfasurat intr-o ambianta calda si confortabila, care iti creeaza spatiul adecvat pentru a te simti in largul tau, dar si pentru a-ti deschide inima. Un curs care iti ofera prilejul de a fi cu tine si iti creeaza posibilitatea de a cunoaste resursele cele mai intime ale fiintei tale.

Un curs care nu este despre cat de imperfect esti sau despre cum sa te "repari", ci despre accesul la maretia si lumina din tine, despre perfectiunea ta. Si mai ales, nu este despre minte, ci despre suflet.

Practic, acest workshop ofera o noua viziune despre cine esti, despre rolul tau in lume, despre puterea ta interioara. Si iti ofera si unelte simple, pentru a practica moment de moment si a transforma vechile programe mentale, care te-au tinut pe loc pana acum.

Promisiunile workshop-ului:

* vindecarea ranilor emotionale si impacarea cu trecutul;
* mai multa libertate, bucurie de viata si incredere in sine;
* constientizarea potentialului si puterii interioare;
* dobandirea unor instrumente cu care iti poti crea viata pe care o doresti, in mod constient.

Tu ce duci in spate? Despre ce este viata ta? Cum ar fi sa fie despre pace, implinire, armonie, dragoste si prosperitate? Cum ar fi sa stii ca esti deja intreg, complet si perfect, si ca nu mai trebuie sa te straduiesti sa te "repari" sau sa te ascunzi? Vino si traieste aceasta experienta grandioasa! Fa-ti acest dar de pret! Alege sa incepi sa traiesti viata pentru care ai fost creat!

Teme abordate:

1. Identificarea povestii personale care iti conduce viata;
2. Viata in cadrul povestii personale;
3. Pasi spre vindecare;
4. Viata in afara povestii personale;
5. A crea viata pe care o doresti, in mod constient.

Vor fi alaturi de tine, in aceasta experienta minunata:

1. Dr Nicoleta Svârlefus
: consilier transpersonal, trainer spiritual, astrolog;
2. Isabela Cosneanu: asistent si organizator workshop.

Program:
- Vineri, 5 august 2011, orele 17:30- 22:00
- Sambata, 6 august  2011, orele 10:00- 19:00
- Duminica, 7 august 2011 orele 10:00- 19:00

Orele mentionate se pot modifica pe parcurs.

Taxa participare: 450 Lei (include seminariile, materiale, pauze cafea)/ 450 + TVA (pentru persoane juridice).

Locatia: va fi anuntata participantilor;

Pentru inscrieri si alte informatii : workshop@astrocafe.ro sau tel. 0746 157 070/ 0758 088 168 (Isabela Cosneanu- asistent)

Citeste impresii si impartasiri ale altor participanti aici.     

Numarul de locuri este limitat! Inscrierile au loc  pe principiul "primul venit, primul servit".

Te asteptam cu drag! Iti multumim si iti dorim o viata minunata!
Astro Shop

Cele mai noi articole