Traieste viata pentru care ai fost creat! WORKSHOP, 23-25 martie 2012, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - luni, 20 februarie 2012, 1133 vizualizari

Te invit la un workshop de autocunoastere si transformare personala care a adus lumina in vietile multor oameni.

TRAIESTE VIATA PENTRU CARE AI FOST CREAT- experienta de a fi intreg complet si perfect!

23-25 martie 2012, Bucuresti

Workshopul "Traieste viata pentru care ai fost creat" a fost una dintre cele mai frumoase experiente din viata mea." (Isabela Cosneanu)

Acest workshop a fost creat in 2008 si este o binecuvantare pentru toti cei care-l co-creeaza impreuna cu mine. Fiecare om care a participat si-a adus contributia, a devenit sursa de transformare in viata sa, a fost atins, miscat si inspirat. Modul de expunere, simplu, cald si direct, mesajul imbracat in iubire, generozitate si umor, au creat mereu un cadru potrivit in care cei prezenti sa-si poata deschide inimile cu usurinta.

Este un workshop care pur si simplu te trezeste, iti aminteste cine esti cu adevarat, te provoaca sa te vindeci incepand din interior, te ajuta sa-ti descoperi potentialul si sa dizolvi blocajele mentale, te inspira sa faci o alegere esentiala: aceea de a te detasa de orice suferinta trecuta si a fi fericit si implinit chiar acum, chiar aici.

Atat instrumentele oferite, cat si exercitiile si temele propuse, sunt create astfel incat tie sa-ti fie usor sa integrezi totul si sa obtii rezultate incredibile intr-un timp scurt.

Transformarea incepe inca din momentul inscrierii, prin intentia ta ferma de a trai aceasta experienta, si este desavarsita pe parcursul celor trei zile, pas cu pas. Chiar si prin simpla participare, transformarea se produce si va ramane acolo, in interior, pentru totdeauna.

Nu sunt necesare cunostinte prealabile, nu exista limita de varsta, ci e de ajuns sa vii cu inima deschisa. Nu este un workshop pentru minte, ci unul in care sa-ti accesezi sinele divin, in care sa te vezi asa cum esti cu adevarat, dincolo de personalitate. Vei afla ca suferinta se datoreaza atasamentului de trecut si vei invata cum sa vindeci toate ranile vechi si cum sa traiesti in pace, libertate si armonie, indiferent ce.

Vindecarea incepe din interior. Totul se intampla din interior catre exterior. De aceea, oricate incercari ai facut sa-ti schimbi viata nu au functionat. Nu functioneaza sa repari acolo, afara. Nu functioneaza nici macar incercarea de a te schimba mereu. Insa functioneaza sa transformi in interior, sa regasesti lumina si iubirea din inima ta, sa te experimentezi ca fiind intreg, complet si perfect.

Auzi vocea aceea din cap care-ti spune ce poti si ce nu poti sa faci, cine e vinovat pentru suferintele tale, cat de slab sau de puternic esti, ce meriti si ce nu? Aceea este vocea ego-ului tau, a mintii, a personalitatii tale. Vei putea trece dincolo de ea si vei invata cum sa te detasezi de ea. In schimb, te vei plasa in inima ta, in pace, armonie, iubire si putere. In spatiul in care totul este posibil!

Vor fi alaturi de tine, in aceasta experienta minunata:

1. Dr Nicoleta Svârlefus
: consilier transpersonal, trainer spiritual, astrolog;
2. Isabela Cosneanu: asistent si organizator workshop.

Program:
- Vineri, 23 martie 2012, orele 17:30- 22:00
- Sambata, 24 martie 2012, orele 10:00- 20:00
- Duminica, 25 martie 2012 orele 10:00- 20:00

Orele mentionate se pot modifica pe parcurs.

Taxa participare: 450 Lei (include seminariile, materiale, pauze cafea)/ 450 + TVA (pentru persoane juridice).

Locatia: va fi anuntata participantilor!

Pentru inscrieri si alte informatii : workshop@astrocafe.ro sau tel. 0746 157 070/ 0758 088 168 (Isabela Cosneanu- asistent)

Numarul de locuri este limitat! Rezervarea unui loc se realizeaza prin completarea formularului de inscriere si achitarea taxei de participare. Taxa de participare se poate achita integral sau in doua transe.

Incepand din luna martie, elevii si studentii beneficiaza de reducere 10%.

Te asteptam cu drag! Iti multumim si iti dorim o viata minunata!


"Draga Nico, nu mai are rost sa iti spun de ce am venit la acest workshop. Sunt, mai mult sau mai putin, aceeleasi motive pentru care vin cei mai multi dintre cursanti. Mai important e sa-ti spun ca m-ai ajutat, ghidat si, mai ales, inspirat, sa-mi schimb viata in bine, intr-un mod absolut MIRACULOS! Acum stiu ca sunt perfecta asa cum sunt, ca fericirea este in mine, ca zambetul si inima larg deschisa fac minuni, ca viata este o sarbatoare in fiecare zi. Iti multumesc tie si colegilor mei de "suferinta" pentru aceasta experienta inaltatoare, pentru toate clipele de iubire si pace pe care le-am trait impreuna si pe care reusesc sa le traiesc zilnic acum. Traiesc zambind si am convingerea ca asta este calea! Intind bratele cat pot de mult sperand sa cuprind sufletul tau cel mare din care imparti cu atata generozitate si iubire" Alina O.

Scriu acest mesaj pt ca asa simt in acest moment- scriu catre tine pt ca sunt bucuroasa; sunt bucuroasa ca te-am intalnit, ca am avut inspiratia sa vin si sa fiu "prezenta" la toate acele minunate zile, sa exersez zilnic fara sa incerc sa-mi mai dau explicatii ; sunt bucuroasa pentru ca exersand credinta se intampla lucruri minunate in viata mea, pentru ca am interactionat cu oameni noi fara sa-I mai judec, pentru ca DA, pot aplica foarte repede ceea ce aflu de la tine si vad rezultate. Pentru ca imi las inima sa fie acolo unde ii este locul, pentru ca incep sa-mi dau voie sa traiesc si pentru toate astea si multe altele, simt ca vreau sa-ti multumesc! (Mara V)

Vreau sa-ti multumesc pentru daruirea pe care ai depus-o cu grupa "13", si cu mine in mod deosebit. A fost minunat sa vad cum toti acei oameni se deschid, si-si lasa inimile sa rezoneze, nu am trait asa ceva niciodata si a fost mirific. Cand am inceput seminarul, si ne povesteai ce transformari pot avea loc, ce lucruri spectaculoase putem experimenta, doar mi le puteam imagina, iar acum cand le traiesc, depasesc orice imaginatie; e fara cuvinte. E asa usor si frumos sa dai iubire, si exact asta primesti inapoi. E un sentiment foarte placut, mai ales ca nu te mai tii de scutul ala, de armura, si chiar nu te mai simti amenintat. (Carmen Taracila)Astro Shop

Cele mai noi articole