Traieste viata pentru care ai fost creat! -workshop 2.03.2010

Autor: Nicoleta - duminica, 14 februarie 2010, 1006 vizualizari
Traieste viata pentru care ai fost creat! -workshop 2.03.2010

 

Workshop autocunoastere si dezvoltare personala
 ...
TRAIESTE VIATA PENTRU CARE AI FOST CREAT- experienta de a fi intreg, complet si perfect!
 ...
Seminar leader:dr. Nicoleta Svârlefus
 ....
PERIOADA: 2.03.2010- 30.03.2010
 ..
"Workshopul "Traieste viata pentru care ai fost creat" a fost una dintre cele mai frumoase experiente din viata mea..."(Isabela C.)
 
 .
Vreau sa-ti spun o poveste cu care esti deja familiarizat, dar la care nu ai reusit sa te uiti ca la o poveste si atat. Imagineaza-ti sau aminteste-ti imaginea copilului care ai fost, liber exprimat, fericit, care nu-si dorea altceva decat iubire si nu avea nevoie decat sa fie. Faceai si spuneai ce si cand simteai, fara sa te temi ca vei fi judecat, respins, criticat...Aveai in interiorul tau toata iubirea si maretia lumii...
 ...
Apoi insa ai crescut si ti-ai dorit sa afli cine esti. Pentru asta, te-ai uitat in jur, in privirile, cuvintele si gesturile celorlalti, care au jucat rolul unor "oglinzi", in care doreai sa te vezi asa cum esti. Si ai inceput sa te adaptezi in permanenta la imaginile pe care le vedeai in acele oglinzi, pentru ca ai inceput sa crezi ca nu esti indeajuns de bun, de frumos, de destept, pentru a fi iubit si acceptat de ceilalti.
 ...
Poate ca ti s-a spus ca pentru a ajunge "cineva", trebuie sa fii intr-un anume fel si ai incercat din rasputeri sa fii astfel. Iar cand nu ai reusit, te-ai criticat si te-ai intristat.
 ...
In permanenta ai incercat sa adaugi cate ceva la atitudinea ta, la cine esti, pentru a te integra in aceasta lume. Ai inceput sa te plangi la fel ca cei mari, sa crezi ca viata e grea, apoi ai inceput sa judeci la fel ca cei din jurul tau, sa creezi drame si povesti despre orice detaliu al vietii tale.
 ...
Numai ca nicio oglinda nu a fost destul de curata si de clara, astfel incat sa te vezi asa cum esti in realitate. Si asa a aparut nefericirea. Ca o consecinta a discrepantei intre cine esti in interior si cine arati sau te straduiesti in permanenta sa fii...
 ...
Probabil ai ajuns sa te intrebi cine esti...Probabil ai cautat fericirea in o multime de surse exterioare (succese, relatii, bani, obiecte) dar de cate ori le-ai gasit, fericirea a fost efemera. Si am sa-ti spun ca singura cale de a accesa puterea, fericirea, pacea interioara, este sa afli cine esti, sa te intorci acolo, la punctul zero, unde erai autentic si neinfricat. Sa te imprietenesti cu povestea vietii tale, sa o iubesti si sa te iubesti pe tine...Sa inveti sa traiesti dincolo de poveste, dincolo de drame si de neimplinire.
 ...
Toate acestea si multe altele le vei afla si experimenta la workshop-ul pe care ti-l propun si care a adus lumina in viata atator oameni. .
 .
 
 ..
Ce este?
 .
Un curs interactiv, desfasurat intr-o ambianta calda si confortabila, care iti creeaza spatiul adecvat pentru a te simti in largul tau, dar si pentru a-ti deschide inima. Un curs care iti ofera prilejul de a fi cu tine si iti creeaza posibilitatea de a cunoaste resursele cele mai intime ale fiintei tale.
Un curs care nu este despre cat de imperfect esti sau despre cum sa te repari (asta ai incercat destul pana acum), ci despre accesul la maretia si lumina din tine, despre perfectiunea ta. Si mai ales, nu este despre minte, ci despre suflet.
Practic, acest workshop ofera o noua viziune despre cine esti, despre rolul tau in lume, despre puterea ta interioara. Si iti ofera si unelte simple, pentru a practica moment de moment si a transforma vechile programe mentale, care te-au tinut pe loc pana acum.
 ..
 .
PROMISIUNEA WORKSHOP-ULUI:
 .
· vindecarea ranilor emotionale si impacarea cu trecutul
· mai multa libertate, bucurie de viata si incredere in sine
· dobandirea unor instrumente eficiente pentru succes, prosperitate, expresie de sine, relatii armonioase
· constientizarea potentialului si puterii interioare
· dobandirea unor instrumente cu care iti poti crea viata pe care o doresti, in mod constient
 
Tu ce duci in spate? Despre ce este viata ta? Cum ar fi sa fie despre pace, implinire, armonie, dragoste si prosperitate? Cum ar fi sa stii ca esti deja intreg, complet si perfect si ca nu mai trebuie sa te straduiesti sa te "repari" sau sa te ascunzi? Vino si traieste aceasta experienta grandioasa! Fa-ti acest dar de pret !
 ..
.
TEMATICA
 .
Seminar 1 - 02.03.2010 Identificarea povestii personale care va conduce viata
Seminar 2 - 09.03.2010 Viata in cadrul povestii personale
Seminar 3 - 16.03.2010 Pasi spre vindecare
Seminar 4 - 23.03.2010 Viata in afara povestii personale
Seminar 5 - 30.03.2010 A crea viata pe care o doresti, in mod constient
 .
..
Detalii:
 .
- Intalnirile vor avea loc in fiecare zi de marti a saptamanii, timp de 5 saptamani. La “tematica” puteti vedea exact data cand este sustinut fiecare seminar in parte.
- Ora de incepere este 18:30.
- Durata fiecarui seminar: cca 4 h
 
 
.
Inscriere:
 .
· Pret : 390 lei (pentru persoane juridice 390 lei+TVA). Pentru persoanele care participa a doua oara, suma este de 250 lei.
· Pentru rezervarea unui loc, este necesara efectuarea platii integrale, intr-un cont bancar pe care il vom comunica ulterior inscrierii, tuturor participantilor;
· Locurile sunt limitate, iar inscrierile se fac pe principiul : "primul venit, primul servit".
· Ultima zi de inscriere  este 25.02.2010
· Contact : Isabela Cosneanu (asistent workshop)  tel.0746 157 070   email: workshop@astrocafe.ro
 ...
Conditii de retragere:
- retragerea cu mai mult de o saptamana inainte implica retinerea sumei de 130 lei, care poate constitui avans pentru un workshop viitor.
- retragerea cu mai putin de o saptamana inainte de data inceperii wokrshopului implica retinerea intregii sume.
- participantii care lipsesc la unul sau mai multe seminarii din cele 5  pot recupera cu o serie urmatoare, daca spatiul si numarul de participanti permit acest lucru. Recuperarea unui seminar se face in schimbul unei sume de 100 lei.
 .
Locatie :Cafepedia (zona P-ta Romana, vis-a-vis de "La Mama", str Pictor Verona, nr 2)
 
 ..
Impresii si fotografii de la workshop-urile anterioare.
 
.....
Pentru alte informatii, contactati-ne si va vom sprijini cu drag!
 
 
 

 

 Astro Shop

Cele mai noi articole