Traieste viata pentru care ai fost creat! Workshop, 15-17 aprilie! Cu Dr Nicoleta Svarlefus!

Autor: Nicoleta - vineri, 01 aprilie 2011, 1187 vizualizari

Dr Nicoleta Svârlefus iti propune un workshop de autocunoastere, transformare personala si evolutie spirituala, care a adus lumina in vietile multor oameni:

TRAIESTE VIATA PENTRU CARE AI FOST CREAT- experienta de a fi intreg, complet si perfect!

Bucuresti, 15-17 aprilie 2011

"Workshop-ul "Traieste viata pentru care ai fost creat" a fost una dintre cele mai frumoase experiente din viata mea" (Isabela C)

Daca esti aici, probabil ai inceput sa te intrebi cine esti, ce esti... Ai inceput sa cauti in interior. Si te felicit din toata inima!
Probabil simti, deseori, ca nu e suficient ce esti si ce faci, sau nu mai ai incredere in tine, ti-ai pierdut din vitalitate, bucurie de viata, curaj. Poate ti-e teama sa faci alegeri si chiar sa iubesti. Probabil ai cautat fericirea intr-o multime de surse exterioare (succese, relatii, bani, obiecte) dar, desi ai obtinut tot ce ai vrut, tot nu esti fericit.

Am sa-ti spun ca pentru a trai pacea, fericirea autentica, iubirea, libertatea, e nevoie sa te reintorci la tine. Sa pleci din exterior si sa revii in interiorul tau, acolo unde se afla darurile tale nepretuite. Sa te imprietenesti cu povestea vietii tale, sa o iubesti si sa te iubesti pe tine...Sa inveti sa traiesti dincolo de poveste, dincolo de drame si de neimplinire. Sa accesezi si sa experimentezi maretia din tine!

Ce este?

Un curs dinamic, desfasurat intr-o ambianta calda si confortabila, care iti creeaza spatiul adecvat pentru a te simti in largul tau, dar si pentru a-ti deschide inima. Un curs care iti ofera prilejul de a fi cu tine si iti creeaza posibilitatea de a cunoaste resursele cele mai intime ale fiintei tale.

Un curs care nu este despre cat de imperfect esti sau despre cum sa te repari (asta ai incercat destul pana acum), ci despre accesul la maretia si lumina din tine, despre perfectiunea ta. Si mai ales, nu este despre minte, ci despre suflet.

Practic, acest workshop ofera o noua viziune despre cine esti, despre rolul tau in lume, despre puterea ta interioara. Si iti ofera si unelte simple, pentru a practica moment de moment si a transforma vechile programe mentale, care te-au tinut pe loc pana acum.

Promisiunile workshop-ului:

* vindecarea ranilor emotionale si impacarea cu trecutul
* mai multa libertate, bucurie de viata si incredere in sine
* dobandirea unor instrumente eficiente pentru succes, prosperitate, expresie de sine, relatii armonioase
* constientizarea potentialului si puterii interioare
* dobandirea unor instrumente cu care iti poti crea viata pe care o doresti, in mod constientTu ce duci in spate?

Despre ce este viata ta? Cum ar fi sa fie despre pace, implinire, armonie, dragoste si prosperitate? Cum ar fi sa stii ca esti deja intreg, complet si perfect si ca nu mai trebuie sa te straduiesti sa te "repari" sau sa te ascunzi? Vino si traieste aceasta experienta grandioasa! Fa-ti acest dar de pret! Alege sa incepi sa traiesti viata pentru care ai fost creat!

Teme abordate:

1. Identificarea povestii personale care va conduce viata
2. Viata in cadrul povestii personale
3. Pasi spre vindecare
4. Viata in afara povestii personale
5. A crea viata pe care o doresti, in mod constient

Vor fi alaturi de tine, in aceasta experienta minunata:

1. Dr Nicoleta Svârlefus
: seminar leader (trainer spiritual, consilier transpersonal)
2. Isabela Cosneanu: asistent si organizator workshop.

Program:
- Vineri, 15 aprilie, orele 17:30- 22:00
- Sambata, 16 aprilie, orele 09:30- 18:00
- Duminica, 17 aprilie, orele 09:30- 18:00

Taxa participare: 450 Lei (include seminariile, materiale, pauze cafea)/ 450 + TVA (pentru persoane juridice).

Locatia - va fi anuntata tuturor participantilor.

Pentru inscrieri si alte informatii : workshop@astrocafe.ro sau tel. 0746 157 070/ 0758 088 168 (Isabela Cosneanu- asistent)

Citeste impresii si impartasiri ale altor participanti, aici.

Numarul de locuri este limitat! Inscrierile au loc  pe principiul "primul venit, primul servit".  Locul este rezervat dupa achitarea taxei de participare si completarea formularului de inscriere pe care-l puteti solicita trimitand un email la workshop@astrocafe.ro

Te asteptam cu drag! Iti multumim si iti dorim o viata minunata!Astro Shop

Cele mai noi articole