Traieste viata pentru care ai fost creat! Curs ONLINE

Autor: Nicoleta - luni, 28 ianuarie 2013, 1038 vizualizari

Cursul "Trăieşte viaţa pentru care ai fost creat" a fost generat şi adus în manifestare la Bucureşti, în octombrie 2008. Inspiraţia acelui moment a adus transformarea, trezirea, vindecarea şi cresterea spirituală a catorva sute de oameni, până în prezent. Spaţiul creat la acest curs a fost şi este, mereu, absolut magic. Cei mai mulţi participanţi au apreciat că a fost una dintre cele mai frumoase experieţe din viaţa lor.

In vara anului 2011, provocată fiind de angajamentul puternic pentru transformare al unei persoane care mi-a scris, şi de circumstanţele acelui moment, am acceptat să experimentez varianta online a acestui curs. L-am adaptat, l-am împarţit în 10 lecţii şi am început călătoria în această nouă formă.

Au urmat alţi si alţi doritori, deci am continuat, încurajată fiind de rezultatele care mi-au întrecut imaginaţia şi au dizolvat orice urmă de rezervă în ce priveşte această formă de consiliere şi îndrumare. Acum tot mai mulţi oameni aleg varianta online a acestui curs, motivaţi de dorinta de autocunoaştere şi vindecare. Mai ales cei care locuiesc în străinătate sau la mare distanţă de Bucureşti sau care, din varii motive, aleg să fie îndrumaţi şi antrenaţi în maniera aceasta.

Aşadar, cursul online "Trăieşte viaţa pentru care ai fost creat" este disponibil pentru oricine are angajament să producă transformări si să aducă vindecare în viaţa sa, începând din interior.

Misiune si angajament:

Acest curs îşi propune integrarea a trei teme esenţiale pentru împlinirea şi evoluţia oricărei fiinţe umane:

1. Trezirea/Conştientizarea (cunoaşterea sinelui real, divin; distincţia dintre sinele real şi cel fals; recunoaşterea măştilor şi programelor de supravieţuire; identificarea cauzelor care stau la baza suferinţei de fundal şi închiderii inimii)

2. Transformarea/Vindecarea (paşi şi instrumente pentru vindecarea, acceptarea şi transformarea poveştilor generatoare de durere şi suferinţă)

3. Creaţia conştientă/ Manifestarea sinelui autentic (viaţa dincolo de poveşti, alegeri conştiente, accesarea potenţialului, manifestarea darurilor şi a mareţiei).

Varianta online a acestui curs constă în 10 lecţii, câte una la 4 zile. Avantajul major faţă de un curs la clasă este că primeşti îndrumare personalizată, pe parcursul a aproximativ 40 zile (maximum 60 zile). Este un program complex, care îţi oferă instrumentele necesare şi suficient timp de practică de la o lecţie la alta. Ai timp să integrezi şi eşti permament îndrumat şi antrenat, pe durata desfăşurării cursului.

Fiecare lecţie a fost creată astfel încât să fie pe înţelesul tuturor, să nu necesite cunoştinţe prealabile sau un anumit nivel de evoluţie.

Cursul este construit ca un ghid practic, fiecare lecţie conţinând exerciţii puternic transformatoare, astfel încât să constituie un punct de plecare valoros şi consistent pentru cei care îşi asumă călătoria spre inimile lor.

După parcurgerea acestui curs, se poate continua cu altele, live sau online, create pentru avansaţi. Însă aceasta nu este o condiţie sau o necesitate, ci o alegere a fiecăruia.

Cine se poate înscrie?

Oricine are angajament pentru transformare de sine şi vindecare, şi are peste 18 ani. E foarte important ca participantul să se angajeze în această călătorie din dorinţa sa şi nu convins de altcineva.

Teoria conform căreia participă la un astfel de curs, de regulă, doar oameni cu probleme, este complet falsă. Acest curs nu este un demers motivaţional inconsistent, ci este unul profund transformator. Prin urmare, le este recomandat tuturor oamenilor care vor să trăiască in deplină conştienţă de sine, să se debaraseze de balastul trecutului şi sa se poată bucura cu adevărat de ei inşişi şi de viaţa, accesând măreţia din ei.

Rezultate posibile:

Nu promit că în urma acestui curs îţi vei schimba dramatic viaţa, pentru că asta depinde, în cea mai mare parte, de tine. Însă mărturiile celor mai mulţi oameni care au trăit această experienţă (online sau live) arată că poate produce rezultate absolut minunate : bucurie de viaţă, încredere în sine, echilibru interior, pace interioară, putere, armonizarea relaţiilor, claritate, etc. Cu alte cuvinte, creează un spaţiu extraordinar, în care te poţi manifesta cu putere şi adevăr. Tu alegi apoi, însă, cum hrăneşti acest spaţiu, cât de des te întorci acolo şi cât de hotarât eşti să evoluezi permanent. Oricum, dacă parcurgi lecţiile cu responsabilitate şi prezenţă, dacă practici şi eşti consecvent, transformarea este aproape inevitabilă. Mai mult, transformarea începe încă din momentul manifestării intenţiei de participare.

Desfăşurare:

După anunţarea intenţiei de participare, vei primi un formular cu un set de întrebări şi detaliile legate de programele disponibile şi plată. Alegi varianta de plată (poate fi realizată integral sau în două tranşe).

Cele  două programe/pachete disponibile:

1. Curs (10 lecţii) + consiliere;

2. Curs (10 lecţii) + consiliere + 2 şedinţe de antrenament, de 30 minute fiecare (la telefon).

După efectuarea plăţii şi completarea formularului, stabilim câteva repere de desfăşurare, apoi începi cursul propriu-zis şi primeşti prima lecţie.

Lecţiile îţi vor fi trimise la adresa ta de email, in format pdf.

Data de începere a cursului este la alegerea ta, fiind un curs individual.

Iata cateva impartasiri primite de la oameni care au ales sa traiasca aceasta experienta:

"Am urmat cursul "Traieste viata pentru care ai fost creat". Pentru mine, momentul intalnirii cu Nico a reprezentat inceputul unei cu totul alte etape a vietii mele, inceputul unei constientizari a cine sunt, inceputul iesirii, cu pasi prudenti, dintr-o lume a umbrelor parca, in care traisem o atat de indelungata perioada de timp. Care ar fi reprezentarea unei astfel de lumi a umbrelor in care ajunsesem sa ma afund mai mult si mai mult? Era o lume a mea pe care o cedasem si continuam sa o cedez  zi dupa zi temerilor, neincrederii si mai ales fricilor de tot felul..  Sigur ca simteam ca nu era bine incotro ma indreptam, insa mintea mea cauta foarte asiduu "vinovatii" in exteriorul ei si de cele mai multe ori reusea sa ii si gaseasca... momente in care, fara sa imi dau seama, ma mai departam cate un pas de mine, de inima mea si de propria-mi viata.. 
In linii foarte generale, acesta a fost momentul in care Dumnezeu mi-a intins o mana calda si o inima mare, in persoana Nicoletei, si am pornit impreuna cu ea in prima calatorie adevarata in sufletul meu. O calatorie a vindecarii unor rani foarte vechi si foarte dureroase, prin iertare, prin iubire, o calatorie in inima mea in urma careia am inceput sa privesc absolut totul cu alti ochi. De fapt, pot sa spun ca am inceput sa privesc cu inima, iar miracolele din viata mea nu au incetat sa apara si le vad aparand zi dupa zi- asemeni unui copil care a inceput sa mearga de curand- cu momente de recaderi in frica. A fost o calatorie divina pentru care ii voi purta in suflet o profunda recunostinta Nicoletei si o bucurie pana la cer si inapoi de a o fi intalnit! Sunt foarte fericita ca te-am intalnit si iti multumesc din toata inima,  draga mea, Nico! (Monica S.)

Am invatat sa am rabdare, poate in primul rand, si in fiecare zi invat sa am rabdare.  Daca la inceput era greu, aproape de neconceput, usor, usor, m-am imprietenit cu rabdarea si acum pot spune ca face parte din viata mea.  Nu mai am sindromul "pocnit din degete si se imtampla". Am invatat sa accept ce mi se intampla, sa vad totul ca pe o lectie de viata, in care diversele personaje au venit in viata mea, pentru ca in primul rand eu le-am atras, apoi pentru ca aveau ceva sa-mi spuna despre mine.  Si aici mi-a fost foarte greu, sa accept ca o persoana , care credeam ca mi-a facut rau, imi transmite de fapt ceva despre mine... Am invatat ca totul este legat de perceptie, de felul in care te postezi in fata unui eveniment.  Am invatat puterea cuvantului, cat de usor poti rani cu cuvintele, la fel de usor poti bucura cu ele.  Si am mai invatat ca lasand ego-ul la butoane, nu mi-am prea facut un serviciu.  Am invatat sa spun te iubesc de fiecare data cand o simt.  Am invatat sa fiu acum si aici cat mai des, si sa ma bucur de ce descopar.  Am invatat sa ma observ pe mine, dar si pe cei din jurul meu, fara sa mai simt nevoia sa ii judec, sa-i critic.  Am invatat sa ascult, sa ma bucur de ciripitul pasarelelor.  Mai am inca multe de invatat, dar mai ales am invatat ca in fiecare zi am de invatat aceste lucruri si in fiecare zi sa imi amintesc de toate acestea... Am invatat sa traiesc zi de zi, si nu pentru maine si nu in ieri. Nici unul din toate aceste lucruri nu a fost usor, si totusi odata asimilate parca vin de la sine :)

Asteptam cu bucurie momentul fiecarei noi lectii. Si tot cu bucurie le parcurgeam imediat si apoi inca o data si inca o data... cel mai greu de inteles a fost lectia iertarii si mai ales afirmatia "Dumnezeu este iubirea in care iert" , pana intr-o zi cand m-am trezit si mi s-a parut cel mai frumos lucru spus...

Iti multumesc pentru lucrurile minunate pe care mi le-ai impartasit in cele zece lectii.  Iti multumesc pentru ca te-am cunoscut. (Cristina P)

Am decoperit ca am foarte multe motive pentru care sa fiu recunoscatoare, am descoperit ca merit foarte multe lucruri. Si toate astea doar cu ajutorul tau! Am invatat ca problemele sunt experiente de viata si am reusit sa trec usor peste lucruri care altfel m-ar fi macinat rau. Am inteles ca nimic nu are valoare fara iubire si, chiar daca nu stiu inca sa iubesc asa cum ar trebui, stiu macar ce are valoare si ce nu are valoare in aceasta calatorie care este viata mea! Nu vreau sa mai las nimic din afara sa-mi tulbure linistea interioara. Nu stiu cum sa fac asta,dar stiu ca pot! Si asta doar datorita tie. Multumesc mult, draga mea! Multumesc pentru tot! (Gina M)


NOU! Cursul "ACCES LA MIRACOLE ŞI ABUNDENŢĂ" este disponibil acum si ONLINE. Acest curs le este destinat in special celor care au parcurs deja modulul "Traieste viata pentru care ai fost creat".

*Alte cursuri online care vor fi disponibile in curand:

1. Vindecă relaţia cu banii

2. Relaţii conştiente

Înscriere şi detalii de participare:

dr_n_svarlefus@yahoo.com

Te aştept cu drag şi îţi doresc o viaţă împlinită!Astro Shop

Cele mai noi articole