Traieste-ti UNICitatea! Workshop cu Nicoleta Svarlefus, 3 aprilie 2016, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - marti, 22 martie 2016, 1228 vizualizari
Traieste-ti UNICitatea! Workshop cu Nicoleta Svarlefus, 3 aprilie 2016, Bucuresti

Traieste-ti UNICitatea!

Calea Creatorului Constient

3 aprilie 2016, Bucuresti

In procesul de transformare si autocunoastere, in care ne-am angajat unii dintre noi, am tot dat la o parte "coji de ceapa", strat dupa strat, convingere dupa convingere. Am identificat tot felul de etichete care ne-au fost lipite pe frunte si definitii invatate pe de rost, despre noi si despre lume. 

Energia in care am crescut a fost una a imitatiei (celor care stiu mai bine decat noi "cum se traieste" sau "cum se face" un lucru), a conditionarii si judecatilor. In loc sa invatam sa ne acceptam unicitatea si sa o imbratisam, am fost incurajati sa ne inghesuim in forme limitate care mai de care mai nepotrivite, pentru a fi "in randul lumii". "Trebuie sa fii asa si pe dincolo, trebuie sa faci asta si cealalta, trebuie sa... Totul sub umbrela lui trebuie."

Comparatiile facute intre noi si ceilalti ne-au intarit convingerea ca nu suntem adecvati si nici suficient de buni asa cum suntem. Deci trebuia sa ne straduim mai mult sa... ne reparam, ca sa devenim... ca altii mai buni decat noi.

Ce am facut a fost sa incercam sa devenim ceva ce nu suntem si apoi sa ne convingem ca suntem ce am devenit. Si frica de a face alegeri in conformitate cu bunul nostru simt si pentru bucuria noastra, a devenit tot mai puternica. "O fi bine sa fac asta? N-o fi bine? Oare e gresit ce fac?"

Cunoasterea interioara ne sprijina sa descoperim, ca cine suntem nu e neaparat acelasi lucru cu ceea ce ne-au spus altii ca suntem sau ca ar trebui sa fim. Ne inlesneste accesul la esenta unica in care toti suntem unul, si in aclelasi timp, din acest UNUL, fiecare isi ia cate o felie (energie) si are libertatea sa-i dea orice forma doreste.

Diferenta care esti face diferenta. Acesta este punctul in care se naste creativitatea si libertatea de a fi tot ce esti, dincolo de trebuie, de corect/gresit, bine/rau. Cand iti permiti sa fii tot ce esti, cand nu te mai judeci si nu mai astepti sa fii aprobat, descatusezi creativitatea, alegerile pe care le faci sunt constiente si poti sa vezi cum realitatea este creata sub ochii tai. Iti alegi si creezi propria cale, iti infloresti darurile si te bucuri de cine esti si cine sunt altii in lume. Devine usor sa accepti diferentele din ceilalti, cand ti le accepti si asumi pe ale tale.

Drumul tau nu e nici mai bun, nici mai rau decat al altcuiva. E doar drumul tau.

Daca simti ca e momentul sa-ti explorezi si manifesti mai mult Unicitatea cu darurle ei cu tot, te asteptam cu drag,

Da, vreau sa ma inscriu!

Duminica, 3 aprilie 2016 (10:30h- 18:30h) Pe parcursul zilei vor fi pauze mici de cafea si o pauza de pranz, de cca 1h.

In Bucuresti (detaliile despre locul de desfasurare le vor primi participantii)

Investitie:

210 lei

*Reducere 10%- pentru inscrierile finalizate pana la 28 martie inclusiv

*Reducere de grup "NOI"- 5%, pentru cupluri/grupuri

Inscriere:

Solicita formularul de inscriere:

Workshop@astrocafe.ro/0758 088 168 - Cristina Ciobanu, organizator si asistent workshop

Numarul de locuri fiind limitat, rezervarea unui loc se poate face numai prin achitarea integrala a taxei de participare si completarea formularului de inscriere. Locurile se vor ocupa in ordinea confirmarilor de plata.

Pentru alte informatii, iti raspundem cu drag pe email sau la telefon.

Te asteptam cu drag!Astro Shop

Cele mai noi articole