Traieste-ti Unicitatea! 27 iulie 2014

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 16 iulie 2014, 1660 vizualizari
Traieste-ti Unicitatea! 27 iulie 2014

Traieste-ti Unicitatea!

Esenta Creativitatii si Libertatii! 

27 iulie 2014, Bucuresti

In procesul de transformare si autocunoastere, in care ne-am angajat unii dintre noi, am tot dat la o parte "coji de ceapa", strat dupa strat, convingere dupa convingere. Am identificat tot felul de etichete care ne-au fost lipite pe frunte si definitii invatate pe de rost, despre noi si despre lume. 

Energia in care am crescut a fost una a imitatiei (celor care stiu mai bine decat noi "cum se traieste" sau "cum se face" un lucru), a conditionarii si judecatilor. In loc sa invatam sa ne acceptam unicitatea si sa o imbratisam, am fost incurajati sa ne inghesuim in forme limitate care mai de care mai nepotrivite, pentru a fi "in randul lumii". "Trebuie sa fii asa si pe dincolo, trebuie sa faci asta si cealalta, trebuie sa... Totul sub umbrela lui trebuie."

Comparatiile facute intre noi si ceilalti ne-au intarit convingerea ca nu suntem adecvati si nici suficient de buni asa cum suntem. Deci trebuia sa ne straduim mai mult sa... ne reparam, ca sa devenim... ca altii mai buni decat noi.

Ce am facut a fost sa incercam sa devenim ceva ce nu suntem si apoi sa ne convingem ca suntem ce am devenit. Si frica de a face alegeri in conformitate cu bunul nostru simt si pentru bucuria noastra, a devenit tot mai puternica. "O fi bine sa fac asta? N-o fi bine? Oare e gresit ce fac?"

Cunoasterea interioara ne sprijina sa descoperim ca cine suntem nu e neaparat acelasi lucru cu ceea ce ne-au spus altii ca suntem sau ca ar trebui sa fim. Ne inlesneste accesul la esenta unica in care toti suntem unul, dar din care fiecare isi ia cate o felie de experienta umana si are libertatea sa-i dea orice forma doreste.

Diferenta care esti face diferenta. Acesta este punctul in care se naste creativitatea si libertatea de a fi tot ce esti, dincolo de trebuie, de corect/gresit, bine/rau. Cand iti permiti sa fii tot ce esti, cand nu te mai judeci si nu mai astepti sa fii aprobat, descatusezi creativitatea, alegerile pe care le faci sunt constiente si poti sa vezi cum realitatea este creata sub ochii tai. Iti alegi si creezi propria cale, iti infloresti darurile si te bucuri de cine esti si cine sunt altii in lume. Devine usor sa accepti diferentele din ceilalti, cand ti le accepti si asumi pe ale tale.

Drumul tau nu e nici mai bun, nici mai rau decat al altcuiva. E doar drumul tau.

Nu intamplator, probabil, anuntam acest eveniment exact in ziua intrarii lui Jupiter in Leu. Este un moment astral in ton cu tema acestui workshop si un tranzit care ne poate sustine in a ne trai unicitatea, daca invatam sa ne servim constient de energia lui. Vedem cum se aseaza lucrurile si, daca e timp, in ziua intalnirii vorbim putin si despre energia jupiteriana nuantata de Leu, precum si despre zona de viata activata in cazul fiecarui participant, de acest tranzit. :)

Daca simti ca e momentul sa-ti explorezi si manifesti si mai mult Unicitatea cu darurle ei cu tot, te asteptam cu drag,

Duminica, 27 iulie 2014 (10:30h- 18:30h) Pe parcursul zilei vor fi pauze mici de cafea si o pauza de pranz, de cca 1h.

In Bucuresti (detaliile despre locul de desfasurare le vor primi participantii)

Investitie:

154 lei- pentru inscrierea pana la 23 iulie inclusiv, prin completarea formularului de inscriere si plata integrala;

181 lei- pentru inscrierea dupa 23 iulie, in limita locurilor disponibile.


Inscriere:

Solicita formularul de inscriere:

Workshop@astrocafe.ro/0758 088 168 - Cristina Ciobanu, organizator si asistent workshop

Numarul de locuri fiind limitat, rezervarea unui loc se poate face numai prin achitarea integrala a taxei de participare si completarea formularului de inscriere. Locurile se vor ocupa in ordinea confirmarilor de plata.

Pentru alte informatii, iti raspundem cu drag pe email sau la telefon.

Te asteptam cu drag!Astro Shop

Cele mai noi articole