Traieste-ti Divinitatea! Workshop, 9-10 noiembrie 2013, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 20 octombrie 2013, 994 vizualizari
Traieste-ti Divinitatea! Workshop, 9-10 noiembrie 2013, Bucuresti

!!Acest eveniment a fost anulat. Va vom tine la curent cu data unei eventuale reprogramari. Multumim pentru intelegere si va asteptam cu drag la evenimentele viitoare!

Nicoleta Svârlefus prezinta:

Traieste-ti Divinitatea!

Calea inimii. Chemarea libertatii. Noua Constiinta

Acest workshop se afla la a doua editie. Primul a avut loc in decembrie 2012, iar pentru ca s-a dovedit a fi un ghid valoros pentru fiecare participant, am hotarat sa devina un workshop anual, tocmai pentru a constitui un spatiu de sprijin, ghidare si imputernicire, pentru toti cei care doresc sa-si parcurga calatoria aici, in aceasta lume, constienti de alegerile si misiunea lor, cu cat mai multa usurinta in schimbare si transformare.

Acest workshop a fost creat pentru toti aceia care simt transformarile din aceasta perioada, au trecut prin tot felul de acordaje in ultimii doi ani, vor sa se alinieze cu noile energii si sa-si traiasca inima. Este o experienta in care intentionez sa impartasesc esenta a tot ce am cunoscut, practicat, integrat pana in acest moment. 

Omenirea trece printr-o transformare unica, de la lumea veche asa cum o stiam, la o lume noua. E motiv de recunostinta si de celebrare, desigur, mai ales ca  noi am ales cu mult timp inainte sa fim partasi la asta. E destul de dificil insa, uneori, sa lasam sa plece vechile programe si conditionari, e destul de greu sa gestionam schimbarile si dizolvarea tuturor ancorelor pe care ne-am sprijinit atata timp, atatea vieti.

Trecem de la ratiune la simtire, suntem ghidati prin toate „mijloacele” sa ne centram in inima, sa ne regasim puterea si libertatea interioara, sa ne manifestam individualitatea fara a ne delimita de intreg, ci vazandu-ne parte din El, sa operam cu mesajele subtile din ce in ce mai prezente, sa ne acceptam latura Divina, sa ne iubim in intregime cu tot ce suntem si nu suntem, sa ne asumam misiunea personala.

In contextul transformarilor profunde care s-au accentuat incepand din 2012 si vor continua sa existe pe diverse paliere, individuale si colective, vom vorbi si despre cum putem fi stalpi ai noii lumi, sprijin pentru cei dragi, pentru familiile noastre si mai ales pentru noi insine. 

Cateva dintre temele abordate:


Program:

Sambata si duminica, 9-10 noiembrie: 10:00- 19:00h

*Orele de incheiere sunt aproximative si se pot modifica, in functie de dinamica grupului.

Locatie: va fi anuntata participantilor

Investitie:

Inscriere  pana la  4 noiembrie: 370 lei

Inscriere dupa 4 noiembrie 2013: 410 lei

Reducerile sunt valabile pentru achitarea integrala pana la datele mentionate.

Se poata plati si in 2 transe (avans 150 lei), insa in acest caz taxa de participare este 410 lei, indiferent de data la care este achitata.

Inscriere:

Se pot inscrie, cu prioritate, cei care au participat la cel putin un workshop sustinut de Nicoleta Svârlefus, fata in fata sau online. Sunt bineveniti insa toti cei care se simt inspirati si pregatiti pentru o astfel de experienta, in limita locurilor disponibile.

Pentru inscriere, solicita formularul de inscriere la:

workshop@astrocafe.ro/ 0723 385 558; Cristina Ciobanu- responsabil inscrieri, organizator si asistent seminar

Locuri limitate. Rezervarea locului va fi confirmata dupa completarea formularului de inscriere (poate fi solicitat folosind datele de contact de mai sus) si efectuarea platii. 

Pentru orice alte detalii, scrie-ne la workshop@astrocafe.ro si te vom sprijini cu drag.

Va asteptam cu inima deschisa!Astro Shop

Cele mai noi articole