Trăiește o experiență unică alături de Fenomenul Braco! 3 si 4 Martie 2017, BUCUREŞTI

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 22 februarie 2017, 3259 vizualizari

Cu ocazia aniversării a 4 ani de activitate, Echipa Evoluăm Împreună îl aduce pe Braco pentru a doua ora în România. Dacă te simți pregătit să îl întâlnești și să primești energia privirii sale binefăcătoare în viața ta, te așteptăm în data de 3 sau 4 martie 2017, la Crystal Pallace Ballrooms, sala  Londra, București.

Între orele 17:00 şi 20:40 pe 3 martie şi 8:30 – 13:10 pe 4 martie, Braco va susține în total 9 sesiuni cu privirea sa binefăcătoare.. Numărul de locuri la o sesiune de grup este limitat la 400 de participanți. O sesiune durează, în medie, 40 de minute cu tot cu: introducere, sesiunea propriu zisă de 5 minute şi împărtăşirile participantilor.

În urma sesiunilor cu privirea binefăcătoare, cei mai mulţi dintre participanți împărtășesc schimbări precum:

 

INSCRIE-TE AICI PENTRU 3 MARTIE!

INSCRIE-TE AICI PENTRU 4 MARTIE!

Deși nu se proclamă vindecător și nu este asociat religios, Braco are un dar unic în această lume: acela de a emana energie pozitivă și binefăcătoare asupra oamenilor în cadrul sesiunilor de grup, doar cu ajutorul privirii sale.

Beneficiile menționate mai sus au fost resimțite de majoritatea participanților veniți la sesiunile de grup cu Braco.

Cine este BRACO?

Cei care l-au întâlnit pe Braco pentru prima dată au resimțit o stare primitoare de familiaritate, de prietenie și încredere. Cu toții au avut parte de o întâlnire caldă, relaxantă, care le-a adus beneficii diferite în funcție de ceea ce și-au dorit să primească.

De peste 20 de ani, munca lui Braco a fost de a îmbunătăți viețile oamenilor și de a oferi o nouă speranță, prin intermediul sesiunilor de grup cu privirea sa binefăcătoare.

Născut în Zagreb, Croația, în anul 1967, Braco a fost un om obișnuit până când, în 1993, a făcut o schimbare. După ce a fost călăuzit timp de 2 ani de către Ivica Prokic, un om carismatic cu mare talent, Braco a decis să adopte un nou mod de viață. După moartea lui Ivica, Braco i-a preluat misiunea iubitoare de a oferi reacții pozitive, energie și deschidere tuturor celor dornici să le primească.

Ce ar trebui sa stii daca vii pentru prima data la o sesiune cu Braco?

 

INSCRIE-TE AICI!

 

Cand?

4 martie 2017, intre orele 08:30 – 13:10

Unde?

Bucuresti - Crystal Pallace Ballrooms, sala Londra, Calea Rahovei 198 A

Cat?

30 ron persona/sesiune

*costul biletului pentru fiecare sesiune este 30 lei. Poți participa la câte sesiuni dorești, în limita locurilor disponibile și cu condiția să îți alegi orele sesiunilor dorite din formularul de înscriere. Trebuie să te prezinți cu 30 de minute înainte de începerea sesiunii și să respecți programul pentru care ai optat, cu biletul achiziţionat printat în format fizic sau de pe telefon.

Te asteptam cu drag!

Braco si Echipa Evoluam Impreuna

 

Astro Shop

Cele mai noi articole