TRAIESTE MIRACULOS! Workshop, 18-19 februarie 2012, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - luni, 06 februarie 2012, 1140 vizualizari

Workshop de autocunoastere, transformare personala si evolutie spirituala:

TRAIESTE MIRACULOS! Acces la implinire, libertate si prosperitate!

Va avea loc in perioada 18-19 februarie 2012, in Bucuresti, sub indrumarea Nicoletei Svârlefus!

Se pot inscrie atat incepatori cat si avansati!

Participand la acest program, iti vei aminti si vei exersa:

Teme propuse:
  1. Abundenta
  2. Miracole
  3. Legea atractiei- manifestarea intentiei

Nu e nimic in exterior, totul e in interior. Tot ce vezi in lumea ta exterioara reflecta lumea ta interioara. E de ajuns sa te uiti acolo, afara, pentru a constientiza ce este in interiorul tau.

Poti sa schimbi orice vrei in viata ta, incepand de la credintele si convingerile tale. Poti sa-ti creezi viata asa cum doresti, cata vreme esti prezent, exersezi mereu iertarea, manifesti iubirea, iti asumi responsabilitatea vietii tale, esti recunoscator si accepti tot ce este asa cum este.

Acest workshop iti ofera instrumentele necesare pentru a-ti crea viata in mod constient. A fost o experienta uluitoare pentru foarte multi participanti, pentru ca schimba radical si iremediabil perceptia asupra sinelui, asupra vietii si lumii. Noul unghi din care vei privi totul, precum si experienta vie a fluxului energetic care curge prin tine, pot reprezenta un fundament nou pentru viata ta de aici incolo.

Afli ca e la fel de important sa primesti, dar si sa daruiesti. Afli si exersezi puterea recunostintei, a lui MULTUMESC! Inveti sa adaugi magie vietii tale, prin energia cuvintelor miraculoase: MULTUMESC, TE IUBESC si IARTA-MA! Afli ca e atat de simplu sa lasi in urma orice frica, inhibitie si neincredere, ca Dumnezeu este mereu aici, si abia asteapta sa ne sprijine.

Exersezi puterea intentiei si afli cum functioneaza cu adevarat Legea Atractiei universale.


Locatie: va fi anuntata participantilor

Program:
Sambata si duminica, 18-19 februarie 2012: de la 10:00h pana la 21:00h (cu pauze de cafea si o pauza mare de 1 ora si 30 min la pranz). Orele de incheiere sunt aproximative.
Inscriere :

· Tarif: 450 lei (persoane fizice) si 450 lei+ TVA (persoane juridice)

· Numar de locuri limitat! Locurile se ocupa in ordinea inscrierilor, prin completarea formularului de inscriere si achitarea taxei de participare).

· Pentru inscriere: Isabela Cosneanu -asistent si orgnizator workshop (tel 0758 088 168, email: workshop@astrocafe.ro)


Ce este abundenta?

Abundenta este o stare energetica, care te ajuta sa aduci bogatie in viata ta pe toate planurile.
Noi am fost invatati sa credem ca abundenta este strict materiala, ca traim abundenta doar atunci cand avem lucrurile materiale pe care le dorim, sau pe care credem ca societatea/familia se asteapta ca noi sa le avem, sau pe cele care credem ca ne-ar ajuta sa dam bine in ochii celorlalti, crescandu-ne valoarea, respectul, atentia, aprecierea din partea lor.
Mit: Abundenta este materiala!
Adevar:
- Abundenta nu are nimic de-a face cu lumea materiala, ci este pur spirituala.
- Abundenta materiala este o consecinta a unei vieti traite in armonie cu tine si cu Universul, cu Dumnezeu.
- Abundenta nu se limiteaza la resursele lumii fizice, iar abundenta materiala este o consecinta fireasca a abundentei spirituale
- Abundenta inseamna iubire, generozitate, pace
.
A crede ca starea ta de bine depinde de ceva exterior pe care acum nu-l ai, inseamna sa-ti amani permanent fericirea!
Cum cream abundenta?
· Prezenta (constienta)- Nu exista nimic in afara clipei prezente.
· Acceptare- Cand renunti sa opui rezistenta, dai drumul nefericirii. Cand Dumnezeu inchide o usa, o alta se deschide.
· Responsabilitate- Nu exista nimic in afara, totul e inauntru! Nu exista nimic in exteriorul tau, totul e in interior! Tu iti creezi lumea! Tu creezi realitatea!
· Gratitudine- Recunostinta te pune in armonie cu Inteligenta Universala, care sta la baza tuturor lucrurilor. Recunostinta este puntea intre tine si aceasta materie inteligenta primordiala.
· Iubire- Iubirea este sentimentul cu cea mai inalta frecventa, este frecventa divina. Toata bucuria este pe frecventa iubirii.
· Iertare- Iertarea este cheia care deschide usa subcontientului sa iasa resentimentele, emotiile negative! Iertarea ne elibereaza de trecutul dureros si ne aduce pacea in suflet.
.
Miracole - se produc dincolo de zona noastra de confort, dincolo de credintele limitative, de conditionarile trecutului si viata predictibila. De fapt, miracole exista peste tot, doar ca mintea noastra nu este setata sa le perceapa.
Noi vedem si intelegem doar ceea ce mintea noastra este pregatita sa vada si sa inteleaga. Altfel spus, nu putem percepe decat experientele si informatiile care seamana cu cele din trecutul nostru. Tot ceea ce vedem este trecut, sunt amintiri. In felul in care ne-am programat mintea, ne este aproape imposibil sa “primim” ceva nou, ceva extraordinar.
Miracolele exista, sunt peste tot, sunt in viata fiecaruia dintre noi. Le putem face loc in campul perceptiei noastre:
Legea atractiei
.
In Univers exista o materie amorfa, inteligenta, in care se impregneaza toate gandurile noastre. Aceasta materie inteligenta face ca gandurile noastre sa se tranforme in materie.
In fiecare moment suntem in procesul creatiei, pentru ca fiecare gand creeaza.
.
Fie crezi ca functioneaza, fie nu crezi, legea functioneaza oricum.
.
Legea Atractiei este un joc. Iar noi nu trebuie decat sa intelegem regulile acestuia. Daca “invatam” si mai apoi aplicam intocmai aceste reguli, trecem la carma propriei vieti.
.
Regulile jocului:
 
  1. Nu exista coincidente
  2. Legea atractiei functioneaza prin vibratiile pe care le transmitem in Univers
  3. Manifestarea dorintelor are loc din interior catre exterior si nu invers
Legea atractiei raspunde la orice vibratii emiti, atragand catre tine lucrurile corespunzatoare, fie ele pozitive sau negative. Ea pur si simplu raspunde vibratiilor tale.

Exista o distinctie intre dorinta si intentie. Dorinta este a mintii, intentie este a inimii. Cand traiesti in inima, nu mai ai nevoie de dorinte si de iluzia ca, intr-o zi, implinirea unei dorinte te va face fericit.E de ajuns sa declari intentia, cu putere, si sa-i dai drumul in Univers!


Te asteptam cu drag!Astro Shop

Cele mai noi articole