Traieste constient! Workshop 24 martie 2013, Bucuresti

Autor: Nicoleta - marti, 19 martie 2013, 1064 vizualizari
Traieste constient! Workshop 24 martie 2013, Bucuresti

Workshop autocunoastere si transformare personala. 

TRAIESTE CONSTIENT! Instrumentele vindecarii si transformarii

24 martie 2013, Bucureşti

cu Nicoleta Svârlefus

Un workshop de o zi, recomandat atat celor care fac primii pasi in explorarea sinelui, cat si celor care au pornit deja in aceasta calatorie. O experienta unica, profund transformatoare, care reseteaza convingerile si ofera o noua perspectiva asupra vietii, dezvaluind si generand un spatiu infinit de posibilitati.

Daca ai deseori senzatia ca te invarti in cerc, repetand pe banda rulanta experiente si ajungand mereu in acelasi punct, este pentru ca faci lucrurile la fel, iei decizii dintr-un spatiu de falsa siguranta, raportandu-te la trecut si repetandu-l.

Cum sa te dai la o parte din calea ta si din calea Lui Dumnezeu!

La acest workshop, inveti sa stai in momentul prezent, sa creezi brese in fluxul mental, accesand astfel puterea interioara si libertatea de a alege in orice moment doar ceea ce este in acord cu Sinele tau inalt, cu inima ta. Afli cum poti sa te detasezi de trecut, sa fii in pace si in armonie cu tine si cu tot ce este. Practicam prezenta, invatam sa ne detasam de povesti, sa renuntam la compromisurile consumatoare de energie si putere, sa eliberam tiparele vechi, sa vindecam focarele cronice emotionale, pentru a ne putea crea constient realitatea folosind resursele infinite ale Universului si inimii noastre. Primesti instrumente simple care te ajuta sa faci alegeri dintr-un spatiu de putere si libertate, generand solutii si rezultate dincolo de ceea ce crezi ca e posibil.

Daca faci ce ai mai facut, o sa ai ce ai mai avut. Daca facem mereu aceleasi alegeri, pastram obiceiurile, persistam in tipare de gandire si actiune, de fapt reciclam mereu trecutul si obtinem permanent aceleasi rezultate. 

Instrumente ale vindecarii si transformarii: prezenta, acceptare, responsabilitate, recunostinta, iertare, iubire

Pe toate acestea le vom dezvolta si practica impreuna. Vom invata sa ne dam la o parte din calea noastra si din calea lui Dumnezeu, dizolvand barierele mentale si resentimentele, debarasandu-ne de balastul trecutului si eliberand tipare vechi de decizie si actiune. Invatam sa ne plasam dincolo de zona de confort, dincolo de limitari, prejudecati si temeri, astfel incat sa cream si sa dezvoltam permanent constiinta abundentei interioare si exterioare.

Rezultate posibile

Este un curs interactiv, cu exercitii, meditatii si teme care te ajuta sa traiesti o experienta extraordinara. Te vei afla intr-un spatiu cald si profund transformator, care-si va pune amprenta benefica pe intreaga ta viata.

Program: duminica 24 martie, 10:30- 21:00 h, cu pauze mici de cafea si o pauza mare de pranz.

Ora de incheiere este aproximativa si poate fi decalata, in functie de dinamica grupului. 

Inscriere :

1. Inscriere pana la 19.03.2013 inclusiv: 190 lei

2. Inscriere dupa 19.03.2013: 220 lei

3. *Pentru participanti care revin la acest workshop (au participat inainte la "Traieste miraculos" sau "Acces la Miracole si Abundenta"125 lei pentru inscrierea pana la 18.03.2013 inclusiv.

*Acest curs este o editie revizuita si transformata a vechiului curs "Traieste miraculos" (Acces la Abundenta si Miracole) care a fost organizat si sustinut timp de 3 ani (2009- 2012). Reprezinta prima parte a acestuia, urmand ca a doua parte sa fie inclusa intr-un workshop care va fi anuntat in urmatoarele zile. Pentru ca cele doua workshop-uri se completeaza, este recomandat sa fie parcurse in aceasta ordine.

"Dupa acel curs la care am participat in 2009 (Traieste miraculos), ideea care mi-a ramas cea mai vie a fost ca sunt nelimitata". (Isabela C.)

‎"Pana sa vin la acest workshop, nu am realizat ca exista miracole, desi am avut parte de destule in viata, si nu mi-am dat seama ca sunt atat de atasata de trecut si iau doar decizii care sa-l confirme."  (fost participant la varianta extinsa a acestui curs, "Traieste miraculos")

Va asteptam cu drag!


Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe. Multumim!

*Grafica banner: Gabriel Vasilescu

Astro Shop

Cele mai noi articole