Tabara: Reconectarea cu traditia samanica incasa. Ritualurile Munay Ki. 25-28 august 2011

Autor: Nicoleta - marti, 19 iulie 2011, 1560 vizualizari


In luna august, intr-o locatie de suflet, in mijlocul naturii, va invitam sa ne “reconectam” la cea mai veche practica spirituala a lumii, samanismul, o traditie veche de zeci de mii de ani, a carei valoare o intuim si o cunoastem, in adancul sufletului nostru. De aceea, va invitam sa primiti invitatia noastra ca pe o chemare la reamintire a unor lucruri care zac ascunse in noi din timpurile vechi.

Incepem sa recunoastem, in numar din ce in ce mai mare, ca traditia samanica este cea care ne poate face conexiunea cu toate lucrurile care devin din ce in ce mai importante, acum, in prag de 2012: comunicarea cu lumile invizible si cu sursa a tot ceea ce este, respectul fata Mama Pamant si vindecarea prin procesul revelatiei directe si personale.

Prin practicile samanice putem realiza ca suntem parte din ceva mult mai maret si ca avem responsabilitatea sa exprimam in lume potentialul a ceea ce putem deveni. Putem sa ne reconectam la vocea sufletului, sa intram in comunicare cu subconstientul si cu fiintele de lumina care ne vegheaza, cu fortele creatoare ale Universului, putem sa accesam vindecarea la un alt nivel, intr-o realitate energetica in care vindecarea este instantanee, iar timpul este necesar doar pentru a downloada efectele in plan sufletesc, mental si fizic.

In timpul cursului, veti primi si initierile Munay Ki. Ritualurile Munay Ki (cuvantul inseamna Iubire si Putere sau “Fii asa cum esti!”) sunt initierile pe care le primeau, inca din vechime, samanii din America de Sud, cunoscuti sub numele Laika, Pastratorii Pamantului. Ele constituie un proces in 9 pasi pentru vindecarea ranilor din trecut, din copilarie, a ranilor stramosesti, a mostenirilor genetice si karmice cu care ne-am nascut in aceasta viata.
Aceste ritualuri sunt transmise pe cale energetica si ne pot ajuta sa ne vindecam si sa vedem cine vom deveni in viitor, peste mii de ani. Ne ajuta sa facem saltul cuantic de la Homo Sapiens la Homo Luminous, sa fim liberi de toate ranile si povestile din vietile noastre, in deplina concordanta cu Mama Pamant, cu fortele naturii si cu Sinele Divin.
Cele noua ritualuri pe care le veti primi sunt: ritualul vindecatorului, ritualul benzilor de putere, ritualul armoniei, ritualul clarvazatorului, ritualul pastratorilor zilei, ritualul pastratorilor intelepciunii, ritualul pastratorilor pamantului, ritualul timpului care va veni si ritualul Creatorului.
Dupa ce treceti prin aceste initieri, ele devin ale voastre si puteti sa le transmiteti altora, in forma pe care o doriti.

Pentru toate acestea si multe altele, va invitam sa descoperim impreuna puterea traditiei samanice incase, asa cum a fost transmisa de samanii Laika din America de Sud lui Alberto Villoldo  (psiholog si antropolog ce a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale samanilor incasi si amazonieni.)

Din cuprinsul cursului:
•    Incursiune in lumea samanismului incas: ce inseamna a fi saman, rolul samanului, instrumentele samanului in crearea unei noi realitati
•    Din intelepciunea samanilor Laika, despre medicina energetica a vindecatorilor Laika
•    Cele 5 principii Munay Ki
•    Nivelele samanice de perceptie a realitatii: nivelul perceptiei fizice (reprezentat de sarpe), nivelul mintii si al perceptiei emotionale (reprezentat de jaguar), nivelul sufletului si al perceptiei sacre (reprezentat de pasarea colibri), nivelul perceptiei spirituale (reprezentat de vultur)
•    Despre calatoria samanica. Calatorii in Lumea de Jos si in Lumea de Sus si calatorii de conectare cu liniile de vindecatori samanici
•    Puterea vindecatoare a mamei Pamant. Cum putem folosi aceasta putere pentru vindecarea personala
•    Ceremonialul focului. Cum sa folosim forta focului pentru vindecare personala si vindecarea Mamei Pamant
•    Cele 9 initieri Munay Ki: explicatii si transmitere
•    Metode practice de intretinere a initierilor primite
Veti primi suport de curs, diploma, DVD cu explicarea ritualurilor facuta de Alberto Villoldo si propria piatra Pi pentru initieri.


Data: 25-28 august
Locatie: in apropierea orasului Sibiu, intr-o locatie de suflet, in mijlocul naturii
Pret: 1100 RON (pretul include cursul, materialele de curs, cazare 3 nopti si 3 mese/zi).

Inscrierea se face pe baza unui avans de 400 RON.
Cursul este tinut de Dan Marinas si Mihaela Vasile, fondatorii site-urilor de dezvoltare personala si evolutie spirituala: Aimee.ro si Damaideparte.ro. Pentru mai multe detalii, click aici.

Detalii si inscrieri:
mihaela@aimee.ro
0721465852
Va invitam cu drag sa ne reamintim impreuna puterea acestei traditii!Astro Shop

Cele mai noi articole