Tabara MAESTRUL INTERIOR! 14-19 iulie 2011, Moeciu!

Autor: Nicoleta - marti, 31 mai 2011, 1301 vizualizari

Tabara spirituala MAESTRUL INTERIOR

14-19 iulie 2011, Moeciu

Calatorie in inima!


Aceasta experienta de 5 zile se adreseaza celor care au parcurs deja cele trei workshop-uri/tabere:
1. Traieste viata pentru care ai fost creat!
2. Traieste miraculos!
3. Eu pot!

Iti propun o calatorie in spatiul sacru al inimii, acolo unde poti accesa puterea, inteligenta suprema, maretia, Dumnezeul din tine!

Esti gata sa exersezi ascultarea ghidului interior? Esti gata sa-ti traiesti viata cu gratie, sa lasi Maestrul Interior sa se exprime prin tine? Te inspira sa te lasi ghidat de Dumnezeu in fiecare moment si sa traiesti o viata care sa atinga si sa miste alte vieti? Te inspira sa dai mai departe, sa implinesti, cu fiecare alegere facuta, scopul tau cel mai inalt?

Te astept cu drag, sa iei parte la o experienta magica, in lumea sacra a inimii. Sa experimentezi stari de constiinta extinsa, sa comunici prin limbajul iubirii, sa te simti parte din TOT ce este! Sa simti perfectiunea ta si a intregii Creatii, sa te VEZI cu adevarat un MAESTRU, asa cum ai fost dintotdeauna.

Daca te inspira si esti gata sa traiesti aceasta experienta, scrie-ne sau suna-ne: workshop@astrocafe.ro/ 0758 088 168 (Isabela Cosneanu). Detaliile care tin de program, locatie si alte informatii vor fi comunicate fiecarui participant, in momentul inscrierii.

Iti vor fi ghizi in aceasta calatorie, aceleasi:
Dr Nicoleta Svârlefus
Isabela Cosneanu (asistent, organizator)

Participantii vor fi selectati in urma unei conversatii cu Nicoleta sau Isabela, in functie de angajamentul lor, de etapele parcurse in transformarea personala, de rezultatele obtinute pana in prezent.

Pret: 1375 lei (workshop, 5 nopti de cazare cu pensiune completa- cu intrare pe 14 iulie dupa-amiaza si plecare pe 19 iulie dupa micul dejun).

Numarul de locuri este redus, iar inscrierile se vor face in ordinea confirmarilor. Rezervarea unui loc presupune achitarea sumei de 600 lei pana cel tarziu 15 iunie, urmand ca restul sumei sa fie achitata pana la data de 30 iunie.

Te asteptam cu inima deschisa si cu aceeasi dragoste!
Astro Shop

Cele mai noi articole