Tabăra de Astrologie Fidelia

Autor: Nicoleta - sambata, 04 septembrie 2010, 2221 vizualizari
Tabăra de Astrologie Fidelia

În perioada 16 – 22 august 2010 a avut loc în frumoasa şi vechea staţiune Geoagiu Băi din judeţul Hunedoara, a doua ediţia a taberei Şcolii de Astrologie Fidelia. Evenimentul a fost organizat de către d-l Firicel Ciarnău, directorul singurei şi deja celebrei şcoli de Astrologie din România -  Fidelia, împreună cu profesorii şcolii, respectiv d-nii Laszlo Fulop şi Adrian Mîndruţă Tănăsescu. Totodată, organizatorii sunt şi membrii fondatori ai Asociaţiei Astrologilor din România, în prezent, d-l Firicel Ciarnău fiind vicepreşedintele acestei Asociaţii.
 
Invitaţii au fost selectaţi dintre cursanţii şcolii Fidelia, colaboratori, prieteni ai acestei şcoli şi membrii Asociaţiei Astrologilor din România.
Au participat peste 70 de persoane, dintre care mulţi sunt astrologi practicanţi, oameni care studiază Astrologia sau sunt pasionati de aceasta disciplina, iar alţii, prieteni, cunoscuţi, rude. Chiar şi cei care nu aveau nimic în comun cu această disciplină s-au alăturat celor cunoscători, astfel că la sfărşitul sejurului, erau cu toţii simpatizanţi înflăcăraţi. Unii chiar şi-au luat angajamentul, ca până la următoarea tabără Fidelia, să studieze pe îndelete şi să prezinte diverse teme şi studii de caz.

Iată căteva nume dintre cei care au participat, mai cunoscute fie ca astrologi, fie din grupurile de Astrologie: Firicel Ciarnău si Diana Spinean (organizatori Fidelia), Laszlo Fulop şi AdiM, Costel Bobeică şi Dan Gordin (din conducerea SRAE – Societatea Română de Astrologie şi Ezoterism), dr. Sorin Bratoveanu, Minola Bratoveanu, Ionuţ Hristescu, Alina Croitoru, Dioniţa Dajbog, Heide Popa, Adrian Stan, Adina Binder, Elena Mârzan, Ludmila Ungureanu, Antonia Panaitiu, Nicolescu Carmen, George Acu, Oana Niţescu şi mulţi alţii. În ultimele două zile s-au alăturat grupului şi d-na Rodia Tilianu – renumit astrolog şi autor de cărţi de astrologie - şi d-l Viorel Oacheşu – astrolog şi realizator de emisiuni specifice.
 
A fost o săptămână frumoasă, dar mai ales fructuoasă, cu workshop-uri, studii de caz şi discuţii libere legate de Astrologie, excursii în împrejurimi, multă voie bună, jocuri, dans, în câteva cuvinte: o distracţie pe cinste …
Fiecare participant a plecat cu o experienţă de neuitat, cu mulţi prieteni în suflet şi în gând şi, cu siguranţă, viaţa le va părea cu totul altfel de acum înainte. Cu toţii ne dorim şi deja ne pregătim pentru următoarea ediţie a taberei de anul următor.
Se constată că, în ultimul timp, Astrologia câştigă din ce în ce mai mult teren, iar oamenii încep să vină cu mai mult curaj şi deschidere către acestă minunată ştiinţă oferită de Divinitate.

În fiecare din noi există un Astrolog. Totul este să avem curajul să îi permitem să iasă la suprafaţă. Mai devreme sau mai târziu, cu toţii ne vom îndrepta privirile către stele şi vom fi fascinaţi de ce ne dezvăluie ele, dar mai ales de cât de mult ne pot ajuta …
 

PS: AdiM a scris si un jurnal de tabara, pe care-l poti citi aici.

Anca Stoica

 Astro Shop

Cele mai noi articole