Stii CE Vrei! Workshop, 20 septembrie 2015, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 13 septembrie 2015, 2111 vizualizari
Stii CE Vrei! Workshop, 20 septembrie 2015, Bucuresti

Nicoleta Svârlefus prezinta:

Stii CE Vrei! Calea Revolutiei Elegante

Duminica, 20 septembrie 2015. Workshop inspirational si transformational!

Ne aflam intr-un moment de rasturnare a realitatii, iar la baza noilor creatii stau toate transformarile prin care am trecut in ultimii ani. Se incheie o etapa, incepe alta. Noua. Pentru care nu avem busola, retete, tipare. Nu putem raporta ceea ce vom crea, la ceea ce am trait deja. Pasim in necunoscut, cu noi la noi, asa innoiti cum suntem. Transformati. Autentici. Cu alta constienta, alte prioritati, alte directii de explorat. 

Toata viata ne-am abtinut sa fim cine vrem, sa alegem ce vrem. Ne-am temut ca astfel vom face valuri in jur, iar ceilalti vor fi deranjati, se vor supara, ne vor judeca si, poate, in final vor pleca... Nestiind ca suntem aici pentru a ne crea drumul traindu-ne inima, ne-am abtinut de la a fi cu totul in noi si a alege din ce stim ca fiinte infinite. Ne-am abtinut de la iubire plenara, de la bucurie, de la abundenta. Si ca sa sutinem toata aceasta abtinere, am inventat minciuna "nu stiu ce vreau".

ACUM suntem sustinuti energetic sa ne croim realitatea autentic, sa spunem ce vrem, sa recunoastem ce stim de dinainte sa intrebam... Suntem in momentul in care nu mai putem sa ne ascundem dupa visin si sa pretindem apoi ca nici nu vedem visinul.

Ne-am trezit, am constientizat si eliberat multe limitari... Acum suntem, fiecare in centrul vietii sale. Ce alegem? Si cum alegem? Facem valuri si ni le asumam, permitem vietii noi sa ne fie daruita? Permitem inimii noastre sa fie traita? 

Deseori ne-am temut sa spunem ce vrem si sa ne exprimam, pentru ca ne-am temut ca nu stim sa spunem si sa facem lucrurile cu eleganta. Ne-am temut de propriile emotii, stiindu-ne incapabili de eleganta.

Calea Revolutiei Elegante este calea prin care esti, alegi si faci ce vrei, fara lupta. Stiind ca ai voie. Cu usurinta, permitand si celorlalti sa fie ce vor si sa raspunda cum considera, fara sa judeci. Pentru ca au voie. Este calea adevarului tau, a usurintei si acceptarii. Este calea inimii. A pacii.

Poti face alegerile pe care le vrei. De fapt, e singura cale de a TRAI cu adevarat. Si o poti face cu Eleganta. Recunoscand si Alegand in fiecare moment ce vrei. Si primind ce creezi cu asta. 

Pentru ca STII ce vrei. In fiecare moment. Si nu e nevoie sa stii ce vei vrea peste 5 ani, pentru ca nu vei sti. E nevoie sa devii treaz despre ce vrei ACUM. In fiecare acum. 

Duminica, 20 septembrie, avem intalnire cu noi. Ne dam mana, binecuvantarea si voia pe care le-am asteptat de la altii atata vreme... Ne imputernicim. Ne privim si ne aratam vietii noastre fara secrete. Ii permitem sa despacheteze darurile pregatite pentru noi. Si ne deschidem spre aventura care ne asteapta in urmatoarele luni.

Vrei sa vii?

Scrie-ne la workshop@astrocafe.ro si solicita formularul de inscriere. Cristina Ciobanu (asistent si organizator) iti va raspunde si te va sprijini cu tot ce ai nevoie. Poate fi gasita si la 0758 088 168, pentru orice informatii si detalii. 

Unde ne vedem? Te vom anunta dupa inscriere.

Cat timp petrecem impreuna? De la 10:30h, pana la aprox. 19:30h. Cu pauze de cafea si o pauza mare la pranz.

Investitia ta: 190 lei, daca ai finalizat inscrierea pana pe 17 septembrie inclusiv. 220 lei, dupa aceasta data, in masura locurilor disponibile.

Sa fie primit!

Va asteptam cu drag!Astro Shop

Cele mai noi articole