Sinastria. Curs de Astrologie Relationala Evolutiva cu Nicoleta Svarlefus, 21-22 septembrie 2019, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 30 august 2019, 2795 vizualizari

Cerul relatiilor. Sau cum interactioneaza si fuzioneaza energiile inscrise in hartile natale ale oamenilor. 

Chiar la Echinoctiul de toamna (cand Soarele intra in Balanta- semnul relatiilor), te invit la acest curs de doua zile, despre relatii din perspectiva astrologica, pentru a invata cum sa folosesti cunostintele de astrologie si sa intelegi mai mult si mai profund natura unei relatii, scopul si dinamica ei. 

Invatam sa analizam hartile a doua persoane (indiferent de natura relatiei lor), mai intai pe fiecare in parte si apoi suprapuse (sinastria). 

Invatam sa interpretam elementele cheie si aspectele care vorbesc de la sine despre o relatie, la toate nivelurile ei. Cum comunica cei doi, ce fel de conexiune exista intre ei, cat de mult si cum se sustin si  se "solarizeaza" unul pe celalalt, care sunt sursele tensiunilor si dificultatatilor care pot aparea etc.

***Conditie de participare: absolvirea modulului I Harta Vietii, deci cunoasterea elementelor de baza ale hartii natale + cunoasterea aspectelor.

Cand?

21 si 22 septembrie, orele 11:00- 18:00h

Unde?

Bucuresti. Locatia le va fi comunicata participantilor.

Taxa de participare: 500 lei 

***Pretul cursului acopera prezentarea, materialele de curs, cafea + apa.

 

***Reducere "NOI": 5% pentru relatii (de orice fel) :)

***Ultima zi de plata si inscriere este 15 septembrie in limita locurilor disponibile, iar pentru rezervarea ferma a unui loc e necesara plata unui avans de 250 lei.

Pentru rezervarea unui loc, scrie-mi te rog un emai la nico.svarlefus@gmail.com mentionand numele complet, datele nasterii (ziua, luna, anul, ora si localitatea nasterii) si cursurile de astrologie la care ai mai participat.

Numarul de locuri este limitat, asa incat inscrierea se va considera finala in momentul efectuarii platii integrale sau partiale (50%).

Astro-coach: Nicoleta Svarlefus

Te astept cu bucurie!  

Astro Shop

Cele mai noi articole