Servicii astrologice noi!

Autor: AstroCafe.ro - luni, 08 octombrie 2012, 2194 vizualizari
Servicii astrologice noi!

Dragi prieteni, echipa Astrocafe a creat cateva servicii noi, in sectiunea "astrologie previzionala". Aceste servicii/analize sunt actuale si utile pentru perioada pe care o traversam:

1. Previziuni astrologice pentru 2013

Analiza personalizata a tranzitelor planetare importante din 2013, a influentelor acestora in raport cu harta natala, aspectelor si configuratiilor puternice, eclipselor si a altor elemente semnificative.
 2013 este un an bogat in aspecte si configuratii astrologice puternice, cu impact semnificativ la nivel individual. Aceasta interpretare iti va oferi repere utile in ce priveste perioadele cheie aducatoare de schimbari, informatii utile despre oportunitati, detalii despre atmosfera posibila in fiecare domeniu de viata (spiritual, sentimental, profesional, fizic, material etc).

2. Saturn in Scorpion (2012- 2015).

Analiza personalizata si detaliata, in raport cu harta natala, a tranzitului lui Saturn in semn si casa astrologica si in functie de aspectele cu planetele personale, de perioadele de retrogradare si alte momente cheie de pe parcursul tranzitului.

Prin aceasta interpretare personalizata, afli care este zona de viata vizata in mod special, ce schimbari sunt posibile in perioada 2012-2015, care este atitudinea potrivita in fata provocarilor, la ce sa fii atent/a,  care sunt oportunitatile de crestere spirituala.

Citeste aici articolul despre Saturn in Scorpion.


3. Intoarcerea lui Saturn (28-29 ani)

Analiza personalizata si detaliata a perioadei in care Saturn se intoarce in semnul zodiacal in care se afla la nastere. *Aceasta analiza este recomandata pentru cei aflati in preajma sau in cursul varstei de 28-30 ani.

Prima revenire a lui Saturn are loc la varsta de 28-29 ani si aduce mari schimbari in viata nativului, in urma unui bilant riguros. Prin urmare, e foarte important si util sa stii care este zona de viata vizata, care sunt etapele transformarii aduse de Saturn, care sunt experientele posibile, testele de trecut, provocarile, oportunitatile de crestere, si care este atitudinea potrivita, astfel incat sa faci alegerile optime la inceput de nou ciclu saturnian.


4. Agentii schimbarii, dizolvarii si transformarii: Uranus, Neptun si Pluto!

Analiza personalizata a tranzitelor actuale si a aspectelor pe care le realizeaza planetele transpersonale (Uranus, Neptun, Pluto) in raport cu harta ta natala. Sunt luate in discutie perioadele in care fiecare din cele 3 planete strabate semnul zodiacal in care se afla in acest moment :
-    Uranus in Berbec: 2011- 2018
-    Neptun in Pesti: 2012- 2026
-    Pluto in Capricorn: 2008- 2024

Plantele transpersonale (exterioare) sunt cele care ne ajuta sa intelegem care ne sunt atasamentele, cum facem fata constrangerilor, cat de prinsi suntem in tipare sociale si familiale, dar ofera si indicii despre cum ne putem elibera din toate aceste lanturi. Prin pozitia pe care o ocupa in harta natala si aspectele lor cu planetele personale sau cu alte puncte importante, indica potentialul nativului in ce priveste evolutia spirituala, intelegerea mai profunda a vietii, caile potrivite pentru el, provocarile cu care se poate confrunta, lectiile de asimilat, capacitatea de a se delimita de tiparele sociale si familiale, afinitatea pentru anumite practici spirituale, oculte, esoterice.

Tranzitele acestor planete, analizate in raport cu harta natala, ofera informatii pretioase despre etapa in care se afla nativul la un moment dat, in procesul de transformare personala si crestere spirituala, de aceea, aceasta analiza este recomandata in special celor interesati sa se cunoasca la nivel mai profund, spiritual.

Studiul va pune accentul pe perioadele cele mai „acute”, cu cel mai mare potential transformator si se va axa in special pe analiza prezentului si a urmatoarelor luni, pana la un an. Insa ofera si imaginea de ansamblu a tranzitelor, efectele lor de lunga durata etc.

Toate aceste servicii si multe altele pot fi comandate aici!

Va asteptam cu drag!Astro Shop

Cele mai noi articole