Serie Call-uri CUM SA DEVII BANI, SERIE AVANSATA, facilitata de Carleta Tiba

Autor: AstroCafe.ro - joi, 17 martie 2016, 2295 vizualizari
Serie Call-uri CUM SA DEVII BANI, SERIE AVANSATA, facilitata de Carleta Tiba

Serie Call-uri CUM SA DEVII BANI AVANSAT, facilitata de Carleta Tiba, CF Access Consciousness

22 Martie, 5 Aprilie si 12 Aprilie (19:30-21:00)

PE INTERNET SAU PRIN TELEFON: datele telecall-urilor 22 Martie, 5 Aprilie si 12 Aprilie, ora19,30-20,30.

Aceasta serie este continuarea seriei de 4 Call-uri CUM DEVII BANI. Cu instrumente noi, cu procesari noi si cu awareness-uri noi, mergem mai departe in a descoperi ce este posibil sa cream financiar.

Pret Serie Avansata: 440 Lei. 

*Cei care doresc sa participe la aceasta serie AVANSATA dar NU au participat la PRIMA serie, pot achziitiona inregistrarea acestora. (pret 440 lei). Ceri achizitionarea primei serii prin trimiterea unui email la carletatiba@yahoo.com.

Banii reprezinta pentru multi dintre noi o necunoscuta sau ceva ce ne dorim cu ardoare sa avem. Multi dintre noi am participat la cursuri de toate felurile, am invatat si aplicat tehnici de toate felurile, cu speranta ca intr-o zi realitatea noastra financiara se va imbunatati simtitor. Undeva intr-un colt al mintii exista speranta ca poate intr-o zi vom descoperi ceva care, prin minune, sa ne schimbe complet realitatea in ceea ce priveste banii. Multi dintre noi am trecut in extrema cealalta, aceea de a face banii nesemnificativi, neimportanti, dar in acelasi timp, nutrind in taina tot ceea ce banii ofera. Exista multa inconstienta, convingeri limitative, puncte de vedere fixe, fantezii in ceea ce priveste banii, si poate acesta este aspectul vietii pe care, multi dintre noi consideram ca atunci cand il vom rezolva, toate lucrurile din viata noastra se vor schimba.

Cu aceasta serie de 3 Telecall-uri (sesiuni de facilitare folosind telefonul sau internetul), imi propun sa incepem sa CREAM o NOUA REALITATE FINANCIARA, pentru fiecare dintre noi. Urmand Caietul de Lucru: "Cum sa Devii Bani", scris de Gary Douglas, Fondatorul Access Consciousness, vom incepe sa lucram practic, cu punctele noastre de vedere despre bani dar si mai mult de atat, VOM DEVENI BANI.

Pentru cei care nu pot participa la acest telecall in direct, vor avea posibilitatea sa trimita intrebarile inainte si sa asculte inregistrarea evenimentului dupa. 

Pentru cei care doresc achizitionarea Caietului de Lucru, Cum sa Devii Bani (cost 25 $ + cheltuieli de transport), tradus in limba romana, gasesti mai jos link-ul. Pana primesti caietul vei putea citi gratuit versiunea online.

https://accessconsciousness.me/shop/2015/10/28/cum-sa-devii-bani-carte-de-lucru-romanian/

Pt cei care stiu engleza si vor versiunea kindle, in engleza, pot merge aici (pret, 12,39 $) http://www.amazon.com/Become-Money-Workbook-Gary-Douglas-ebook/dp/B017UIZVBM/ref=sr_1_2_twi_kin_1?ie=UTF8&qid=1447284466&sr=8-2&keywords=how+to+become+money+workbook+by+gary+m.+douglas

Cum ar fi sa FII energia care creeaza, genereaza si produce bani?

Cati dintre noi am gandit ca banii ne ofera siguranta?

Acest telecall este proiectat sa elibereze punctele de vedere nebune si limitate pe care le-ai creat in jurul banilor si sa creeze mai multa usurinta in viata si traiul tau, cu mult mai multi bani si fluxuri monetare mult mai mari.

Ce sunt banii? Pentru unii banii reprezinta masini, pentru unii reprezinta case, pentru altii banii reprezinta siguranta, pentru altii ei reprezinta un schimb de energie. Dar, sunt banii toate lucrurile acestea? Nu, nu sunt. Sunt energie precum tu esti energie. Nu exista alta diferenta intre tine si bani, alta decat punctele de vedere pe care le dai banilor.

Daca ti-ai putea schimba realitatea financiara prin faptul de a te uita la punctele tale de vedere pe care le ai despre bani, ai face tu acest lucru?

Detalii si aici: https://www.facebook.com/events/1089093581142625/

INSCRIEREA se face prin email la carletatiba@yahoo.comAstro Shop

Cele mai noi articole