Serie 4 telecall-uri "Cum sa Devii Bani", cu Dr. Carleta Tiba

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 09 decembrie 2015, 1319 vizualizari
Serie 4 telecall-uri "Cum sa Devii Bani", cu Dr. Carleta Tiba

CAIET DE LUCRU "CUM SA DEVII BANI", 4 TELECALL-URI cu Dr. Carleta Tiba, Facilitator Certificat Access Consciousness.

PE INTERNET SAU PRIN TELEFON: datele telecall-urilor 15, 16, 21, 22 DECEMBRIE, ora 19,30 - 21,00

Banii reprezinta pentru multi dintre noi o necunoscuta sau ceva ce ne dorim cu ardoare sa avem. Multi dintre noi am participat la cursuri de toate felurile, am invatat si aplicat tehnici de toate felurile, cu speranta ca intr-o zi realitatea noastra financiara se va imbunatati simtitor. Undeva intr-un colt al mintii exista speranta ca poate intr-o zi vom descoperi ceva care, prin minune, sa ne schimbe complet realitatea in ceea ce priveste banii. Multi dintre noi am trecut in extrema cealalta, aceea de a face banii nesemnificativi, neimportanti, dar in acelasi timp, nutrind in taina tot ceea ce banii ofera. Exista multa inconstienta, convingeri limitative, puncte de vedere fixe, fantezii in ceea ce priveste banii, si poate acesta este aspectul vietii pe care, multi dintre noi consideram ca atunci cand il vom rezolva, toate lucrurile din viata noastra se vor schimba.

Cu aceasta serie de 4 Telecall-uri (sesiuni de facilitare folosind telefonul sau internetul), imi propun sa incepem sa CREAM o NOUA REALITATE FINANCIARA, pentru fiecare dintre noi. Urmand Caietul de Lucru: "Cum sa Devii Bani", scris de Gary Douglas, Fondatorul Access Consciousness, vom incepe sa lucram practic, cu punctele noastre de vedere despre bani dar si mai mult de atat, VOM DEVENI BANI.

Datele telecall-urilor sunt: 15, 16, 21, 22 Decembrie, ora 19,30-21,00. Pentru cei care nu pot participa la acest telecall in direct, vor avea posibilitatea sa trimita intrebarile inainte si sa asculte inregistrarea evenimentului dupa. 

Conditii de participare: 

Pentru cei care doresc achizitionarea Caietului de Lucru, Cum sa Devii Bani (cost 25 $ + cheltuieli de transport), tradus in limba romana, gasesti mai jos link-ul. Pana primesti caietul vei putea citi gratuit versiunea online.

https://accessconsciousness.me/shop/2015/10/28/cum-sa-devii-bani-carte-de-lucru-romanian/

Pt cei care stiu engleza si vor versiunea kindle, in engleza, pot merge aici (pret, 12,39 $)

http://www.amazon.com/Become-Money-Workbook-Gary-Douglas-ebook/dp/B017UIZVBM/ref=sr_1_2_twi_kin_1?ie=UTF8&qid=1447284466&sr=8-2&keywords=how+to+become+money+workbook+by+gary+m.+douglas

Cum ar fi sa FII energia care creeaza, genereaza si produce bani?

Cati dintre noi am gandit ca banii ne ofera siguranta?

Acest telecall este proiectat sa elibereze punctele de vedere nebune si limitate pe care le-ai creat in jurul banilor si sa creeze mai multa usurinta in viata si traiul tau, cu mult mai multi bani si fluxuri monetare mult mai mari.

Ce sunt banii? Pentru unii banii reprezinta masini, pentru unii reprezinta case, pentru altii banii reprezinta siguranta, pentru altii ei reprezinta un schimb de energie. Dar, sunt banii toate lucrurile acestea? Nu, nu sunt. Sunt energie precum tu esti energie. Nu exista alta diferenta intre tine si bani, alta decat punctele de vedere pe care le dai banilor.

Daca ti-ai putea schimba realitatea financiara prin faptul de a te uita la punctele tale de vedere pe care le ai despre bani, ai face tu acest lucru?

Acest telecall este INCEPUTUL unei realitati financiare diferite. 

Pret serie 4 telecall-uri 440 Lei.

La sfarsitul lunii decembrie, creatorul Access Consciousness va oferi un telecall avansat Cum sa Devii Bani, la care pot participa cei care au trecut prin caietul de Lucru Cum sa Devii Bani (cel pe care il ofer si eu) de 5 ori. Acest telecall sustinut de Gary va fi tradus si in limba romana, si va putea fi achizitionat si ulterior.

INSCRIEREA se face prin email la carletatiba@yahoo.com

Pagina eveniment: https://www.facebook.com/events/1641909746063913/
Pe Carleta o gasiti si aici: https://www.facebook.com/carletaiozefinatiba?fref=ts sau aici: www.carletatiba.com


Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole