Seria Etapa Conştientizării- set de 5 carti Amratra

Autor: AstroCafe.ro - luni, 11 decembrie 2017, 3412 vizualizari

Seria Etapa Conştientizării, poti comanda cartile aici: http://piatadecarte.net/dezvoltare-personala/9309-set-5-carti-amratra-etapa-constientizarii-9786068935000.html

Sau in toate librariile obisnuite si cele virtuale

În seria celor cinci carti denumita Etapa Constientizarii: Incotro, Directia, Desprinderea, Acum şi Obiectivul, se explica sensul de a-ti ajusta gandirea in conformitate cu iminenţa Etapei actuale de tranzitie - Etapa Constientizarii - pentru a putea pasi in prima etapa a celui de-al doilea ciclu de dezvoltare al omenirii, denumit Ciclul Restartului.

Pentru cei care vor dori sa inteleagă sensul evoluţiei lor individuale in contextul evolutiei omenirii ca specie, aceste mesaje vor fi utile si interesante. Pentru cei care nu stiu cine sunt şi nici nu-si bat capul cu acest lucru, nu va fi o lectura din care sa inteleagă mare lucru. Cartile ofera sprijin celor care-si doresc extinderea cunoasterii.

Omenirea va fi oricum constransa sa parcurgă toate etapele si ciclurile necesare pentru a-si desavarsi evolutia ca si civilizatie.

Transforma-ti acum gandirea, intelegerea, schimba-ti mentalitatea si fii pregatit pentru saltul iminent al Umanitatii !

 

A aparut Obiectivul, a 5-a carte din Seria Etapa Constietizarii

Ultima carte din ciclul Etapa Constientizarii – Obiectivul, contine o recapitulare generala a noilor directii care definesc transformarea viitoare a omenirii. In carte este explicata cauza inerenta a transformarii, in esenta trecerea in noul ciclu care urmeaza după Etapa Constientizarii. Prima etapa a noului ciclu deschide ciclul al doilea de evolutie a omenirii, ca civilizatie.

Poti comanda Obiectivul aici: http://piatadecarte.net/dezvoltare-personala/9310-obiectivul-etapa-constientizarii-ed-tiparita-9786068935157.html

Sau in toate librariile obisnuite si cele virtuale

Astro Shop

Cele mai noi articole