Seara hărţilor astrale

Autor: Nicoleta - joi, 16 septembrie 2010, 1566 vizualizari
Seara hărţilor astrale

Eveniment organizat de salonul La Bibliotheque şi Editura Polirom în jurul cărţii
"Zodiacul - cartea semnelor astrale", de Mihaela Dicu
 
Joi, 23 septembrie, de la ora 19,00 te aşteptăm să-ţi explorezi destinul.
Mihaela Dicu – membru fondator şi Preşedinta de onoare a Asociaţiei Astrologilor din România, autoarea cărţii “Zodiacul – cartea semnelor astrale” editate de Polirom, îţi va vorbi despre arta străveche a  Astrologiei şi îţi va dezvălui prognoza celestă a acestei toamne.

Alături de ea, Dan Ciubotaru – preşedintele Asociaţiei Astrologilor din România,  Gabriela Dima (Minerva) – vicepreşedinta Asociaţiei Astrologilor din România, Elena Manea şi Silvia Chiţimia, toţi nume de elită în galeria astrologilor români, îţi vor prezenta eficienţa şi domeniile de aplicabilitate ale Astrologiei, ilustrându-şi spusele cu scurte consultaţii astrologice pentru invitaţi.  

Vrei sa afli răspunsul la întrebări legate de iubire, carieră, sănătate sau bani? Câţiva dintre cei mai buni astrologi din România vin la salonul de frumuseţe şi cărţi bune La Bibliotheque, ca să îţi spună cum arată şi cum sună viitorul.
Joi, 23 septembrie, ora 19.00, la La Bibliotheque, pe strada Duiliu Zamfirescu, numărul 10, Bucureşti!

Intrarea este libera! Va rugam sa confirmati participarea la adresa de email : mihaeladicu_cle@yahoo.fr sau la mihaela.dicu@rdscv.ro

Parteneri eveniment: AAR, Avantaje, România Liberă, Eva.ro, Omivore's Dilemma

Vă aşteptăm cu drag!Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole