Saturn in Scorpion. Astro-coaching cu Nicoleta Svârlefus, 4 iunie 2015

Autor: AstroCafe.ro - luni, 01 iunie 2015, 1244 vizualizari

Saturn, din nou in Scorpion (15 iunie- 18 septembrie). Tușa finală!

Saturn, aflandu-se in mers aparent retrograd, se intoarce in Scorpion pentru ultima data, pe 15 iunie si ramane in acest semn pana pe 18 septembrie. 

Dupa nenumarate transformari pe care Saturn le-a adus in viata noastra incepand cu octombrie 2012 si pana in decembrie 2014 (citeste aici mai mult despre Saturn in Scorpion), acum face cale intoarsa. Avem 3 luni la dispozitie, sa completam ceea ce am inceput in anii trecuti, sa intelegem la ce ne-au folosit toate schimbarile si transformarile prin care am trecut, apoi sa trecem la nivelul urmator.

E un fel de pregatire pentru absolvire... dupa indelungi procese de constientizare, transformare, eliberare, provocate de Saturn in Scorpion incepand din 2012. 

Cu alte cuvinte... Completare, Intelegere, Autonomie emotionala, Pozitionare constienta in situatii create in acesti ani si mai ales spre finalul lui 2014. Tușa finala, inainte de stabilirea unui traiect nou in viata! 

Cu cat traim mai constient acest proces, cu atat mai valoros pentru noi.

Daca vrei sa intelegi ce mesaje are Saturn pentru tine si cum sa integrezi mai usor energia urmatoarelor luni, te asteptam pe 4 iunie  la o sesiune de Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus.

Vei prima harta ta natala si te voi sprijini sa te imprietenesti cu acel segment de viata activat de Saturn si sa folosesti cat mai mult si mai constient potentialul de schimbare si reechilibrare pe care contextul astrologic il contine. Afli in ce directii sa privesti cu prioritate, ce posibilitati exista pentru a avea mai multa usurinta, ce relatii pot fi transformate, care sunt domeniile de viata atinse de aceasta energie si cum sa primesti eventualele re-editari ale unor experiente/relatii trecute.

Nu e nevoie sa ai cunostinte de astrologie.

Joi 4 iunie, orele 18:30- 22:00, Bucuresti (locatia exacta va fi anuntata participantilor)

Inscriere:

Daca te inspira sa participi, te asteptam sa te inscrii pana cel tarziu miercuri (3 iunie) ora 12:00h, la workshop@astrocafe.ro sau tel. 0758 088 168- Cristina Ciobanu, responsabil de inscrieri si organizator.

Contributia ta: 120 lei

Doar 12 locuri disponibile!

Te asteptam cu drag si inspiratie!Astro Shop

Cele mai noi articole