Saturn in Sagetator. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 24 septembrie 2015

Autor: AstroCafe.ro - luni, 21 septembrie 2015, 1566 vizualizari
Saturn in Sagetator. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 24 septembrie 2015

Saturn a (re)intrat in Sagetator pe 18 septembrie si va ramane in acest semn pana in decembrie 2017.

Prioritati noi si clare. Dizolvarea realitatii vechi. Autenticitate!

Saturn in Scorpion ne-a constientizat cu privire la atasamente si ne-a provocat sa eliberam tot ceea ce nu ne e de un folos real, marcand una dintre cele mai intense si transformatoare perioade din viata noastra.

Saturn in Sagetator este  maestrul final, cel care ne cheama sa sustinem "teza de doctorat" in fata propriei constiinte. Ce am invatat, ce stim, ce credem, care este adevarul nostru acum, cine suntem dincolo de proiectiile celorlalti si asteptarile lor, ce vrem sa cream in viata noastra pentru noi, care ne sunt prioritatile, care ne sunt dorintele si visele adecvate si acordate cu cine suntem.

Saturn da contur si forma, traseaza niste limite, ne ajuta sa construim pe o structura clara si solida. Saturn nu e nici pe departe malefic, ci este profesorul sever, integru, care nu ne permite abateri de la propriul adevar, de la responsabilitate si disciplina. Ne ajuta sa ne maturizam, sa avem mai multa coerenta in viata noastra, sa intelegem si sa punem in aplicare calitatile si mai ales experienta pe care o detinem. Energia saturniana confera, asadar, structura, coerenta, responsabilitate si o maturitate in ce priveste gandirea si abordarea vietii.

Sagetatorul este un semn al filozofiei de viata, credintelor, experientelor aducatoare de expansiune, aventurii, adevarului si credintei. Este o energie diferita de cea saturniana, dar cele doua pot conlucra spre a permite un fel de expansiune lucida, controlata. 

Cum poti folosi constient energia saturniana? La ce sa fii atent? Ce zone din viata ta vor fi activate in urmatorii doi ani? Care este atitudinea adecvata cu care sa-l intampini pe Saturn in Sagetator? Ce restrictii pot aparea si care este rostul lor? Care este segmentul de viata care are nevoie de consolidare, asumare, maturizare? Ce schimbari sunt posibile?...

Vino joi, pe 24 septembrie 2015, ora 18:00, la o noua sesiune de astro-coaching cu Nicoleta Svârlefus, sa deslusim impreuna. Cu harta ta in fata si cu informatii si instrumente utile pe care le vei primi, pentru a avea mai multa usurinta in acesti doi ani.

Nu sunt necesare cunostinte de Astrologie.

Unde? In Bucuresti (participantii vor primi detalii despre locatie).

Incepem la 18:00h. Terminam in jur de ora 22:00. 

Investitie: 150 lei

Inscriere: trimite-ne un email la workshop@astrocafe.ro, pana cel tarziu miercuri la 12:00. Cristina Ciobanu (asistent & organizator) te va sprijini cu inscrierea. Pentru alte detalii si intrebari, ne poti suna la 0758 088 168.

Doar 12 locuri!

Te asteptam cu drag!

Citeste mai mult despre Saturn in Sagetator...Astro Shop

Cele mai noi articole