Ritualurile Munay Ki- Curs, 27 februarie- 1 martie 2015, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - joi, 22 ianuarie 2015, 1384 vizualizari
Ritualurile Munay Ki- Curs, 27 februarie- 1 martie 2015, Bucuresti
Anul acesta se implinesc 5 ani de cand oferim oamenilor acestor ritualuri. De fiecare data, la fiecare curs, am invatat sa gasim mai mult spatiu disponibil in viata noastra si in sufletele noastre si sa oferim mult mai usor, in jurul nostru, darul din noi insine.

Ritualurile Munay Ki (cuvantul inseamna Iubire si Putere sau “Fii asa cum esti!”) apartin samanilor din America de Sud, cunoscuti sub numele Laika, Pastratorii Pamantului. 
Ele constituie un proces in 9 trepte pentru vindecarea ranilor psihicului si sufletului nostru pe care le avem din copilarie sau pe care le-am mostenit pe cale transgenerationala si cu care ne-am nascut in aceasta viata. Aceste initieri au fost aduse in lumea moderna de Alberto Villoldo, psiholog si antropolog ce a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale samanilor incasi si amazonieni.

Bineinteles ca beneficiile unui astfel de curs sunt greu de evaluat la nivel mental. Dorim insa sa amintim cateva din aspectele care ne pot ajuta in procesul nostru personal de vindecare in urma acestui curs:

  • Restructurarea corpului energetic, pentru a putea sa ne vindecam sis a traim in mod diferit
  • Insusirea celor patru niveluri ale perceptiei samanice: nivelul perceptiei fizice (reprezentat de sarpe), nivelul mintii si al perceptiei emotionale (reprezentat de jaguar), nivelul sufletului si al perceptiei sacre (reprezentat de pasarea colibri), nivelul perceptiei spirituale (reprezentat de vultur)
  • Iesirea din povestile personale, ranile emotionale, din identificarea cu ego-ul, trairea in minte si din perpetuarea triunghiului lipsei de putere agresor-salvator-victima din viata fiecaruia
Cele noua ritualuri pe care le veti primi sunt: ritualul vindecatorului, ritualul benzilor de putere, ritualul armoniei, ritualul clarvazatorului, ritualul pastratorilor zilei, ritualul pastratorilor intelepciunii, ritualul pastratorilor pamantului, ritualul pastratorilor stelelor si ritualul Creatorului.

Dupa ce treceti prin aceste initieri, ele devin ale voastre si puteti sa le transmiteti altora.

Data: 27 februarie-1 martie 2015
Program: vineri: 17-21; sambata: 9.30 – 18; duminica: 9.30 – 18
Locatia: Bucuresti, zona Carrefour Orhideea (locatia exacta va fi anuntata celor inscrisi)
Pret: 400 RON
Veti primi: suport de curs, diploma, DVD cu explicarea ritualurilor facuta de Alberto Villoldo si propria piatra Pi pentru initieri.
Inscrierea se face pe baza unui avans de 200 RON.

Continutul cursului va fi urmatorul:

Din intelepciunea si invataturile samanilor Laika
Ritualurile Munay Ki: ce reprezinta, cum se transmit, ce efecte au
Explicatii despre toate cele 9 ritualuri si transmiterea efectiva a lor, la nivel energetic
Calatorie in Lumea de Jos si Calatorie in Lumea de Sus pentru regasirea unor aspecte uitate din noi insine
Cursul mai include si alte calatorii samanice, care ne ajuta sa ne conectam cu energii profunde si transformatoare pentru viata noastra
Ritualurile va vor fi oferite de Dan si Mihaela Marinas, fondatorii site-ului de dezvoltare personala si evolutie spirituala: Aimee.ro-Damaideparte.ro.

Inscrieri si detalii:
mihaela@aimee.ro
0721465852

Citeste impresii si sentimente ale participantilor la acest curs aici si vizioneaza urmatorul filmulet.
Mai multe detalii: https://www.damaideparte.ro/evenimente-cursuri-conferinte/curs-ritualurile-munay-ki-cum-sa-vedem-frumusetea-2/


Astro Shop

Cele mai noi articole