RELATII CONSTIENTE. Workshop, 28-29 aprilie 2012, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - joi, 05 aprilie 2012, 1809 vizualizari
RELATII CONSTIENTE. Workshop, 28-29 aprilie 2012, Bucuresti

Intr-o relatie constienta, iubirea este o cale de transformare, vindecare si crestere personala continua. O relatie constienta este o relatie creata permanent, un spirit treaz, un spatiu de putere si miracole.

Nu exista un maestru mai bun decat partenerul tau. Relatia te ajuta sa te vezi pe tine in cat mai multe forme si sa ajungi in straturi tot mai profunde ale fiintei tale. Daca te deschizi catre a primi darurile unei relatii, desi uneori acestea vin la pachet cu suferinta, daca esti gata sa explorezi programele vechi pe care le duci cu tine, vei invata sa te iubesti si sa-ti iubesti partenerul tot mai mult.

Mitul "iubirea nu dureaza" este o scuza foarte buna pentru a ne inchide inimile si a renunta la munca noastra de evolutie si crestere prin relatii. Daca oricum nu dureaza, ce rost are? Atunci de ce sa ne mai dorim relatii, de ce sa ne mai luam astfel de anagajamente?
Adevarul este ca iubirea dureaza si se transforma, fiind simtita in noi si noi feluri, numai cand esti dispus sa-ti deschizi inima, chiar si in fata durerii, cand esti gata sa te privesti prin prisma experientelor in doi, cand esti dispus sa folosesti totul pentru transformare si purificare.

Relatia inca este privita ca un fel de "taram al fagaduintei". Ne iluzionam adesea, in urma celor citite, auzite sau invatate, ca odata indragostiti, iar mai apoi casatoriti, vom fi fericiti pentru totdeauna. Realitatea insa nu arata deloc asa si, de cele mai multe ori, oamenii care fac aceste proiectii mentale ajung sa fie mai nefericiti si mai singuri in relatii decat erau inainte. Si asa va fi mereu, pana nu intelegem ca asumarea unei relatii este o alegere constienta de transformare si crestere, un angajament in primul rand fata de propria fiinta, o calatorie a inimii. E necesar sa schimbam perceptia asupra relatiei, sa intelegem sensul ei profund si sa fim gata sa-i primim binecuvantarile.

Relatia este un spatiu in care fiecare partener vine atat cu iubirea sa, cat si cu frica sa. Ei aleg in fiecare moment daca se deschid catre vindecare sau se apara tot mai mult. Aleg daca sa fie vulnerabili sau, dimpotriva, sa fie mereu in control si sa inchida pe rand toate usile spre inimile lor. Aleg sa fie constienti sau complet absenti in relatiile lor.
 
Intr-o perioada cu cele mai profunde transformari interioare la care am asistat vreodata, e firesc ca si relatiile sa fie o sursa de provocari puternice. Vazand ce se intampla cu relatiile, mai ales in acest an, acest workshop a aparut ca raspuns la intrebarile exploratorilor Sinelui cu care m-am intalnit in ultimii ani.

Daca vrei sa-ti transformi relatia si sa te deschizi catre iubirea profunda, spirituala, te astept cu drag sa experimentezi workshop-ul "Relatii constiente".

Cand?
28-29 aprilie

Program:
Sambata si duminica 10- 19:00h

Unde?
In Bucuresti. Adresa le va fi comunicata participantilor.

Investitie:
430 Ron

Inscriere:

Workshop@astrocafe.ro sau 0758 088 168 - Isabela Cosneanu (asistent si organizator workshop)


La acest workshop se pot inscrie doar cei care au participat inainte la cel putin un workshop sustinut de Nicoleta Svarlefus.
Solicitarile fiind numeroase, iar numarul de locuri limitat, rezervarea unui loc se poate face numai prin achitarea integrala (430 ron) sau partiala (150 ron) a taxei de participare si completarea formularului de inscriere. Locurile se vor ocupa in ordinea confirmarilor de plata.

Cuplurile beneficiaza de o reducere de 10%.

Va asteptam cu drag!Astro Shop

Cele mai noi articole