RelAții ADEVĂRate. Workshop transformațional cu Nicoleta Svârlefus: 10-11 iunie 2017

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 24 mai 2017, 7195 vizualizari

Aș fi putut sa numesc acest workshop, „Relații Conștiente” sau „Relații fericite” sau „Relații implinite” sau... sau... Apoi m-am gândit ce a primat pentru mine în călătoria în inima relației, ce a fost esențial pentru a simti ca sunt deplin exprimată și liberă, ce a făcut și face cu adevărat o diferență în timp ce îmi iubesc partenerul si ce mă determină să îl aleg în fiecare zi...

ADEVĂRul. Da, o relație reușită, cu ceva profunzime, cunoaștere interioară conștient ghidată si iubire ca fundament, are nevoie de ADEVĂR pentru a crește armonios, cu bucurie și mai ales pentru a susține și crește iubirea fiecărui partener.

Dincolo de resemnare, pe care o observ mai ales in această perioadă a lumii noastre, fiecare ființă poate descoperi, odată cu darul de a fi ea însăși, privilegiul de a zbura în doi, cu putere, libertate, onestitate, autenticitate. Și iubire nemărginită. Iar pentru asta, e necesar sa se descopere altfel, să se exploreze ca și când este o ființă infinită care are alegeri disponibile și își poate crea relația potrivită. Sau se poate lipsi de ea, dacă alege...

Ceea ce îți propun cu acest workshop de două zile este să descoperi cum e posibil să creezi „Relația A” de la Adevăr:

 

E doar pentru cei implicați într-o relație? Nu. Acest workshop le poate fi de folos și celor care intenționează să înceapă o relație la un moment dat și tuturor celor care au avut cel puțin o relație și vor să descopere și să înțeleaga mai mult despre acest aspect al vieții lor.

E doar pentru relații de cuplu? Noțiunile discutate, temele abordate pot fi extrapolate la orice fel de relații din viața noastră, deși subiectul central este legat de relațiile de parteneriat conjugal/cuplu.

*Condiție de participare: să fi participat la cursul „Traieste viața pentru care ai fost creat” live sau online sau cel puțin la un alt workshop de o zi, cu Nicoleta Svârlefus.

 

Daca te inspira sa pasesti dincolo de limitari, daca esti gata pentru un salt semnificativ în conștiință și în relații, spune DA si inscrie-te. Noi te asteptam cu bucurie!

DA, vreau să particip la "Relații ADEVĂRate"

 

Cand?

Sambata si Duminica, 10-11 iunie 2017, orele 10:30- 18:30, cu pauze de cafea si o pauza mare (1 h) la pranz.

Ora de incheiere este aproximativa si se poate modifica (depasi), in functie de dinamica grupului.

Locatie: În București. Locul exact le va fi comunicat participantilor.

Investitie:

*Reducere "NOI", pentru cuplu: 5%

Inscriere:

Pentru rezervarea unui loc, asteptam intentia ta de participare la:

workshop@astrocafe.ro/ 0758 088 168 sau 0723 385 558- Cristina Ciobanu (organizator si responsabil inscrieri).

Rezervarea unui loc este posibila in urma achitarii taxei de participare si a completarii formularului de inscriere.

Numar de locuri limitat!

Pentru orice alte detalii, scrie-ne si te sprijinim cu drag!

 

*creație banner: Gabriel Vasilescu

Astro Shop

Cele mai noi articole