Relatii adevarate. Workshop transformational, 6-7 octombrie 2018, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - marti, 28 august 2018, 7265 vizualizari

O relație reușită, cu ceva profunzime, cunoaștere interioară conștient ghidată si iubire ca fundament, are nevoie de ADEVĂR pentru a crește armonios, cu bucurie și mai ales pentru a susține și crește iubirea fiecărui partener.

Dincolo de resemnare, pe care o observ mai ales in această perioadă a lumii noastre, fiecare ființă poate descoperi, odată cu darul de a fi ea însăși, privilegiul de a zbura în doi, cu putere, libertate, onestitate, autenticitate. Și iubire nemărginită. Iar pentru asta, e necesar sa se descopere, sa inteleaga ce are nevoie, ce valoare doreste sa adauge vietii sale cu ajutorul partenerului, sa-si asume responsabilitatea relatiei sale, sa aiba angajament pentru a crea mai mult decat a stiut sau i s-a spus ca e posibil.

Transformarea perceptiei despre relatii poate aduce mai multa pace in noi si in viata noastra. Recunoasterea a cine suntem intr-o relatie poate fi sursa de putere si usurinta in toate interactiunile cu celalalt. Contemplarea posibilitatilor de expansiune si iubire poate fi ceea ce cautam si nu stiam. 

Ceea ce îți propun cu acest workshop de două zile este să descoperi cum e posibil să creezi o relatie adevarata:

 

E doar pentru cei implicați într-o relație? Nu. Acest workshop le poate fi de folos și celor care intenționează să înceapă o relație la un moment dat și tuturor celor care au avut cel puțin o relație și vor să descopere și să înțeleaga mai mult despre acest aspect al vieții lor.

E doar pentru relații de cuplu? Noțiunile discutate, temele abordate pot fi extrapolate la orice fel de relații din viața noastră, deși subiectul central este legat de relațiile de parteneriat conjugal/cuplu.

*Condiție de participare: să fi participat la cursul „Traieste viața pentru care ai fost creat” live sau online sau cel puțin la un alt workshop de o zi, cu Nicoleta Svârlefus.

Daca te inspira sa pasesti dincolo de limitari, daca esti gata pentru un salt semnificativ în conștiință și în relații, spune DA si inscrie-te. Noi te asteptam cu bucurie!

DA, vreau să particip la "Relații adevarate"

 

Cand?

Sambata si Duminica, 6 si 7 octombrie 2018, orele 10:30- 18:00, cu pauze de cafea si o pauza mare (1 h) la pranz.

Ora de incheiere este aproximativa si se poate modifica (depasi), in functie de dinamica grupului.

Locatie: În București. Locul exact le va fi comunicat participantilor.

Investitie:

 

*Reducere "NOI", pentru cuplu5%

*Reducere "Din NOU" pentru cei care participa a doua oară la acest workshop: 20%

*Reducerile nu se cumuleaza!

Inscriere:

Pentru rezervarea unui loc, asteptam intentia ta de participare la:

workshop@astrocafe.ro0723 385 558- Cristina Ciobanu (organizator si responsabil inscrieri).

Rezervarea unui loc este posibila in urma achitarii taxei de participare si a completarii formularului de inscriere.

Numar de locuri limitat!

Pentru orice alte detalii, scrie-ne si te sprijinim cu drag!

Astro Shop

Cele mai noi articole