Razele initiatice ale Arhanghelilor

Autor: Nicoleta - marti, 27 octombrie 2009, 2287 vizualizari
Razele initiatice ale Arhanghelilor

Autori: Elena Cocis, Nicolae Oprica
Editura: For You - http://www.editura-foryou.ro/

Este una dintre cele mai frumoase cărţi despre Arhangheli şi Îngeri pe care am întâlnit-o. Din paginile sale aflăm că Arhanghelii nu sunt doar nişte fiinţe care stau în ceruri alături de Sfanta Treime, că ei coboară printre oameni ajutându-i să evolueze. Ei pot veni trimişi fiind de către Divinitate, dar vin şi chemaţi de oameni.
Este un îndrumar excelent pentru dorinţa fiecăruia dintre noi de a le simţi prezenţa şi ajutorul. Autorii oferă cititorilor metode prin care pot chema Arhanghelii şi felul în care pot lucra cu ei în a realiza misiunile personale, în a vindeca şi a aduce liniştea interioară şi echilibrul de care avem nevoie în viaţa de zi cu zi.
Arhanghelii sunt în slujba oamenilor insetaţi de cunoaştere şi de evoluţie spirituală. Ei aduc lumină şi înţelegerea propriei fiinţe.

Cele Şapte Raze Iniţiatice ale Arhanghelilor reprezintă sistemul care ne oferă alegerea libertăţii totale; să alegem un stil de viaţă care ni se potriveşte. Atunci când alegem să iubim, să onorăm şi să ne respectăm spiritul, natura fiinţei noastre, ne putem redefini viaţa. Având cunoştinţe corecte, putem deschide orice uşă, putem avea un corp sănătos şi fericit, putem avea o atitudine mentală pozitivă, o minte plină de idei creatoare, un spirit împăcat. Toată cunoaşterea se află în noi înşine, în acest moment. Să dorim ca în noi să se deschidă acum o uşă, o poartă prin care vom trece şi ne vom aminti cine suntem cu adevărat.”


Recenzie realizata de Andreea Talmazan
andreea.talmazan@astrocafe.roAstro Shop

Cele mai noi articole