Radacini si aripi: workshop de constelatii familiale, Bucuresti, 15-16 noiembrie 2014

Autor: AstroCafe.ro - joi, 16 octombrie 2014, 707 vizualizari
Radacini si aripi: workshop de constelatii familiale, Bucuresti, 15-16 noiembrie 2014

In cei trei ani de cand tin acest curs de constelatii familiale, am avut ocazia ca, de nenumarate ori, sa creez alaturi de participantii la curs un spatiu prin care sa accesam, la inceput timid si stangaci, apoi cu din ce in ce mai multa indrazneala si dorinta de adevar, ceea ce inseamna viata cu adevarat.

In acest spatiu ni se deruleaza, de fiecare data, in fata ochilor intelepciunea de secole a stramosilor nostri, puterea vindecatoare a realitatii prezente si multitudinea de posibilitati pe care viata ni le asterne in cale.

In acest spatiu am invatat sa plangem cu adevarat, sa ne dam voie sa ne doara dar si sa punem in rasul nostru intreaga forta a vietii si in bucuria noastra intreaga autenticitate a fiintei.

Asa am inceput sa simtim ca suntem cu adevarat vii si mai presus de toate, am intrat in contact cu incredibila capacitate de supravietuire si de regenerare a spiritului uman.

O experienta care m-a facut mai umila si mai constienta de maretia noastra, ca oameni, in acelasi timp...

Asadar: 

Aimee.ro-Damaideparte.ro va invita cu drag la o experienta de suflet: workshop-ul de constelatii familiale “Radacini si aripi”, in weekend-ul 15-16 noiembrie.

Uneori, viata devine mult mai complicata decat ne dorim. Si oricat de mult ne-am dori, ne simtim neputinciosi in dorinta noastra de a schimba ceva. Ne simtim fara radacini si nu indraznim sa credem ca putem avea aripi. Este insa important sa stim, chiar daca suntem acaparati adesea de suferinta, ca sufletul nostru stie si alta cale.

Metoda constelatiilor familiale ne imputerniceste sa iesim din povestile si perceptiile pe care le cream despre vietile noastre si sa avem acces la adevarul sufletului. Cu ajutorul fortei grupului, al limbajului sufletului, al campului de energie care se formeaza si al miscarilor interioare putem pasi intr-o “viziune vindecata” asupra vietii, asupra sufletului nostru si asupra sufletului familiei din care facem parte, intelegand ca totul este asa cum trebuie sa fie si ca vindecarea provine dintr-un loc mai mare decat noi, la care putem avea acces neintrerupt. Astfel, putem avea acces la radacinile noastre si putem incepe sa simtim cum ne cresc aripile cu care sa exploram viata.

Fie ca este vorba despre probleme legate de relatia cu ceilalti sau cu tine insuti, de relatiile de cuplu, probleme profesionale sau organizationale, diferite teme care se repeta in viata noastra, afectiuni sau boli sau alte lucruri care ne framanta, aceste probleme sunt potentate de “incurcaturile” din sistemul nostru familial, care opresc raul iubirii din curgerea sa libera, de-a lungul generatiilor.

Iubirea care curge printr-un sistem familial este in echilibru atat timp cat toti membrii care apartin acestui sistem au drept egal de a apartine, dincolo de bine, rau, corect sau gresit. Insa cand are loc unul din evenimentele urmatoare (moartea timpurie a parintilor sau bunicilor, pierderi de sarcina, avorturi, copii morti, crime, morti tragice si accidente, pierderea spontana a unui partener, adoptii, logodna rupta sau divort, experiente de razboi, victime si agresori, secrete de familie, indivizi care au fost exclusi din familie)  de foarte multe ori, membri ai familiei sunt trecuti sub tacere, sunt dati uitarii sau sunt practic exclusi din sistemul familial, din cauza unei dureri prea mari sau a unei iubiri transformate in ura si resentimente. Sistemul familial nu va uita insa niciodata pe nimeni si de cele mai multe ori, membrii mai tineri ai sistemului vor manifesta in viata lor dezechilibrele aparute in cadrul generatiilor anterioare.

Cele mai multe din problemele noastre provin din implicarea noastra in treburile altora si in destinul altora. Cand privim la un sistem familial, putem vedea adesea oameni care sunt legati de destinul altor persoane din sistem, ale caror poveri le poarta prin viata, cu mare loialitate si dragoste, ca pe niste poveri personale.

Cu ajutorul constelatiilor familiale, atingem un loc profund al sufletului nostru, din care putem vedea ca totul este o manifestare a iubirii si ca onorand, acceptand si incluzand, devenim liberi. Prin munca de vindecare ancestrala care se intampla in constelatiile familiale, trecem dincolo de individualitate si intram intr-un proces vindecator care poate atinge multe generatii din trecut, prezent si viitor.

Workshop-ul va fi sustinut de Mihaela Marinas, fondatoarea site-ului de dezvoltare personala si evolutie spirituala: Aimee.ro -Damaideparte.ro.

Data: 15-16 noiembrie 2014. Cursul incepe sambata si duminica la ora 10. Orele de incheiere depind de dinamica grupului.

Locatia: Bucuresti (locatia exacta va fi anuntata celor inscrisi)

Pret: 300 RON

Inscrierea se face pe baza unui avans de 100 RON.

Detalii si inscrieri:

mihaela@aimee.ro

0721465852

Aimee.ro-Damaideparte.ro


Click aici pentru a viziona un material video.Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole