Radacini si aripi: workshop de constelatii familiale, 6-7 iunie 2015, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 03 mai 2015, 900 vizualizari
Radacini si aripi: workshop de constelatii familiale, 6-7 iunie 2015, Bucuresti

Aimee.ro-Damaideparte.ro va invita la un nou workshop de constelatii familiale, Bucuresti, 6-7 iunie 2015.

Metoda constelatiilor familiale ne poate ajuta sa cream energia potrivita in interiorul nostru pentru a iesi din perceptiile eronate si povestile pe care le cream despre vietile noastre.  Astfel, putem incepe sa avem acces la adevarul sufletului. Cu ajutorul fortei grupului, al limbajului sufletului, al campului de energie care se formeaza si al miscarilor interioare putem pasi intr-o “viziune vindecata” asupra vietii, asupra sufletului nostru si asupra sufletului familiei din care facem parte, intelegand ca totul este asa cum trebuie sa fie si ca vindecarea provine dintr-un loc mai mare decat noi, la care putem avea acces neintrerupt. 

Astfel, putem avea acces la radacinile noastre si putem incepe sa simtim cum ne cresc aripile cu care sa exploram viata.

Indiferent ca este vorba despre probleme legate de relatia cu tine insuti sau cu ceilalti, de relatiile de cuplu, diferite teme care se repeta in viata noastra, afectiuni sau boli sau alte lucruri care ne consuma energia, probleme profesionale sau organizationale, aceste probleme sunt potentate de “incurcaturile” din sistemul nostru familial, care opresc raul iubirii din curgerea sa libera, de-a lungul generatiilor.

O lege nescrisa ne spune ca iubirea care curge printr-un sistem familial este in echilibru atat timp cat toti membrii care apartin acestui sistem au drept egal de a apartine, dincolo de bine, rau, corect sau gresit. Insa cand are loc unul din evenimentele urmatoare (moartea timpurie a parintilor sau bunicilor, pierderi de sarcina, avorturi, copii morti, crime, morti tragice si accidente, pierderea spontana a unui partener, adoptii, logodna rupta sau divort, experiente de razboi, victime si agresori, secrete de familie, indivizi care au fost exclusi din familie)  de foarte multe ori, membri ai familiei sunt trecuti sub tacere, sunt dati uitarii sau sunt practic exclusi din sistemul familial, din cauza unei dureri prea mari sau a unei iubiri transformate in ura si resentimente. 

Sistemul familial nu va uita insa niciodata pe nimeni si de cele mai multe ori, membrii mai tineri ai sistemului vor manifesta in viata lor dezechilibrele aparute in cadrul generatiilor anterioare.

Cele mai multe din problemele noastre provin din implicarea noastra in treburile altora si in destinul altora. Cand privim la un sistem familial, putem vedea adesea oameni care sunt legati de destinul altor persoane din sistem, ale caror poveri le poarta prin viata, cu mare loialitate si dragoste, ca pe niste poveri personale.

Cu ajutorul constelatiilor familiale, atingem un loc profund al sufletului nostru, din care putem vedea ca totul este o manifestare a iubirii si ca onorand, acceptand si incluzand, devenim liberi. Prin munca de vindecare ancestrala care se intampla in constelatiile familiale, trecem dincolo de individualitate si intram intr-un proces vindecator care poate atinge multe generatii din trecut, prezent si viitor.

Workshop-ul va fi sustinut de Mihaela Marinas, fondatoarea site-ului de dezvoltare personala si evolutie spirituala: Aimee.ro.-Damaideparte.ro.

Data: 6-7 iunie 2015. Cursul incepe sambata si duminica la ora 10. Orele de incheiere: aproximativ ora 18.

Locatia: Bucuresti (locatia exacta va fi anuntata celor inscrisi)

Pret: 350 RON

Inscrierea se face pe baza unui avans de 100 RON.

Detalii si inscrieri: 

mihaela@aimee.ro

0721465852

Aimee.ro-Damaideparte.ro

Aici puteti accesa un material video: https://www.youtube.com/watch?v=My1brucBeiI

Mai multe detalii: https://www.damaideparte.ro/evenimente-cursuri-conferinte/radacini-si-aripi-workshop-de-constelatii-familiale/

Astro Shop

Cele mai noi articole