Puterea atingerii prin arta masajului - un alt mod de a comunica. Workshop, 16 aprilie, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - luni, 28 martie 2016, 2000 vizualizari
Puterea atingerii prin arta masajului - un alt mod de a comunica. Workshop, 16 aprilie, Bucuresti

Un workshop pentru dezvoltarea personala si a relatiei de cuplu

Ne traim viata intr-un ritm din ce in ce mai alert, ne lasam coplesiti de agitatia cotidiana, suntem din ce in ce mai ocupati, din ce in ce mai obositi. Timpul petrecut cu persoana iubita devine din ce in ce mai limitat, prezenta fizica e inlocuita de texte, relatiile se transforma in apeluri telefonice si cateva mesaje scrise – relatii grabite si superficiale, in care uitam sa ne privim in ochi, sa ne atingem, sa ne zambim.

Adeseori, raman in noi lucruri nespuse, carora nu avem  timp suficient ca sa le dam glas, sau nu indraznim, sau le amanam pur si simplu, pentru un maine-poimaine perfect: trairi, emotii, sentimente nerostite, intepenite in neputintele noastre, dar care asteapta, cuminti, sa fie impartasite. Despre dragoste, afectiune, siguranta, incredere…. despre armonie, pace, lumina si despre soarele din noi…

Sunt clipe in care vorbele par ca nu ajuta, cuvintele devin prea sarace si banale si, parca, insuficiente in a exprima in profunzime ceea ce suntem sau ceea ce simtim.

Bucuria conexiunii cu persoana iubita se poate exprima, insa, printr-un alt limbaj, mult mai bogat si mult mai expresiv – este limbajul atingerii prin masaj, o forma subtila de a comunica in cuplu. Despre a simti, a intelege si a iubi altfel - cu mainile, pentru ca ele au puterea de a darui, de a transmite multe, fara sa fie nevoie de cuvinte.

In cadrul Workshop-ului “Masajul in cuplu”, exploram, discutam si invatam despre:

Descoperiti un mod minunat de a petrece timp de calitate impreuna, deprindeti abilitati noi, care sa ofere nu doar relaxare si detensionare persoanei iubite, ci si o conectare profunda cu aceasta! Detalii: https://www.facebook.com/events/1692154727709563/ 

Oana Maria Botonogu

- terapeut, technician maseur la Onix Therapy https://www.facebook.com/onix.therapy;

- formator la Centrul BioFocus https://www.facebook.com/centrulbiofocus/?fref=ts 

Locuri disponibile limitate: 3 cupluri

Investiție: 280 lei/cuplu

Inscriere la onix.therapy@gmail.com sau la nr. 0724.23.93.24. Rezervarea locului devine validă după achitarea sumei.
Astro Shop

Cele mai noi articole