PARADIGMA ATLANTĂ A CREAȚIEI- Workshop, 21 iunie 2014

Autor: AstroCafe.ro - luni, 02 iunie 2014, 1181 vizualizari
PARADIGMA ATLANTĂ  A CREAȚIEI- Workshop, 21 iunie 2014

Workshop 1:  Creația – 21 iunie 2014

Conținut:

1. Motivația cursului. Structura energetică în care suntem;

    - Meditația Drumului Ales – 3D sau 4D;

2. Modelul Creației. Codul Binar al Universului și Numărul de Aur;

3. Lumile de lumină și de întuneric – aspectare;

    - Contemplația Creatorului;

4. Dimensiunile existenței materiale (I, II, III, IV).

Descriere concept:

Știm cu toții că ne pregătim de o Trecere, care va schimba cu totul modelul nostru de viață. Participăm la evenimente din ce în ce mai dureroase pentru întreaga omenire și ne aflăm într-un punct de aparent colaps, unde speranțele de viață frumoasă încep să se frângă și mintea noastră nu găsește Calea de a ieși din această situație, în care totul din jurul nostru pare că stă să se surpe.

Mai mult, după comprimarea accelerată a timpului și trăirea senzației că nu ne mai ajunge ziua să facem tot ceea ce avem de făcut, în ultima vreme a început o avalanșă de evenimente, care se revarsă asupra fiecăruia dintre noi, copleșindu-ne și făcându-ne să credem că nu se vor mai termina niciodată cele neplăcute și dureroase. Foarte multe persoane au traversat stări conflictuale și probleme de sănătate inexplicabile clinic.

Mesajele din jurul nostru sunt din ce în ce mai negative și mai deprimante.

Așteptăm o salvare miraculoasă, care să vină să ne scoată din acest vis neplăcut, care tinde tot mai mult să devină un coșmar.

Ce am putea să facem? ne întrebăm.

Pentru că acesta este tabloul trăirilor pe care le parcurgem cu toții și văd acest lucru întreaga zi, îmi doresc să aduc puțină lumină și limpezire în sufletele noastre; cred că este timpul să ne întâlnim cât mai mulți și să povestim despre vechile învățături în detaliu, astfel încât să înțelegem în ansamblu Creația și Legile Divine, ca și modul în care funcționăm, pentru a putea face în noi schimbarea care va genera un nou mod de viață, conectați la Lumină, Adevăr, Armonie. 

De aceea am început Școala Atlantă!

Ea ne învață cum sunt create lumile și rolul polarităților în Creație și în viața noastră; vom învăța să ne întoarcem la viață și lumină, primind informații, făcând meditații, mergând în natură să o recunoaștem. Astfel, vom integra Tradițiile Soarelui și ale Lunii, ajungând la armonie în noi. Vom învăța să ne recalibram Merkaba, din interior, din structura noastră matriceală și astfel să  ne conectăm la dimensiunea următoare. 

Nu este un proces usor, dar este un proces fascinant, care ne ajută să traversăm în următoarea dimensiune. 

Cui se adresează acest workshop?

Celor care înțeleg că dimensiunea a treia este pe sfârșite și vor să își continue existența în 4D.

Presupune, desigur, un efort financiar și de timp, ca și ieșirea din starea de aparent confort al vieții cotidiene. Dar oferă șansa de a continua viața, aici, pe Pământ. Și nu sunt cuvinte mari, ci realitatea. 

Toate Tradițiile spirituale spun că niciodată nu s-a mai trecut, pe nicio planetă, din 3D în 4D, cu oameni. Întreaga civilizație dispărea, planeta se refăcea după dezastrul ecologic și energetic al omului 3D, iar apoi erau aduși oameni de 5D din altă parte, să repopuleze planetele. 

Șansa care ne este dată, este o premieră. Dar, desigur, putem accepta sau nu această șansă... Aceasta este alegerea noastră! Și nu este nimeni altcineva responsabil de ea!

Cu ce ne ajută, în mod concret?

Ne schimbă viața, în mod real. Aflând toată informația, acesta fiind și motivul participării la toate sesiunile,

- înțelegem planul Creației, 

- modul în care funcționează ea, de la cosmos la om, 

- interelațiile dintre toate componentele sale,

- înțelegem ce ni se întâmplă și de ce, 

- diferențiem modul de viață 3D, bazat pe suferință, de cel 4D, manifestat prin conștientizare și iubire, echilibru, armonie, pace și tot ceea ce tânjim să fie în viața noastră, dar este greu de atins în 3D.

Informațiile acestui curs, modul în care ele au fost combinate, activitățile incluse, seminariile pe care le vom ține la cererea participanților, pe care le sugerez să fie la minim două - trei săptămâni, drumețiile spirituale, în care putem merge (fără să fie obligatoriu), să cunoaștem practic istoria, trecutul, străbunii, prin folosirea potențialului subtil care există în fiecare dintre noi - ei bine, TOATE au rolul să ne învețe să Trecem din 3D în 4D. Căci planeta are deja vibrațiile de 4D, iar noi ne vom continua existența aici, doar dacă intrăm în 4D.

Ce este altfel la acest curs? 

Este primul curs din istoria cunoscută, care aduce la cunoștința TUTUROR OAMENILOR, Marile Mistere Atlante, Marile Mistere ocultate de TOATE școlile de mistere care au existat în ultimele milenii. Sunt foarte multe informații despre care aș putea spune că sunt de avangardă, deși ele sunt vechi de când lumea, însă abia acum, când omenirea se îndreaptă spre colaps s-a dat voie să fie transmise tuturor, pentru a înțelege Trecerea în tetradimensiune a oamenilor, căci curând se va epuiza energia care susține dimensiunea a treia, iar acest lucru înseamnă că dimensiunea a treia va dispărea.

Acest demers dă șansa tuturor celor care optează pentru continuarea vieții pe Pământ.

Dacă vreți, este ca o transbordare dintr-o dimensiune în alta. Dar ca act conștient, așa cum nu s-a mai întâmplat până acum. Atlanții și lemurienii nu au avut șansa aceasta...

Care va fi frecvența workshop-urilor?

O întâlnire la șase săptămâni; cel mai probabil, după întâlnirea de debut, din 21 iunie, a doua să fie în septembrie, pentru că iulie și august, fiind luni de vacanță multă lume va fi plecată și, este necesar să existe participare la toate întâlnirile, fiind dată foarte multă informație și este bine să existe continuitate.

Terapeut

Florentina Mateescu - psihoterapeut, bioterapeut si hipnoterapeut.

Licenţiată în Psihologie şi Sociologie, cu Master în Psihilogie Judiciară şi Victimologie, dar şi în Psihoterapii Psihanalitice, formată în Hipnoză clinică, relaxare eriksoniană şi Programare Neuro-Lingvistică, cu o practică de peste 15 ani, acoperind câteva zeci de mii de ore de bioterapie, psihoterapie, NLP şi hipnoterapie, inclusiv cu regresie hipnotică în vieţile anterioare, autoare a unor cărţi cu tematică psiho – spirituală, dar şi cercetare esoterică de ansamblu, însă şi de profunzime, Florentina Mateescu vine cu o nouă propunere – studiu spiritual de masă, sub formă de workshopuri, necesare trezirii, integrării şi alinierii în zona de echilibrare şi armonie a fiinţei umane, respectiv în 4D. 

Cand: 21 iunie 2014, 10:00 – 18:00

Locatie: Hotel DoubleTree Hilton, str. Nerva Traian 3A, Bucuresti 

Investitie: 130 de ron

Pentru inscrieri: contact@florentinamateescu.ro

Website: www.florentinamateescu.ro

Facebook: https://www.facebook.com/mateescuflori

Eveniment pe facebook: https://www.facebook.com/events/1506095492943326/?fref=ts 

Vă aștept cu sufletul deschis și chiar îmi doresc să înțelegem și să facem schimbarea câți mai mulți, pentru Viață!Astro Shop

Cele mai noi articole