Om nou, Creație Nouă! Workshop, 13 septembrie 2014

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 29 august 2014, 1356 vizualizari
Om nou, Creație Nouă! Workshop, 13 septembrie 2014

Om Nou, Creație Nouă

13 septembrie, București. Cu Nicoleta Svârlefus!

Dacă acum câțiva ani, pașeam nesiguri si nici nu ne imaginam măcar prin ce transformări de conștiință vom trece și cu ce viteză vom renunța la reperele și limitările vechii paradigme și personalității muncite și clădite ca rezultat al atâtor generații, iată că acum, nu doar credem că e posibil, ci experimentăm asta. Fiecare după alegerile, mijloacele și realitatea lui.

Cei care au ales și s-au angajat în a-și eleva tot mai mult conștiința și a se cunoaște tot mai profund și nelimitat, sunt martorii și protagoniștii unui nou tip de creație de realitate. Creația Conștientă.

Am participat la această călătorie extraordinară, împreună cu toți oamenii care-mi alcătuiesc realitatea și cu care am creat mereu tot mai multe posibilități, la workshop-uri. Iar seria de întâlniri lunare de antrenament și inspirație "Mai mult din ce pot fi" care a debutat în urmă cu mai bine de un an, a fost și este un spațiu extraordinar pentru manifestarea în aceasta nouă energie, pentru flexibilizarea/dezradăcinarea tot mai puternică a convingerilor vechii energii, dar și pentru a ne confirma cumva ce este posibil să creăm când avem curaj să fim mai mult.

Workshop-ul acesta, pe care l-am numit "Om Nou, Creație Nouă", este călătorie launtrică in spațiul ființei infinite care ești; dincolo de sinele personal, dincolo de definiții, dincolo de bine/rău, corect/greșit... Un salt în Consțiință și o trăire a inimii, prin întruparea iubirii și bucuriei ca stare naturală a ființei.

Un spațiu de conversație cu propria ființă si un loc de joacă folosind instrumente simple dar puternic transformatoare si generatoare de noi posibilități. 

O zi cu tine, în care exersezi, afli și experimentezi ce devine posibil când alegi să fii în afara judecăților, plângerilor, definitiilor, fricilor, limitărilor de orice fel. O zi în care participi conștient, cu energia ta, cu cine ești, la Noi Creații în viața ta și în lume. Creezi posibilitatea unei mai mari ușurințe in schimbare si transformare, în a fi/manifesta Noul Om și a întrupa noua energie, energia iubirii, libertății infinite, bucuriei.

Daca si tu esti Acum in "filmul" asta, te asteptam cu drag! :)

Cand?

Sambata 13 septembrie, orele 10:30- 18:00, cu pauze de cafea si o pauza mare (1 h) la pranz.

Ora de incheiere este aproximativa si se poate modifica (depasi), in functie de dinamica grupului. 

Adresa: Le va fi comunicata participantilor cu cateva zile inainte.

Investitie:

Inscriere:

Pentru rezervarea unui loc, asteptam intentia ta de participare si solicitarea formularului de inscriere la:

workshop@astrocafe.ro/ 0758 088 168- Cristina Ciobanu (organizator, asistent workshop și responsabil înscrieri).

Cine poate participa? Oricine simte și știe că e o experiență potrivită pentru el/ea și viața lui/ei acum.

!Rezervarea unui loc este posibila in urma achitarii taxei de participare si a completarii formularului de inscriere.

Pentru orice alte detalii, scrie-ne si te sprijinim cu drag!

Iti multumim ca ai citit și te rugăm să dai mai departe informația, dacă crezi că-i poate fi utilă și altcuiva.Astro Shop

Cele mai noi articole