O noua sesiune a cursului de CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA incepe pe 26 iulie 2013

Autor: AstroCafe.ro - marti, 02 iulie 2013, 1379 vizualizari
O noua sesiune a cursului de CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA incepe pe 26 iulie 2013

Va invitam cu drag la o noua sesiune a cursului „CONSILIER PENTRU  DEZVOLTARE PERSONALA” cod COR 242324 

Cursul este acreditat national de Ministerul Muncii, de Ministerul Educatiei, Familiei si Protectiei Sociale, ANC (CNFPA) si international conform Conventiei de la HAGA. 

CURSUL CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA

Desfasurarea cursului: BUCURESTI

05.07.2013 - intre orele 17.00 - 21.00

06.07.2013                - 10.00 - 19.30

07.07.2013                - 10.00 - 19.30

19.07.2013 - intre orele 17.00 - 21.00

20.07.2013                - 10.00 - 19.30

21.07.2013                - 10.00 - 19.30


Beneficii obtinute in urma cursului CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA:

Competente obtinute:

Cursul de “Consiliere de dezvoltare personala” are misiunea de a oferi solutii personalizate pentru dezvoltarea personala si profesionala, in rezonanta cu misiunea personala a cursantilor inscrisi.

Consilierul de dezvoltare personala este un specialist care lucreaza cu persoane sanatoase din punct de vedere psihic, care au nevoie sa exploreze sau sa depaseasca diverse stari sau situatii cu care se confrunta in evolutia personala si profesionala, valorificand si dezvoltand resursele si potentialul propriu.

Specialistul in consiliere pentru dezvoltare personala este o persoana neutra, impartiala, care ii sustine pe clienti in investigarea situatiilor problema si faciliteaza explorarea solutiilor potentiale pentru reglarea eventualelor disfunctionalitati induse in plan personal si in relatiile socio-profesionale de catre o serie de factori perturbatori extrem de variati printre care se inscriu: volumul si complexitatea activitatilor desfasurate in mod curent, multiplele responsabilitati asumate in familie si societate, imprevizibilitatea contextelor de lucru, dinamica schimbarilor si nevoia continua de adaptare in situatii noi, presiunea informationala etc.

Consilierul pentru dezvoltare personala stimuleaza identificarea si alegerea solutiei optime de catre fiecare client pentru sine insusi, pentru diminuarea nivelului de stres, inlaturarea confuziei, tensiunilor acumulate si a blocajelor temporare induse in evolutia personala pe unul sau mai multe planuri.

Investigarea situatiilor problema se realizeaza impreuna cu persoanele afectate, pe baza acordului lor liber exprimat, pe parcursul unui proces in care sunt analizate si clarificate cauzele care genereaza perturbatii si sunt identificate diverse alternative posibile de indepartare a blocajelor resimtite.

Interventia specializata a consilierului pentru dezvoltare personala consta in ghidarea, sustinerea si incurajarea interlocutorilor, prin intermediul unor tehnici si instrumente specifice, in vederea sondarii si relevarii propriilor capacitati si resurse si a constientizarii punctelor critice din existenta proprie si a posibilitatilor de depasire a situatiilor neconvenabile intr-o maniera particularizata.

Consilierul pentru dezvoltare personala asigura deplina confidentialitate privind problemele clientilor, exceptie facand situatiile prevazute prin lege.

Taxa curs: 1600 lei - pret promotional! (se poate achita si in rate, 1/2 la inscriere si diferenta la data examinarii CNFPA).

Prin acest curs dobandim cunostinte, abilitati, tehnici, instrumente, aptitudini si atitudini necesare practicarii ocupatiei de Consilier pentru dezvoltare personala.

Detalii despre cursuri si modalitatea de inscriere:

FORMATORI:

OANA RALUCA BADEA – Formator certificat MECT si CNFPA, psiholog licentiat, mediator, consilier de dezvoltare personala si spirituala, Quantum Vortex Energy Healer & Speaker.

ALEXANDRA ALINA HANCIU (CONSTANTINESCU) - Formator certificat MECT si CNFPA, psiholog licentiat, consilier psihologic  si coach cu orientare experientiala si  programare neurolingvistica (NLP), specialist management resurse umane, trainer organizational softskills in mediu multinational.

Acte necesare la inscriere:

copie BI/CI

copie certificat de nastere

copie diploma de studii (diploma de licenta)

copie certificat de casatorie (pentru doamne daca este cazul)

certificat medical cu mentiunea: ”apt pentru: Cursul  Consilier pentru dezvoltare personala

Cont: - avansul sau taxa cursului - se poate face si in contul nostru: RO20BRDE441SV19782394410 - BRD - UNIREA (se trimite op-ul scanat prin email).

RAM-INFO SERV

CF: RO8423588

RC: J40/3849/1996

La sfarsitul acestui curs, in urma examenului - se elibereaza Certificat de absolvire pentru ocupatia Consilier pentru dezvoltare personala insotit de Supliment descriptiv pentru competente.

Certificatele se elibereaza in conformitate cu OG 129/2000 republicata, in baza autorizatiei emise de C.N.F.P.A ( ANC). 

Costul oricarui curs de formare, autorizat CNFPA, se poate deduce din impozitul pe profit / venit conform art 34 din OG 129/2000, republicata, care prevede ca "societatile comerciale, companiile si societatile nationale, unitatile cooperatiste, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli.


VA ASTEPTAM CU DRAG!Astro Shop

Cele mai noi articole