O colectie impresionanta de ceasuri fashion handmade 3D, in premiera in Romania!

Autor: AstroCafe.ro - luni, 27 octombrie 2014, 3031 vizualizari
O colectie impresionanta de ceasuri fashion handmade 3D, in premiera in Romania!

www.roxannes.ro a lansat, pentru prima data in Romania, o colectie impresionanta de ceasuri fashion handmade 3D.

 “Natura picteaza pentru noi, zi dupa zi, imagini de o infinita frumusete.”- John Ruskin 

Iata principiul care a stat la baza conceperii designului ceasurilor inovatoare Mini, imaginile de nemarginita frumusete din natura fiind reluate aici ca teme originale. Pentru a fi cat mai apropiate de lumea reala, dar in acelasi timp pastrandu-si farmecul parca din povestea lui Hansel si Gretel, materialul folosit la compunerea peisajelor pline de viata este revolutionarul “fimo” – un lut polimeric, gel decorativ care se solidifica prin coacerea in cuptor.

Pictate manual, minusculele opere de arta 3D fac din aceste ceasuri accesoriile inedite, unice, nemaiintalnite in Romania pana acum. Cu totii visam la taramurile de basm, la acea lume magica in care sa putem sa ne eliberam de grijile cotidiene si in care totul este posibil. Fiecare imagine regasita in cadranele acestor ceasuri deosebite este o replica vie a naturii pure, neatinsa de “artificialitatea” vietii de astazi. Suava si delicata, aceasta colectie fashion remarcabila, numita sugestiv “Mini” dupa micile decoratii handmade, cuprinde adevarate opere de arta 3D, realizate de artizani cu experienta din Coreea de Sud.  

Fiecare ceas Mini by Roxanne’s va spune povestea sa. Colectioneaza-le pe toate si transforma-ti propria viata intr-un basm!

Puteti descoperi toate povestile Mini pe http://roxannes.ro/branduri/mini-watch.html.

www.roxannes.ro - Jewellery & Giftware

“Calitatea nu este niciodata un accident, ea este intotdeauna rezultatul intentiilor marete, efortului sincer, orientarii inteligente si executiei abile; ea este alegerea inteleapta dintre mai multe alternative”- Willa A. Foster.

Acesta este principiul care a stat la baza alegerii produselor Roxanne’s, aduse din lumea intreaga, acolo unde se folosesc materialele de cea mai buna calitate, certificate de institutiile acreditate din fiecare tara in parte, acolo unde grija pentru fiecare obiect unic obtinut este primordiala, iar intregul proces, de la design la produsul final, este ridicat la rang de arta.

Fiecare brand de aici vine din cate un colt de lume si cuprinde colectii unice si originale.

Fie ca te va atrage o bijuterie handmade pentru doamne sau domnisoare, o decoratiune incarcata cu emotii, nascute din imaginatia unor artizani cu traditie indelungata, ori un album de muzica ce va vorbi in locul tau, aici vei simti gustul pentru rafinat, unic, frumos si vei gasi acele produse prin care sa iti poti transmite sentimentele, sau care te vor ajuta sa iti pui in valoare frumusetea naturala.

CU FIECARE CADOU, DARUIESTE O PARTE DIN INIMA TA!
Astro Shop

Cele mai noi articole