Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - marti, 25 august 2015, 13684 vizualizari
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Nu e nimic in neregula cu tine

Calea Relaxarii

Workshop transformational, 6 septembrie 2015. Cu Nicoleta Svârlefus

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt, de cele mai multe ori ai nevoie doar sa te relaxezi si sa respiri. Sa traiesti momentul asta din viata ta, sa-ti tihnesti tu tie, cu tot ce esti acum.

Crezi ca e nevoie sa lupti, sa inveti mai mult, sa te straduiesti, sa reusesti, sa te iluminezi sau mai stiu eu ce. Cand, de fapt, ai nevoie sa alegi, sa fii constient si sa permiti.

Crezi ca ai nevoie sa devii mai bun, mai slab, mai frumos, mai destept, mai... cumva. Cand, in realitate, ai nevoie sa te accepti, sa te primesti cu tot ce esti acum, sa curgi in experienta, imbratisand fiecare (po)pas. 

Ti-e dor de "USOR"?

Pentru toti aceia care s-au simtit prinsi in vartejul unor transformari fara precedent in ultimii ani, pentru cei care-si exploreaza sinele, viata, si vor sa inteleaga  rostul clatoriei lor aici... Pentru aceia care au ajuns sa priveasca si sa faca aproape totul cu incordare... Pentru cei care simt nevoia unui ragaz, a unui oftat zdravan de eliberare si a unei intelegeri diferite despre cum pot crea cu usurinta, din relaxare, permitandu-si sa fie tot ce sunt, respirand, alegand si primind tot ce creeaza alegerile lor... Pentru cei carora le e dor de USOR in viata lor... de traitul/facutul pe "indelete", am creat acest workshop.

Daca vrei sa-ti amintesti ceea ce stii si ai simtit deja, si anume ca nicicand nu ai creat mai usor decat atunci cand ai fost relaxat, daca vrei sa-ti iei o zi de grija si blandete, iubire si acceptare, daca vrei sa te relaxezi pur si simplu si sa-ti imbratisezi viata asa cum e acum, te asteptam cu drag!

Cand? Duminica, 6 septembrie (10:30- 18:30h), in Bucuresti

Ora de incheiere este aproximativa si se poate modifica (depasi), in functie de dinamica grupului. 

Locatie: Va fi anuntata participantilor.

Investitie

Inscrierea pana la data de 31 august inclusiv - 190 lei 

Inscrierea dupa data de 31 august- 230 lei (in limita locurilor disponibile).

Inscriere:

Pentru rezervarea unui loc, asteptam intentia ta de participare si solicitarea formularului de inscriere, la:

workshop@astrocafe.ro/ 0758 088 168- Cristina Ciobanu (organizator, asistent si responsabil inscrieri).

Locuri limitate! Rezervarea unui loc este posibila in urma achitarii taxei de participare si a completarii formularului de inscriere.

Pentru orice alte detalii, scrie-ne si te sprijinim cu drag!

Astro Shop

Cele mai noi articole