Nu banii sunt Cauza, Noi suntem! 10 august 2014, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 30 iulie 2014, 1017 vizualizari
Nu banii sunt Cauza, Noi suntem! 10 august 2014, Bucuresti

Pe 10 august 2014, te asteptam cu drag la workshop-ul:

Nu banii sunt Cauza, noi suntem! Transformarea semnificatiilor

cu Nicoleta Svârlefus

Am crescut intr-o realitate in care convingerile, judecatile si emotiile legate de bani ne-au separat de ei. In fundal, detinem un "manual de semnificatii" atribuite banilor iar cu acestea re-cream iar si iar o realitate a lipsei si frustrarii. Avem tot felul de puncte de vedere si definitii despre bani, preluate si invatate, dintr-o era a inconstientei, cand prea putini oameni realizau ca banii nu sunt altceva decat energie, nici mai buna nici mai rea decat orice alta forma de energie disponibila in experienta umana. 

Printre altele, am invatat sa ne raportam la bani ca la o putere aflata in afara noastra, de care depindem, careia trebuie sa ne supunem, pentru castigarea careia e necesar sa luptam si sa ne sacrificam. Apoi, odata ce i-am castigat, trebuie sa "tinem cu dintii de ei", sa-i strangem, sa nu le dam drumul.

Am invatat ca banii sunt rai, nu sunt deloc in armonie cu spiritul si ca, daca vrei sa fii spiritual, automat imbratisezi saracia (materiala). Si ca majoritatea problemelor sunt din cauza banilor.

Insusi termenul "castig" asociat banilor arata un punct de vedere din care cream, unul care se refera la competitie si, cumva, se traduce prin efort si greutate.

Toate aceste semnificatii, convingeri si puncte de vedere ne-au tinut in spatiul "banii sunt acolo, afara, iar noi suntem puternici daca-i avem, deci trebuie sa alergam dupa ei". Cu alte cuvinte, ei ne dau noua putere si nu invers. 

Dar daca renuntam la semnificatiile vechi despre bani? 

Noi suntem sursa banilor si nu invers. Noi suntem cauza, ei sunt efectul. Noi ii cream, ii aducem in realitatea noastra, prin energia care suntem. 

Asadar, la acest workshop, identificam si transformam cateva dintre semnificatiile limitative atribuite banilor, aducem mai multa constienta in aceasta zona de viata, cream diferit, dintr-o noua energie, din alegere prezenta.  Ne mutam atentia de la bani catre energia care ii creeaza si care noi suntem. Ne jucam cu convingeri, ne jucam si la propriu. Pentru ca...

Banii urmeaza bucuria

Cu cat mai multa bucurie avem in cine suntem si ce facem, cu atat mai multa usurinta experimentam cu banii. Aminteste-ti in cate momente din viata ta, banii au venit in mod neasteptat de usor, doar pentru ca erai bucurie si entuziasm?

Daca esti inspirat sa transformi energia banilor in viata ta, te asteptam cu drag!

Cand?

Duminica, 10 august 2014 - BUCURESTI, 10:30- 20:00h

Pe parcursul zilei vor fi pauze mici de cafea si o pauza de pranz, de cca 1h.

Unde?

Adresa le va fi comunicata participantilor.

Investitie:

170 lei- pentru inscrierea pana la 6 august inclusiv, prin completarea formularului de inscriere si plata integrala;

191 lei- pentru inscrierea dupa 6 august, in limita locurilor disponibile.

Inscriere:

Solicita formularul de inscriere la:

Workshop@astrocafe.ro/0758 088 168 - Cristina Ciobanu, organizator si asistent workshop

Numarul de locuri fiind limitat, rezervarea unui loc se poate face numai prin achitarea integrala a taxei de participare si completarea formularului de inscriere. Locurile se vor ocupa in ordinea confirmarilor de plata.

Pentru alte informatii, iti raspundem cu drag pe email sau la telefon.

Te asteptam cu drag!
Astro Shop

Cele mai noi articole